Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NInaaaaaaaaaaaaa

chce sobie powiększyć biust .dobry pomysl?

Polecane posty

Gość NInaaaaaaaaaaaaa

wcale nie jest taki mały bo rozmiar to duże B lub male C zalezy od numeracji. no i jest jędrny . ale tak się zastanawiam bo o ile bez niczego wygląda nieźle to pod bluzką trochę wydaje się go mało i muszę nadrabiać push -upami powiekszyc tak o rozmiar? tak sobie myślę ,że talię mam ok bo około 60 , biodra też bo 93 i jakby jeszcze biust był wiekszy to by była taka ładna klepsydra..

Gość NInaaaaaaaaaaaaa
a i mam 22 lata nie miałam jeszcze dzieci . bo podobno najlepiej operować po karmieniu ,ale narazie nie planuje dzieci

Gość lepiej dbaj o siebie
a nie sztuczne cycki Ci w głowie. Piersi to bardzo ważny atut kobiety, ale dzięki naturze są RÓŻNE ! i każda ma trochę inne :)

Gość maturzystka także
jeśli liczysz się ze wszystkimi możliwymi powikłaniami Dla mnie operacje są dla ludzi którzy mają problemy z psychika i akceptacją własnego ciała,do tego stopnia że aż nie mogą prawidłowo funkcjonować,więc takie podejście jest ok ale mogło by być fajniej śmieszy mnie

Gość katrina912630
ja bym nie ryzykowala. a co jesli operacja sie nie uda?

Gość NInaaaaaaaaaaaaa
tak ,ale jak wyobraziłam siebie sobie w takim kostiumie kąpielowym latem z biustem D to .. nie wiem co robić :( bo myslę ,że to by z połaczeniu z moja talią wyglądało bosko.. a tak to wiecznie kupuje wypychane staniki bo bez nich pod bluzką wydaje sie ,że jestem płaska . a bez stanika to juz tragedia pod bluzką mało co widać ale boje sie troche operacji ,poza tym czy nie bedzie jakis komplikacji i czy mi on nie obwiśnie jak bedzie więkzzy

piersi to nie wszystko. no ale jeśli chcesz facetowi zaoferować tylko swoje ciało....

Gość lepiej dbać o jędre
elastyczne ciało. Sztuczne piersi są fajne ale trzeba ogromnej gotówki na pewną klinikę i "ładne cycki" masz zamiar wydać 30 tys złotych na cycki?

Gość kjkjkjkjk
Sztuczne piersi to tak jak proteza ręki, albo nogi. Ja bym nie mógł takich piersi dotykać wiedząc, że tam w środku coś jest. :o Widziałem takie operacje na filmach i to co tam kładli. Ble. :o

Gość Jeśli się uda to pewnie będzie
zadowolona. Niestety, ryzyko że coś pójdzie nie tak jest dość znaczne. A wg mnie u Ciebie problemem jest zły dobór stanika, a co za tym idzie mało jędrny, zdeformowany biust w tak młodym wieku, więc lepiej się zajmij prawidłowym dbaniem o to, co Ci dała natura, niż chirurgicznym poprawianiem

Gość kjkjkjkjk
A jak C to dla ciebie mało to tylko coś sobie wymyśliłaś. Moim zdaniem C to najlepsza wielkość piersi i nie musisz niczym wypychać.

Gość maturzystka także
albo masz strasznie zaniżona samoocenę albo coś nie tak ze stanikiem Jaki nosisz? Albo się garbisz jak cholera,ja mam malutki biust a jakoś mimo wszystko go widać