Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eeevvvaaajjjaaa

brak owulacji i trudność z zajściem w ciąże

Polecane posty

od jakiś 3 miesięcy mam cykle bezowulacyjne. bardzo chce zajsc w ciaze i ostatnio nawet myslalam o tym że może to przez tabletki na trądzik visaxinum może to przez to? pomóżcie może któras tak miała:(

Gość advokadkaaaa
a skąd wiesz ze sa to cykle bezowulacyjny mierzysz tem? ale uzywasz testó owylacyjnych/?

Tabletki na trądzik raczej nie powinny mieć wpływu na owulację. Idź do lekarza, zrób badania. Lekarz powinien pomóc w tej sytuacji.

Gość advokadkaaaa
tez mi sie wydaje ze tabletki na tradzik nie maja z tym nic a nic wspólnego

Gość advokadkaaaa
eeeeeeeeee sluz tu niema nuic do owulacji kochana to nieda sie tak potwerdzic tego patrzac jedynie na slzu ten czasem nie mam sluzuz a owulacje mam

Gość advokadkaaaa
a jak dlugo sie starasz robilas jakies badani?????robisz testy owulacyjne ?skad wiesz ze problem z zajsciem w ciaze zwiazny jest z owulacja? zalezy jak dlugo sie starasz

od grudnia, badań nie robiłam.. martwić powinnam się dopiero po ok roku ale zaniepokoiłam się tą owulacją że jej niema, może ta temp ale czy to wystarczy?

pewności 100% nie mam że owulacji niema ale tylko temp jest podwyższona i nic poza tym i stąd to że jej niema... a czy owulacja może być jerśli temp jest podwyższona? można zajść wtedy w ciąże jeśli niema tego śluzu?

Nie masz pewnosci, czy jest owulacja czy nie, ale okres dostajesz regularnie rozumiem? Radze isc z tym problemem do lekarza i powiedziec o Twoich obawach, bo na forum nikt Ci bez badan nie pomoze. pozdrawiam

Gość prinzesska27
Niektore kobiety nie maja typowo plodnego sluzu...

Gość olimpiaaa
Cześć. Ja mam cykle bezowulacyjne praktycznie od zawsze. W tym momencie jestem stymulowana CLO (Clostybegyt'em) na owulację i nawet teraz jak już jestem pewna że owulacja wystapiła (wskazało to USG i wykres temp.) nie miałam płodnego śluzu. Także to nie jest norma. Najlepiej zrób sobie przez kilka cykli wykres temp. i poznaj swój org. A jakie masz cykle, regularne?