Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemSama

chłopak, impreza

Polecane posty

Gość NieWiemSama

Słuchajcie. Jestem z moim chłopakiem od kilku miesięcy, mieszkamy w miejscowości, gdzie " rzadko się coś dzieje ". Ja jestem raczej spokojna, nie chodzę na imprezy, nie piję zbyt dużo, jedynie jakieś piwo z koleżanką, nie palę itp. On jest podobny z tym, że ma takiego swojego muzycznego idola. I wlaśnie on ma się pojawić w klubie w naszym mieście. Klub ma raczej renomę takiego, że seks w kiblach, narkotyki, małolaty itd. Początkowo powiedziałam, że absolutnie nie zgadzam się na to jego wyjście, przyjął to do wiadomości. Jednak dziś wracałam autobusem do domu z jego przyjacielem, który zaczął mnie namawiać, żebym powiedziala, że się zgadzam, że mój bardzo by się cieszył itd. No i pytanie brzmi czy powiedzieć, ze nie mam nic przeciwko i niech idzie, założyć, że jak ma zdradzić to nie musi tam tylko gdziekolwiek indziej, czy dalej pozostać przy tym, że się nie zgadzam ?

Gość NieWiemSama
zyjecie ?

Gość Getk
Jak mu powiesz nie to napewno cie posłucha... Masz rację;-) Przecież to nie twój syn żebyś mu mogła czegokolwiek zabraniać. Ile macie lat

Gość a nie możesz
iść z nim?

Gość NieWiemSama
Nie, nie mogę z nim iść :) I nigdy nie powiem ani nie powiedziałam " masz nie iść ", tylko " ten pomysł mi się nie bardzo podoba, bo ... " gdyż jak sama stwierdziłaś/eś nie jest moim synem. A że on liczy się z moim zdaniem to mówi " ok masz rację, wolę spędzić wieczór z Tobą "

Pzrecież facet nie jest twoją własnością, nie możesz go ubezwłasnowolnić:O Pozatym gdybym wiedziała, że mój facet czeka na ten koncert to sama bym mu bilet kupiła, żeby sprawić mu radość! Masz problemy z zaufaniem, a facet jak ma zdradzić to zdradzi bez względu na to, czy pójdzie na koncert czy nie.

Nie zabraniasz mu, ale w pewien sposób ciorasz mu mózg, to mi się nie podoba bla bla, ja bym powiedziała, pewnie kochanie idź i baw się dobrze.:)

Gość a nie możesz
A dlaczego nie możesz? A może nie chcesz? Bo jeżeli chcesz, ale nie możesz, chłopak nie powinien iść sam. A jeżeli po prostu nie chcesz, to on niech sobie idzie, co ci szkodzi? Nie ufasz mu? To trzeba była nie wiązać się z miłośnikiem biedaklubów, to byś nie miałą problemu.

Gość NieWiemSama
Tak, mam problemy z zaufaniem. To prawda. No i właśnie o to chodzi, czy nie lepiej założyć sobie, że jak ma zdradzić to to zrobi i bez tej imprezy, więc pójście na nią to nic szczególnego

Gość NieWiemSama
No tak, dokładnie, chcę, ale nie mogę ;)

Gość a nie możesz
a on o tym wie - że chciałabyś, ale nie możesz? Jeżeli tak, nie powinien iść.

Gość a nie możesz
a on o tym wie - że chciałabyś, ale ie mozesz? Bo jeśli tak - nie powinien iść.

Gość NieWiemSama
Wie. Tzn. to nie jest mój ulubiony gatunek muzyki, no ale mimo wszystko bym sobie poszła rozerwać się itp a nie mogę i już. I o tym " nie mogę i już " on doskonale wie.

Pozwól mu iśc, będzie Ci wdzięczny i zadowolony, że ma taką fajną wyrozumiałą laskę a Ty w tym czasie też gdzieś wyjdź, żeby tyle nie mysleć:)

Gość NieWiemSama
To w takim razie dziś mu powiem że może iść i dodatkowo pokaże mu jaka jestem " wspaniała ",hehehe :D No ja w tym czasie to mogę sobie wyjść jedynie do pracy :P

I tak trzymaj, zobaczysz sam będzie zaskoczony:P i to pozytywnie, może i nawet sam się zazdrosny o Ciebie zrobi, ze coś podejrzanie gładko mu poszło z wyjściem na tą impreze. Pamiętaj, jak ma coś zrobić to zrobi to nie wychodząc z domu:)

Gość NieWiemSama
Ok, dzięki za pomoc :)