Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksantypa25

do kobiet ktore po escapelle zaszly w ciaze

Polecane posty

Gość ksantypa25

Witam. Miewam regularne jak w zegarku cykle miesiaczkowe. W dzien owulacji, a na pewno dni bardzo plodne odbylam niezabezpieczony stosunek ze swoim partnerem i skonczyl we mnie, poniewaz sie zapomnielismy. Po 30 godzinach przyjelam Escapelle. Nastepnego dnia zaczelam odczuwac skutki uboczne takie jak mdlosci i biegunka utrzymujace sie od kilku dni. I z tym wiaze sie moje pytanie. Czy kobiety ktore przyjely w ciagu 72 godzin pigulke i zaszly pomimo to w ciaze odczuwaly jakies objawy uboczne dzialania tych hormonow, czy nie odczuwaly raczej zadnych objawow? Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.

Gość ksantypa25
Nie mam tu mam po escapelle?

Gość ChlopekRoztropek
Nie rozumiem, Ty zaszlas w ciaze ? Przeczytalas ulotke?, masz napisane, ze takie skutki niesie za soba branie escapelle

Gość ksantypa25
Wiem jakie skutki. Ulotke czytalam, ale ty najwyrazniej nie przeczytales tego co ja napisalam i o co pytalam. Sa kobiety ktore po escapelle zaszly w ciaze, poniewaz u nich pigulka nie zadzialala, a wziely ja do 72 godzin. Dlatego pytam czy mialy jakies objawy uboczne po przyjeciu tak ogromnej dawki hormonow mimo, iz tabletka nie zadzialala.

Gość ksantypa25
Pytanie bylo do kobiet u ktorych pigulka nie zadzialala i czy mialy objawy, a nie do faceta.

Gość ChlopekRoztropek
Nie ma to jak byc milym. Escapelle jest skuteczna, jak sie wchlonie. Przypadki kiedy nie zadzialala, to efekt np, wymiotow po, zanim zdazyla zadzialac. pozdrawiam

Gość ksantypa25
Wybacz jesli bylam niemila. Czytalam kobiety ktore sie wypowiadaly na ten temat, zalyly pigulke i nie pisaly nic o wymiotach, a mimo to pech chcial ze zaszly. Nie liczac tej wpadki mam niezbyt ciekawa sytuacje.

Gość grom z jasnego nieba
rozumiem Cię, bo też kiedyś musiałam wziąć - czytałam wszystkie fora i wypowiedzi, szukałam potwierdzenia w podobnych przypadkach do mojego - to były straszne nerwy... ale prawda jest taka, że nie będziesz wiedziała - żadne objawy Ci tego nie powiedzą, każda reaguje inaczej - staraj się o tym nie myśleć, a gdy przyjdzie czas - po prostu zrób test bHcg

Gość ChlopekRoztropek
Pozostaje mi poradzic, nie wierz we wszsytko co ludzie pisza w internecie ;)