Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za pojebuuusy

Nienawidzę tych jeb**** bezmózgowych |TIROWCÓW!!!

Polecane posty

Gość co za pojebuuusy

http://www.tvn24.pl/-1,1697623,0,1,wal-po-osobowce-szokujace-nagrania-ze-szkolen-kierowcow,wiadomosc.html

Gdyby nie Ci "pojebani tirowcy" to bys na sniadanie czy obiad mlecze wcinal i zapijal woda z kranu 🖐️

Gość co za pojebuuusy
haha taa? cudem nie wącham przez nich kwiatków od spodu!

Wszedzie zarzaja sie swiry , ale to nie znaczy aby wszystkich do jednego worka wrzucac (i nie jestem kierowca tira :P )

Gość ljh;kg;;
Sebastos Gdyby nie Ci "poj**ani tirowcy" to bys na sniadanie czy obiad mlecze wcinal i zapijal woda z kranu \\\ goowno prawda

To bys wcinal jedno i to samo , nawet nie wiesz ile produktow dowoza to sie nie udzielaj dzieciaku 🖐️

Gość ku... co za tępak
to, że dowożą toowar, nie jest równoznaczne z tym, że moga się na jezdni zamieniać w bandytów. A ty ich z góry usprawiedliwaiasz, tępaku, bo oni towar dowoża. Jak ku.. można być tak poyebanym? Inna sprawa, że często popierdolony pracodawca wymusza wręcz tak zachowanie...

Tepak to masz pewnie w dowod wbite cwelu , a tak sie sklada ze moj bracik jezdzil tirem , a ja razem z nim takze wiem co mowie , to ze czesc jest pojebana to nie znaczy ze wszyscy ....Takze trzym ryj...

Gość hahahahc
lepiej dla nas wszystkich byłoby jednak jakby cie ten tir przejechal i wąchałbys te kwiatki od spodu, ograniczony czlowieku

Gość ljh;kg;;
sam trzym ryj zjebie, tirowcy to ciule nikomu niepotrzebni, a jak jeden jest ok to nie bedziemy wrzucac wszystkich do jednego worka półmózgu

Gość co za pojebuuusy
lepiej dla nas wszystkich byłoby jednak jakby cie ten tir przejechal i wąchałbys te kwiatki od spodu, ograniczony czlowieku-- to do mnie? to nie moje posty były