Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tynka01443

zestaw wędrownika na komunie

Polecane posty

Gość Tynka01443

witam!!!! za miesiac mój chrześniak ma komunie. Wpadłam na pomysł, zeby kupic mu zestaw walizek, śpiwór, karimate i plecak- taki zestaw wycieczkowy. Przed nim jeszcze cała masa wycieczek, obozów i mysle,że taki prezent jest praktyczny. Co o tym myślicie>???? Może ktoś ma inny pomysł na prezent?

Gość katrina912630
najlepiej koperta z kasa. maly sam kupi sobie prezent.

jezeli maly bedzie jezdzic to faktycznie to sie moze przydac i taki prezent tez pewnie nie jest taki i nie kosztuje 100 albo 200zl ale przedyskutuj to z rodzicami czy np beda go na takie obozy wysylac bo jesli to ma czekac np do 17r.z. dziecka to troche bez sensu

Gość Tynka01443
no własnie nie chce dawać kasy- bo on ja tylko otrzyma a siano zabiora rodzice. A poza tym ja pamietam tylko prezenty ze swojej komuni, a nie pieniądze. Dlategotez chciałabym, żeby on też miał jakieś pamiatki

no to skonsultuj to z rodzicami czy dziecko faktycznie bedzie wyjezdzac na obozy wakacyjne jesli tak to jak najbardziej to tez pewnie rodzicom sie spodoba bo taki zestaw wtedy oni by musieli kupic pieniadze na komunie to najgorszy prezent my dorosli tak wolimy bo wtedy mamy gotowke i idziemy sobie kupic cos co nam sie podoba a dziecko bardziej cieszy sie z rzeczy ktora widzi, a nie pieniedzy za ktore moze ja kupic

Gość katrina912630
wiec zabierz go na zakupy niech sam wybierze

Gość największa radosc
dziecku teraz największą radość sprawiają prezenty typu mp4, dvd player, laptop, ipod, nowy model komórki....każdym innym prezentem będzie zawiedzione takie czasy niestety

Gość największa radosc
kupować kupują biblię, ale mogę się załozyc że 99% dzieci nawet do niej nie zajrzy tylko rzuci w kąt ja się własnie zastanawiam czy kupić złoty łańcuszek z medalikiem- trochę staroświeckie, ale tradycyjne....no i biblię, wiem że dziecko napewno będzie zawiedzione bo liczy na jakiś sprzęt..no i mam dylemat

Gość Tynka01443
to widze, że nie jestem sama:( same problemy z tymi prezentami. Dla dziewczynki jest zdecydowanie szybciej cos wybrać

Gość ....D....
z medalikiem to może nie ..no bo wątpię czy to założy.. ale z pierwsza literą imienia to bardziej..

Gość Tynka01443
ja bym kupiła złoto, tylko on ma dziadków którzy już na roczek kupili mu zloty łańcuszek i broznoletke, wiec ten prezent odpada

Gość ....D....
a może fajny rowe z tego prędzej będzie korzystac albo jakieś rolki