Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana stokrotka

chłopak z gitarą byłby dla mnie parą :)

Polecane posty

Gość zakochana stokrotka

Witam mam taki problem.... troche głupi i trochę dziecinny ale proszę o pomoc. Moja kuzynka ma w maju 18 ja (stara rura bo 22 =.=" dość istotne dla problemu) jestem głównym organizatorem imprezy... Wiecie klub załatwiam (wbrew pozorom na dzień dzisiejszy było ciężko) DJ, takie wiadomo dość istotne sprawy. Chciałabym żeby zapamiętała te urodziny jak najlepiej może dlatego dbam o to wszystko :) i wpadłam z siostrą na pomysł, żeby zorganizować jedną kapelę, by zagrali dla niej jej ulubioną piosenkę. I co się okazuje znam jedną kapelę dość dobrze, ale (Tu zaczyna się mój problem, gdzie sama czuję się jak 18-latka) gra w niej facet, w którym kocham się od liceum on nie wie o tym, jestem cholernie nie śmiała, chciałabym go o to poprosić by pomógł mi zrealizować pomysł ale boję się że się zbłaźnię..... co Wy o tym myslicie? Proszę o poważne potraktowanie sprawy...

Gość zakochana stokrotka
podnoszę :)

Gość zakochana stokrotka
podnoszę

Gość dzisiaj był piękny dzień
A co się przejmujesz, życie masz jedno!

Gość zakochana stokrotka
tak tylko czuję się dosłownie jak nastka... nie wiem jak go o to poprosic jak w ogóle zaaranżować spotkanie nic!

Nie baw się w żadne podchody. Zwyczajnie mu powiedz, że organizujesz komuś urodziny i chciałabyś, żeby kapela w ramach niespodzianki zagrała ulubiony utwór. A spotkanie - no cóż, może zacznij od facebooka albo nk, wyślij wiadomość z pytaniem, niech facet obgada to z resztą zespołu i może sam się odezwie, żeby ustalić, co i jak. Najlepiej od razu napisz, o jaką piosenkę chodzi. Najlepsza jest naturalność, weź głęboki oddech i postaraj się chociaż na chwilę nie słyszeć weselnych dzwonów w głowie ;)

Gość zakochana stokrotka
zamiast dzwonów słyszę marsz żałobny, boje się że się czymś zbłaźnię bo ogólnie uchodze za dość wesołą osóbkę, która czasami strzeli jakąś głupotę... a chciałabym wypaść w jego oczach na poważną dziewczynę

Ale Ty się babo przed nim nie kryguj i nie udawaj kogoś, kim nie jesteś. Takie zachowanie czuć sztucznością na kilometr! Gadaj z nim zupełnie zwyczajnie, jak z młodszą siostrą. Na motyle w brzuchu, kokieterię i inne takie przyjdzie pora na tych urodzinach :P