zeza 0 Napisano Marzec 31, 2011 Mam problem z kupnem jeansów. Potrzbuję fajnych dopasowanych spodni. W pasie i na pupie. Takich żeby nie odstawały kiedy siadam. Czy ktoś jeszcze ma taki problem? Gdzie kupujecie spodnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Addien 0 Napisano Marzec 31, 2011 Ja najczęściej kupuję w sieciówkach.Jak masz takie problemy to raczej nie kupuj przez net,tylko poprzymierzaj sporo fasonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basiaka1 Napisano Marzec 31, 2011 ja kupuje w reserved fajne rzeczy jest taka stronka www.ootd.pl - tam są rabaty do sklepów, akurat teraz możesz dostać 20% rabatu na nową serie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szarpa Napisano Kwiecień 3, 2011 No tak przymierzać do skutku. To przecież trzeba mieć nerwy ze stali i bardzo duzo czasu! Kiedyś kupowałam spodnie w reserved i innych sieciówkach i byłam bardzo zadowolona, ale ostatnio nie dość, że w nich nic ciekawego to moje biodra się zaokrągliły i również mam ten problem, że gdy pasuja na tu i tam, to stndardowo odstają w pasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zeza 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 Spróbowałam w levisie. W sumie to wątpiłam, że coś tam znajdę. A tym bardziej nie wierzyłam, że "liczy się kształt nie figura". A tu proszę jakie miłe zaskoczenie. Mają specjalną linię Curve ID dla różnych typów sylwetki. Na miejscu mnie pomierzyli, doradzadzili. I na tej podstawie dziewczyny dopasowały mi spodnie. I na prawdę szczerz przyznam że są idealne. Wybrałam takie z wyższym stanem, bo dyskretnie ukrywają oponkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach