Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunia098765

dziwne objawy

Polecane posty

Gość bunia098765

hej proszę o szybką pomoc.... ostatnio zauważyłam u siebie dziwne objawy... mam trochę spuchnięty brzuch i wzgórek łonowy(wzgórek mnie boli).. poza tym boli mnie kręgosłup (część lędźwiowa) i mam nudności... te ostatnie mogą być spowodowane nadmierną ilością zajęć i piciem dużej ilości kaw. Ciążę mogę wykluczyć jednak co drugie wyszukane rozwiązanie to objawy ciąży więc już nie wiem co mam myśleć.... z chłopakiem nie spałam jednak jeśli chodzi o petting to bardzo uważamy i każe mu zakładać prezerwatywę.. nie wiem co o tym wszystkim mam myśleć... pomocy :( P.S. występuje tez nadmierna wydzielina z pochwy...

Gość ciąża na
100%

Gość oanoanaoanana
zrób test ciazowy :)

Gość bunia098765
zrobiłam i nie jestem :D ale nadal nie wiem co to jest...

dziwne, że uznałaś to za objawy ciązy :) dla mnie to wyglada raczej na wzdęcia :) a bóle krzyża mogą mieć bardzo różne podłoże... od problemów w kręgosłupie po nawet ginekologiczne sprawy..

Gość abituale
bunia098765 i jak wyjaśniły sie te objawy? bo ja mam właśnie identyczne :( :/

Gość bunia098765
no właśnie się nie wyjaśniły... miałam iść do ginekologa, ale zawsze odkładałam to na później a teraz znowu mam podobnie.. nikomu o tym nie mówię, bo nie wiem w sumie jak to powiedzieć ... teraz to już na serio nie wiem co o tym myśleć... ;( i w dodatku mam nieregularny okres...

Gość abituale
no ja też nie wiem jak o tym komukolwiek powiedzieć. Mi przeszło, ale okres jest nieregularny, boje się, że objawy mogą się powtórzyć. Jeśli tak będzie to na pewno pójdę do ginekologa, na razie poczekam jeszcze.

Gość bunia098765
heh mi jeszcze nie przeszło.... chociaż może trochę.. mnie chłopak wysyła cały czas do lekarza a w domu też nie wiem jak to powiedzieć.. jakby się coś wyjaśniło daj znać :)

Gość abituale
a masz tak bez przerwy czy przeszło na jakiś czas? Ok, dam znać i licze na to samo z Twojej strony :)

i daj znac, bo znam temat i obym nie miala racji,bo torbiele maja to do siebie ze lubia wracac.Udreka!

Gość bunia098765
tzn ja już kiedyś miałam podobnie, ale szybko przeszło, teraz nie miałam okresu całe wakacje a jakoś na początku września dostałam, więc mam nadzieję, ze teraz też będzie...