Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja jestem chora

co mi jest !!!!!!!

Polecane posty

Gość czy ja jestem chora

n0o to bnapisze tak uprawilam z chopakiem 12 cyklu seks i niefartowni pekla nam gumka cykl mam 35 36 dni okres powinnam dostac 15 .03 a do dzis nie ma robilam test 2 dni temu i wyszedl negatywny no chyba po tylu dniach po 30 dniach od stosunku okazal by ciaze lub jej brak co mi moze byc

Gość grubolek 112
nik tu wrozka nie ejst wiec chyba ci nie powie heheh

Gość alyene
ja mam to samo. @ miałam miec na 17marca jest 1 kwietnia i dalej nie mam. niby spałam z chlopakiem w dni nieplodne ale okresu jak nie bylo tak nie ma. gumka nie pekla. robilam test 2 ni temu wyszedl negatywny. to chyba nie ma co sie zamartwiac.

Gość ...................///////////
Spokojnie czekaj na miesiączkę :) Po dwóch tygodniach od spodziewanej daty miesiączki zgłoś się do ginekologa. Konsultowałaś z ginekologiem tak rzadkie cykle? :)

Gość czy ja jestem chora
ja ma takie cykle od pierwszej miesiaczki a okres spuznia mi sie juz 17 dzien testy wykazuja ze niema dzidzi a do gin sa u nas takie kolejk a prywatnie zyeby isc to nie ma pieniedzy

Zapisz się do ginekologa. Dostaniesz luteinę na wywołanie miesiączki i prawdopodobnie lekarza zaleci jej branie przy każdym cyklu, żeby wyregulować miesiączkę. :)

Gość czy ja jestem chora
ale ciaze wykluczasz jezeli to byl 12 dzien cyklu a ja mam 35 36 dniowe ? ja chyba ze stresu to nerwicy dostane:P

Gość ...................//////////
Jeżeli cykl się nie rozregulował to ciąża jest niemożliwa ;) Przy takich cyklach dni płodne masz około 20 dnia cyklu, a nie 12 ;)

Znaczy cykle się rozregulował na pewno, bo w przeciwnym razie dostałabyś już miesiączkę, ale jeśli się nie skrócił to ciąża jest niemożliwa. Zresztą testy robione po tylu dniach są wiarygodne.

Gość alyene
czy jak ja zrobilam tez test po 16 dniach od spodziewanej mieisaczki to tez niemozliwa jest ciaza?

Gość czy ja jestem chora
ja zrobilam po 38 dn iach test wiec tez wydaje mis ie ze jest wiarygodny ale cycki juz mnie bola drugi dzien to miejmy nadziej ze przyjedzie

Gość grubaska112
wy jo sie nadajecie

Gość czy ja jestem chora
nie chce sie zle wyrazac ale wydaje mi sie ze jak ludzie tu pisza to oczekuja pomocy wiec gubaska daj sobie spokoj co

Gość czy ja jestem chora
a tyy alyene dostalas juz @ czy tez nadal czekasz

Gość czy ja jestem chora
no to ja dostalm ale dziekuje za dobre dady laski pozdrawiam

Gość myszka111112
kurde mam podoba sytuacje i niewiem co robic chyba zostaje mi czekac tak ja ci "czy jestem chora"