Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona życiiem

Czuję , że życie mnie przerasta ...

Polecane posty

Gość Zawiedziona życiiem

Cześć wam. Powiedzcie mi czy jestem złą matką? Żoną ? Coś ze mną nie tak?? Jestem z M 4 lata , mamy 9 miesięczną córeczkę. Kiedy zaszłam w ciąże mieszkaliśmy u moich rodziców. On obiecywał , że jak będzie miał córeczkę - wymażoną córeczkę to zrobi dla mnie wszystko. Obiecanki cacanki. Wynajmujemy teraz mieszkanie, ja jestem na wychowawczym , oczywiście cały dom na mojej głowie. Sprzątanie , gotowanie , opieka nad dzieckiem. Czasami czuje , że już nie mam sił. Pokój staram się aby zawsze był wysprzątany i przyjemny. Kuchnia rzadziej , ale tylko przez to że nie myjemy naczyń systematycznie. Na początku było okej, poza tym że M mało zajmował się dzieckiem. Okej noworodki już tak mają , cóż przy takim maluchu zrobisz. Ale teraz mała ma 9 miesięcy a ja mam się rozdwajać robiąc wszystko - mam czas do 14.00 Jak M przychodzi spracy to musi mieć kuchnie wysprzątana , pokój też , obiadek zrobiony i w ogóle żeby wszystko b yło pięknie ładnie. Małej idą zęby i nie daje mi nic zrobić. I tu sie zaczyna . Kłótnie o byle co , że nie ma obiadu, że to nie sprzątnięte.. Ostatnio mała choruje , nie wysypiam się , on prawie w ogóle do niej nie wstaje, wiem pracuje ale wolała bym pracować 8 h dziennie niż funkcjonować jak robot 24h / na dobę. Czasami ogarnia mnie złość jak mała jest marudna ( oczywiście trzymam to w sobie) staram sie być dobra mamą . M wraca z pracy i idzie do gródka i kopie sobie oczko w ziemi z kolegom podczas gdy ja zajmuję sie dzieckiem, może wyrabiała bym sie bardziej, odpoczęła gdyby czasem zajął się nią godzinkę, a tu nic...

Gość Daska
Witaj :) Znam ten bol :( Czytajac Twoj post czulam sie jakby ktos opisal moje zycie. Chcesz pogadac??

Gość gfggg
nie ty pierwsza nie ostania zycie niestety......co myslalas ze zycie to bajka

Gość Zawiedziona życiiem
z pracy *

Gość Zawiedziona życiiem
Daska jasne :) podasz gg??

Gość Daska
A o ktorej konczysz??

Gość Zawiedziona życiiem
gfggg nie myślałam , wręcz przeciwnie - ale myślałam , że skoro to jest nasze wspólne dziecko, to wspólnie się nim zajmiemy, wspólnie będziemy dzielić się obowiązkami.. a tu nic

Gość Daska
To moj nr gg 32583616

Gość Zawiedziona życiiem
jestem cały czas w domu więc mogę w każdej chwili popisać. Jak mała da :)

Gość Zawiedziona życiiem
To może Ty napisz jak będziesz mieć czas 6626941

Gość gfggg
Daska co ty tak kazdemu podajesz gg? jajajajaajahhahaha na innym forum tez:o