Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soniaaa22222222

to dla was za dużo?

Polecane posty

Gość taki jeden całkiem fajny
Dla mnie jakieś wiązanie się na lata całe w wieku nastu to patologia:( Co można powiadzieć wtedy po jednym partnerze o budowaniu związku,doswiadczeniach i życiu?

Mi się wydaje, że to całkiem normalne. Jak się nie ma stałego partnera to jak najbardziej można korzystać-tylko z głową oczywiście :)

Gość sjdkdfg
Sonia, masz jeszcze czas nadrobic zaleglosci :)

Gość Soniaaa22222222
co umiem? prawie wszystko w seksie oralnym ,klasycznym ;) oprócz jakiś perwersji duzych typu pissing czy anal bo na to bym sie nie zdecydowała.. ale chciałabym : spróbować seksu z 2 lub więcej facetami naraz ,żeby mnie no wiecie po kolei.. poza tym seksu z kobietą bo nie probowałam, chciałabym żeby mi ktos zapłacił za seks choc to żadna chluba i jak dotąd tak nie chciałam nie wiem czemu i jeszcze pere innych rzeczy

sjd...Widzę,że gramy w tej samej drużynie:P

Nieźle... d**pczyć się dla samego d**pczenia, potem takie dziwią się czemu faceci mają kobiety za dzi**i. Niezłe masz towarzystwo, stajecie w zawodach ,która będzie więcej razy zaliczona przez kolesi???

Sonia...No to jeszcze sporo nauki przed tobą:) Jeszcze wiele drzwi do otwarcia i rozwarcia...:)

Gość Soniaaa22222222
a co do chorób to zwykle żądam prezerwatywy ,ale zdarzył mi sie pare razy ryzykowny seks i zrobiłam badania na HIV też nic nie wyszło ,ale mialam stracha bo ci faceci sobie wcześniej uzywali sporo z tego co wiem. ale nic nie wyszło na szczęście

Gość sjdkdfg
ja juz swoje zagralam, od jakiegos czasu jestem grzeczna, ale nie ukrywam wyszalalam sie w mlodosci...:) a dziwka nie jestem, bo nie bralam za to pieniedzy, lecz robilam to dla przyjemnosci. aczkolwiek za kase mogloby byc takie ciekawe...hmm...ale na pewno nie z kazdym jak to robia prawdziwe dziwki

Gość sjdkdfg
ja tez robilam badania na HIV i WR i nic nie mam, od dluzszego czasu mam jednego partnera

Gość Soniaaa22222222
Blue_berry** -rózne mam koleżanki i takie co mialy ich juz sporo i takie co nawet są dziewicami ,a mają z 20 lat chociaż na dziewice nie wyglądają :P

Gość Soniaaa22222222
sjdkdfg- ja chce spróbować za kase tak dla samego faktu bo mi jej nie brakuje ,ale chcałabym zobaczyc jak to jest jak facet mi płaci ;) a dziwna jestem bo umawialam się z facetami już się z nimi spotkałam na mieście , już mieliśmy jechać do hotelu ,a ja stchórzyłam ;)

sjd...Od jakiegoś czasu do jakiegoś czasu?:) Sonia...No to hardcore juz mały był Bez gumy jest ok jesli ma sie aktualne badania Test na hiv (tak dla ścisłości) daje odpowiedź na to co było 5-6 tygodni wczesniej

Gość sjdkdfg
ja robilam tylko raz test na hiv, ale moj staly partner musi robic takie badanie regularnie, wiec jest git

Gość Soniaaa22222222
wiem właśnie ja robiłam po 3 miesiacach więc mam 100 % pewności ;) bo potem już tylko w gumce

Gość Soniaaa22222222
a bez gumki to jak mam jakiegoś stałego faceta ktoremu ufam

Gość jak wpadniesz albo
ktorys sprzeda ci syfa to dopiero zaczniesz korzystac z zycia :D

No to luz...Jednak w gumce to tak jak lizanie cukierka w papierku:P

Gość Soniaaa22222222
ok lece na zajecia pózniej napisze ;)

Gość sjdkdfg
kiedys tez z ciekawosci sie umowilam za kase, ale przylazl jakis stary oblesny dziad, z takim to za zadne skarby

Gość mimo gumki mozesz
zarazic sie wirusem HPV - radze na ten temat poczytac i kupic sobei w patece odpowiedni test, cena ok 180 zl

Gość koles sobie zazartowal
mimo gumki mozna tez zajsc w ciaze :D no ale kto by sie jakas statystyka przejmowal :classic_cool: