Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niceghost82

małe dziewczynki podane pedofilom na tacy - zagadzacie się

Polecane posty

Gość pancia ancia
nigdy bym ze swoją córką czegoś takiego nie zrobiła nawet za duże pieniądze jesli by ktoś proponował masakra

Gość taaakoa
sądzę że to już przesada niedługo trzeba będzie chować dzieci w domu i nikomu nie pokazywać do 13 roku życia bo jak ktoś na nie spojrzy to już będzie uznany za pedofila sick world :O

Gość kaznodziejaxp
Nie zgadzamy sie.Na tacy to zbieram datki w kosciele na mszy!

Gość svgrfgfrdvg
ukazania talentu buahahaha a jakiż to talent? ze dziaciak umie sie pindrzyć mając 3 latka??

Gość niceghost82
ale z tych dziewczynek robią kobiety, makijaże i pokazy w strojach kąpielowych

Gość pancia ancia
jeszcze każą im pozować w stroju kąpielowym,prostować się i wypinać pośladki ,pełny makijaż, włosy , seksi ciuchy masakra

Gość totalny kicz i tandeta
ale czego spodziewać się po amerykankach. Popatrzcie na mamuśki tych dzieci. Same wyglądają jak wieloryby, więc pokazują córeczki poki nie wyglądają tak samo jak one.

Gość kachaaa8333
popatrzcie na nk gdzie 12 latki wklejaja swoje polnagie zdjecia nie mowiac juz o "dziubkach". czy te laleczki sa podane na tacy?? czy ja wiem. to chore mamusie powinno sie leczyc! az strach pomyslec co wyrosnie z tych laleczek.

Gość polak potrafi
w bardziej egzotycznych i licznych od naszej kulturach 12 lat to odpowiedni wiek do zamążpójścia. dziewczynki także białe same sIę lubią pindrzyć nawet bez pomocy mamusiek. słowem widły z igły. pewnie trafię po tym poście na policyjną listę pedofilów ale mam to gdzieś.

Gość niceghost82
taa bo niby słłitaśne dziubki są takie słodkie a później dziwne że takie małe dziewczynki mają za sobą pierwszy raz

mam kanał na kablówce tlc i tam jest taki program Małe piękności, kiedyś przez przypadek trafiłem na ten program. Faktycznie te mamuśki to głupieja na maksa, ale gbyby mi z wnusią zaczęła synowa takie jaja odpalać, to mowa tronowa byłaby brutalna i niemiła.

Gość Navya
uważam ,że to głupota.. dziecko to dziecko nie powinno sie go malować i narażać na stres w konkursach piękności bo takie dzieci też to przeżywają może bardziej jak dorośli ,że wygrała koleżanka ,a nie ona.. powinno sie w inny sposób podkreslać ich wyjatkowość, dac możliwość do wykazania się.. dzieci nie mają jeszcze w sobie na tle dystansu poza tym jak dorosną ,albo chociaż bedą nastolatkami moga się ,,upiekszać" ,ale u malutkich dzieci wszelkie makijaże itd to duża przesada

Gość ecree
no coż, ludzie to idioci z tych dzieci wyrosną następni

Gość Navya
tzn dzieci wiadomo powinny być zadbane , mogą był ładne , ładnie ubrane to jak najbardziej , ale emanowanie u takich dzieci jakąś seksualnością jest niesmaczne

Gość niceghost82
niesmaczne i nieetyczne moim zdaniem

Gość Navya
no i zabiera się im dziecinstwo .. ten beztroski czas.. na podkreślanie swoich atutów przyjedzie dla nich czas później

gdyby moja corka chciala tanczyc i uczestniczyc w konkursach-prosze bardzo.kocha malowac-no problem...ale zamiast posylania jej na takie konkursy jak na filmiku wolalabym zeby biegala po podworku i skakala w gume..zal mi tych dziewczynek,zero dziecinstwa.. kiedys ogladalam filmik jak do takiego pokazu dziewczynce wyrywano brwi..mala piszczala nie chciala..ale mamusia... eehh jak znajde to Wam podesle. nie dosc ze zniszczone dziecinstwo. to i wlosy i buzka od ton tapety;/;/

Gość pancia ancia
ale po co niektórzy piszą tu o 13 latkach nie widzicie że to są 3 letnie dziewczynki do 7 lat ? robią z nich seksi lale to okropne, nie moge na to patrzeć

Gość Navya
no właśnie mamusie sie tak martwią o ich wygląd ,a nakładając im tony tapety od wczesnego dzieciństwa nie myśla jak te corki będą wyglądały później.. raz na wielkie halo np na urodziny można umalować dziecko jeśli samo tego chce, ale bez przesady i bez żadnych podtekstów No i przede wszytskim te matki zaburzaja poczucie wartości dziecka i robia im tak naprawde wielką krzywdę bo takie dziecko jak będzie nastolatką może mieć pełno komplekśów może nie widzieć u siebie innych atutów poza wyglądem a jeszcze jak wyrosnie z takiego dziecka nie zbyt urodziwa nastolatka ( bo wiadomo ludzie zmieniaja się z wiekiem i dziecko może wyglądać słodko ,a dosrosła dziewczyna już nie tak ładnie) to jak to będzie przezywało?

Gość Navya
13 -latka malująca sie to już co innego choć nadal jest to dziecko gdzieś tak do 15 ,16 roku życia

Gość pancia ancia
te matki chcą pokazać tą słodkość dziecięcą swoich córek dla mnie to zboczenie same są maszkaronami i tak jakby chciały coś sobie udowodnić,że urodziły śliczną słodką dziewczynkę na którą sie napalają masakra, powinni zakazać niech juz będzie wybór miss nastolatek ale nie takich dzieciątek ...bosz pedofile sobie konia walą pod te zdjęcia

żeby jeszcze sobie walili, to najwyżej zapaskudzą sobie monitor, ale znana jest sprawa zamordowania małej miss i nawet nie wiem czy wyjaśniona do końca.

jestem matka i w życiu nie pozwoliła bym na takie coś. nawet zdjęć mojego dziecka w internecie nie umieszczam... Złoszczą mnie mamuski na forach które mają pełno zdjec swoich dzieci a swoich nie umieszczaja....Dlaczego swojego zdjecia nie da jak siedzi w wannie lub siedzi na nocniku z pierwsza kupką w tym tygodniu...

Gość 4777saew
ja mam córke kilkuletnią, która jest śliczna , wszyscy mi to mówią ale nawet za 100 tys , za nic bym ją tak nie pokazywała , to gorsze niz horror masakra, zboczenie i masakra