Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa życia

opowiadania erotyczne

Polecane posty

Gość Ciekawa życia

Proszę podajcie swoje ulubione lub własne opowiadania erotyczne

Gość Ciekawa życia
Najbardziej interesują mnie rozmowy jak rozmawia siurek z piczką.

to może podam adres mojego bloga gdzie opisuje moje doświadczenia z zoną. Opowiadania są oczywiście autentyczne. Adres - patrz stopka...

Gość Ciekawa życia
tom.aj, to są brzydkie opowiadania, jestem katoliczką i nie mogę czytać takich bezbożnych

to jak jestes katoliczka to powinnas wiedziec ze po slubie to nie grzech,a jezeli twoim zdaniem bliskosc dwojga kochajacych sie lidzi to grzech to czyba z toba cos nie tak. moim zdaniem te opowiadania czyta sie bardzo przyjemnie.

Gość to i jaaaaaaaa
cos pozniej wrzuce

Gość hannah809
Zdezorientowana popatrzyła na niego ze zdziwieniem. - Jak to jazdę konną, o czym on w ogóle mówi? - Nie rozumiem - Wiesz, ja się teraz położę, a ty wejdziesz na mnie okrakiem i wbijesz się na mojego penisa. Następnie będziesz poruszała się w górę i w dół, tak jakbyś jechała konno. Coś podobnego- pomyślała- jak on to w ogóle wymyślił? Czyż matka nie mówiła, że jedyną prawidłową pozycją aktu miłosnego jest, gdy kobieta leży z rozłożonymi nogami? Stwierdziła jednak, że biorąc pod uwagę to, że u nich w sypialni nic nie wygląda tak jak się spodziewała, po prostu zrobi to o czym mówi Filip. Leżał już z uniesionym ku sufitowi członkiem, który został chwile później nakryty jej ciałem. Poruszała się z początku powoli, później trochę szybciej. Zaczęły ją boleć nogi, lecz on nakierował ją tak, że będąc pochylona nad nim pracowała bardziej pupą niż nogami. Złapał ją za piersi, które podskakiwały podczas tej erotycznej podróży konnej. więcej na: www.ladyraven.blox.pl

Gość Słodki Rudzielec
Jeśli szukacie stron z naprawdę dobrymi opowiadaniami erotycznymi to mogę z pełnym przekonaniem polecić nowego bloga założonego przez autorów ze starego portalu DobraErotyka. http://najlepszaerotyka.blogspot.com/ Opowiadania są naprawdę świetne, tematyka zróżnicowana a poziom wysoki. Wszystkich miłośników opowiadań erotycznych zapraszam więc na bloga! Nie zawiedziecie się!

Gość YQ
A może tutaj. Spróbuje podać adres :) brzydkieopowiesci. blogspot.com