Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drhtyhyh

jak poprosic nowego faceta o badania wenerologiczne?

Polecane posty

Gość drhtyhyh

poprzedni niby wierny a okazalo sie ze dziwkarz zarazil mnie grzybica i hpv ;/ byl moim pierwszym boje sie zaufac temu nowemu chce badan

Gość drhtyhyh
?

Gość kobietkka
Ja zawsze używam prezerwatywy na wszelki wypadek. Nikogo nie można być pewnym, a zdrowie jest bezcenne. Zrobi badania przed, a później cię zdradzi i i tak będziesz zarażona.

Gość ożesz kur
ja tez otrzymałam to w prezencie, dziadostwo do wyleczenia a najgorsze że do końca nie wyleczone HP ma wplyw na raka szyki macicy

Gość dobrze radząca sobie
jak poprosic nowego faceta o badania wenerologiczne? Zacznij od "uprzejmie proszę", a później powiedz o co. Przygotuj solidne zamknięcie. Weź paru osiłków, zaprowadź go na badania, zamknij go skutecznie do czasu otrzymania miarodajnych wyników (nie zapomnij o uwzględnieniu okresu jaki musi upłynąć od zarażenia do czasu wykrycia) potem go bzyknij jeżeli chociaż na moment wypuścisz go spod klucza zacznij procedurę od nowa sukces gwarantowany

Gość dobrze radząca sobie
domyślam się że na twoich będących zawsze w gotowości papierach da się pomimo upływu czasu odczytać jeszcze wyniki nawet jeżeli papiery są żółte

co tam rzerzączka, penicyliną się wyleczy, ale opryszczka narządów płciowych, "przejebany" żywot do usranej śmierci.

Gość w sumie nic to nie da
jeżeli trafi się rypaczek, to w późniejszym terminie może Cię czymś poczęstować ogólnie świństwa są wyleczalne, a jak trafisz na adidasa, to masz pozamiatane

Gość drhtyhyh
no wlsnie najgorsze ze bylam dziewica i to mnie najbardziej boli:o z nim poszlam po roku do lozka i zabezpieczalismy sie prezerwatywa chociaz raz prosil no ba blagal zeby bez-na doslownie chwilke:o zaluje ze sie zgodzilam potem przyznal sie do dziwek a ze mna chcial sie zenic kutas zasrany:o kopnelam w dupe z hukiem i plakal z pol roku i prosil o powrot ze niby dobrym materialem na zone jestem:o a czemu sue przyznal? bo wyszly objawy tych chorob i przyparlam go do muru:( oklamal mnie twierdzac ze mial tylko jedna partnerke przede mna i tez niby dziewice :o

Gość drhtyhyh
:o

Gość prezerwatywa,,,.....
Prezerwatywa tylko w zalozeniu ma chronic przed chorobami przenoszonymi droga plciowa. A w praktyce wychodzi inaczej, bo lozko dalekie jest od warunkow labolatoryjnych, i zawsze do jakiegos tam kontaktu bezposredniego ze skora drugiej osoby dochodzi. Zreszta, HPV mozna zlapac juz tylko przez seks oralny, bo wirus bytuje rowniez w sluzowce jamu ustnej. Ale wracajac do tematu, to ja mialam na tyle szczescia, ze moj partner sam to zaproponowal, to znaczy nie prosil mnie zebym zrobila badania, ale powiedzial ze sam chce zrobic sobie, zanim zaczniemy wspolzycie. No wiec ja tez zrobilam, zeby byc fair. I moze to jest dobry pomysl, choc ten sposob moze nie na kazdego podzialac. Po prostu powiedz mu, ze ty sama idziesz zrobic sobie badania, bo uwazasz ze zawsze tak sie powinno robic przed rozpoczeciem wspolzycia z nowym partnerem i ze robisz to ze wzgledu na jego bezpieczenstwo i spokoj sumienia. Moze sie domysli ze sam tez powinien w takiej sytuacji sie przebadac.......

Gość akahi elua
Choroby przenoszone drogą płciową to bicz boży na niemoralnych rozpustników. Tylko seks w małżeństwie chroni przed zarazami.

gdyby zakochane w Simonie Moll, poprsiły go o badania byłyby teraz wesołymi cieszącymi się z życia kobietami, a są pogrążone w rozpaczy i depresji .....

Gość gość
Dobrze że kopnelas d****arza w d**e. Taki nie zasługuje na kobietę. Prezerwatywa nie chroni w 100%, niestety. A badania przed współżyciem są w dzisiejszych czasach wręcz konieczne, bo faceci to kłamcy i świnie :O

Gość gość
w niektorych krajach to normalne ze przed slubem robi sie badania na hiv