Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia asia i marcelka

W tamtym roku zrezygnowałam z matury w ostatniej chwili

Polecane posty

... ale złożyłam już plan prezentacji maturalnej z j.polskiego w bibliotece, bo tam trzeba było składać w 3 egzemplarzach, pamiętam, ze przyniosłam ten paln na płytce, ponieważ akirat miałam problem z drukarką i profesorka od polaka poprawiła mi wszystkie drobne mankamenty i wydrukowała, a jakiś tydzień później zrezygnowałam i teraz w tym roku mam zamiar podejsc do tej matury, plany prezentacji mam złożyc do 4 kwietnia ..i pytanie brzmi, czy mogę isc do szkoły po swoj plan, bo chciałabym zobaczyć jak to ma być idealnie zrobione i czy mam prawo o niego prosić?

Gość katrina912630
raczej masz do tego prawo, bo przeciez to twoj plan.

mam nadzieję ze go jeszcze mają

Gość katrina912630
powinni miec na wypadek plagiatu

Gość taka prawda.......
to pewnie zalezy od tego czy osoby tam pracujace beda ci chcialy go udostepnic:o nie wykluczone ze jak nie podeszlas do matury to to wywalili albo cos w tym stylu.. jak juz pojdziesz to utrzymuj raczej cos w rodzaju ze ten co mialas u siebie ulegl zniszczeniu, ukradli ci komputer czy cos w tym rodzaju moze to wzbudzi wspolczucie:P

nawet jesli mi go nie dadzą to chciałabym przynajmniej go zobaczyć, zeby wiedziec co mam poprawić, bo pamietam sytuację gdy profesorka mówiłą mi ze poprawiła pAre rzeczy

a jak juz mi nie beda chciały dac to mam prawo prosić o pokazanie mi takiego zakazu w statusie szkoły, bo pamietam ze zawsze w kazdej sytuacji moja szkoła powoływała sie na status, i jego przestrzeganie jest w tej szkole rzeczą najwazniejszą

Gość katrina912630
mozesz poprosic o pokazanie statusu ale tym tylko wzbudzisz w nich negatywne uczucia wzgl ciebie, lepiej wzbudzaj litosc lub popros o to swoja byla wychowawczynie

muszą mi go pokazac bo chcę zdac za pierwszym razem, a nie zeby potem były jakies niejasnosci

Gość katrina912630
ale plan prezentacji moze ci poprawic twoja byla wychowawczyni jesli ja poprosisz chyba ze jest nie mila

już poszła na macieżyński