Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamma26

jak ubrać 6 miesięczniaka na spacer w taką pogode?

Polecane posty

Gość mamamamamma26

żeby nie przegrzać ani nie przewiało go?

Na cebulke raczej nie bo może być za ciepło. Najlepiej ubiesz go o jedna warstwę więcej niż siebie. No i koniecznie kocyk

Tak można zdjąć, tylko że jak dziecko zacznie marudzic bo mu będzie za ciepło to mama nie od razu może się domyśli że to dlatego

Gość kolaaasa
wytlumaczcie mi ubieranie o jedna warstwe wiecej;) jaka to ma byc warstwa niby ? cienka bluzka albo grubsza kurtka to i to jest 1 warstwa wiec bez sensu jest ta "zasada"

Ja moją ubieram tak (11 msc) : -Body , rajstopki , spodnie , bluza , skarpetki , kurteczka wiosenna , czapka , chusteczka pod szyjkę , trzewiki . Zawsze przy sobie mam kocyk .

Kolaaasa. Np jeśli ty masz ubrana bluzkę sweter kurtkę i np spodnie, tzn że dziecku ubierasz tak samo tylko dajesz jeden sweterek więcej i np rajstopki

Gość ja ubieram
tak jak siebie, tzn body bluza i bezrękawnik i spodnie, do tej pory miała rajstopki pod nimi ale dziś i mnie 18 stopni więc pójdzie bez nich, a małą ma 6 miesięcy, no niecałe

Gość dlaczego ...?
Estera0904 Ja moją ubieram tak (11 msc) : -Body , rajstopki , spodnie , bluza , skarpetki , kurteczka wiosenna , czapka , chusteczka pod szyjkę , trzewiki . Zawsze przy sobie mam kocyk . po co zakladasz dziecku na raz rajstopki , skarpetki i trzewiki i jeszcze masz do tego kocyk - dziecko bedzie mialo spocone stopy zakladaj albo rajstopki i trzewiki albo spodnie skarpetki trzewiki