Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koktajlowaaa

.popłakałam się dzisiaj jak dzwoniłam o pracę, bo babka...:( .

Polecane posty

.znalazłam ogłoszenie o przyjęcie do pracy w sklepie. szukam czegokolwiek więc zadzwoniłam.. Przedstawiłam się, powiedziałam, że dzwonię w sprawie pracy.. No i babka sie mnie zapytała czy mam doświadczenie w handlu. Powiedziałam jej zgodnie z prawdą, że nie (pracowalam do tej pory w służbie zdrowia). I wiecie co? Ona sie zaczęła na mnie wydzierać, że jestem beznadziejna, że jak moge dzweonic o prace nie mając doswiadczenia! (ogł. brzmiało PRZYJME DO PRACY W SKLEPIE i tyle). Jak mam zdobyc doswiadczenie w handlu jak nikt nie chce mi dac szansy? Przykro mi się zrobiło, popłakałam się jak się rozłączyła (rzuciła słuchawką mówiąc "nie mamy o czym rozmawiac") Na koniec dodała że jak chce to moge u niej pracowac za 150-160zł na miesiac jako uczennica. Ja naprawde byłam miła, normalnie sie odzywałam i kulturalnie a ona sie tak na mnie darła :(

Gość ojejaaaa
Wiesz co, trzeba jej było powiedzieć spie-rda-laj! poważnie

Gość więc może lepiej że nie dostał
as tej pracy :O, pomyśl sobie, że mogłabyś z tą zołzą spotykać się codziennie i o byle co miec jazdy widać w ogóle, ze to babsko wcale dobrym pracodawcą nie jest, skoro potrafi wydrzeć się na obcą osobę. zero kultury max chamstwa i prostactwa

Gość sędziwa pod każdym względem
dziewczyno Ty się nie przejmuj to jakaś nieokrzesana chamka - szczęscie w nieszczęściu - dobrze ze u niej nie będziesz pracować, bo jak ona jest taka podła dla obcych osób to sobie wyobraź co z nią przeżywają jej pracownicy głowa do góry - nie wszyscy pracodawcy to chamy i buce ;)

poplakalas sie bo jakas niezrownowazona baba wylala na ciebie swoje emocje?? pewnie cos ja wkurwilo tego dnia i musiala sie wyzyc, nie bierz tego do siebie!!!!!

Gość Radzicielkaaaaaa
Dziewczyno tak jak Ci tu wzsyscy pisza NIE PRZEJMUJ SIE I DZIEKUJ BOGU ZE U TEJ ZOLZY NIE PRACUJESZ zwykla chamka i prostaczka a na koniec trzeba BYLO JEJ POWIEDZIEC ZEBY SPIERDALALA i tyle

Gość awerdkoaiol
jakby tak ktos mi szczekal w telefonie, odszczekalabym mu to samo co kolezanka wyzej S P I E R D A L A J !!!

Gość Dziewczyna..
ciesz sie ze ominął CIe taki pracodawca

Gość prrawdziwaaaqqqieczczkabozzza
No to jest najgorsze. Też się tego boję i to temu nie dzwonię wiecie. Ale nie tylko temu. Za 150 -160 zł możesz jako uczennica pracować. Nieźle. :( Ja zaraz też wysyłam dalsze ogłoszenia o pracę. Co robić? :(

Gość awerdkoaiol
Nie zrazajcie sie, trzeba byc wytrwalym w poszukiwaniu. Niestety pracodawcy dzisiaj maja zbyt wygórowane wymagania wobec pracownikow ;/ Do zawodow, gdzie wystarczy krotkie szkolenie chca pracownika z kilkuletnim stazem ;/ Smiech na sali ...

Gość Bazinka.
Ale szmata! Nie przejmuj się tą kurwą, Ty jesteś młodą, kulturalną dziewczyną i wszystko przed Tobą a ona jest starą pojebaną kurwą, której na pewno nikt nie lubi w dodatku z jakiegoś poprawczaka chyba bo kto tak by dziecko wychował!!! Zero wychowania i kultury. A swoją drogą zawsze możesz poprosić koleżankę, żeby zadzwoniła i powiedziała, że jest superdyspozycyjną kobietą z 5letnim doświadczeniem w handlu i umówić się lipnie na rozmowę kwalifikacyjną :D Albo przyjść do tego sklepu jak ona będzie na zmianie i coś chamskiego zrobić .

Brr...okropny babsztyl:O Nie przejmuj się, znajdziesz jakąś pracę, a tej "okazji" nie ma co żałować. Babsko zniszczyłoby Cię psychicznie.

.bo w moim małym zadupiu nie ma pracy w służbie zdrowia (nie jestem lekarzem). Ostatnio pracowałam w przychodni w kadrach, ale dojezdzałam 20km. Była redukcja etatów i mnie wylali. Smutno mi sie zrobiło, bo ciezko jest o prace, za kazdym razem jak ide do jakiegos sklepu to mi mówią, że bez doswiadczenia w handlu nie mam o czym marzyc, a ta baba powiedziala mi to tak dosadnie, że troche sie podłamałam. Ale jak ja mam sie nauczyc pracy w handlu jak nikt mi nie chce dac szansy. .jeszcze do ratowniczki---> Nie moge czekac na prace w szpitalu czy przychodni bo mam doswiadczenie, tylko musze sie zlapac czegokolwiek.. Ja moge pracowac w dzisiejszych czasach nawet w lumpexie, nie robi mi to różnicy:(

.wiem dziewczyny, że nie powinnam sie przejmowac i cieszyc sie ze mnie ta praca ominęła, ale ja juz taka jestem, że jak ktos mnie wyprowadzi z równowagi to zaraz mi sie płakać chce. Musiałąm sie tu wyzalić:( DZięki Wam za wysłuchanie. :*