Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama-Krzysia 3

Sesja zdjęciowa dla młodej mamy.

Polecane posty

Gość Mama-Krzysia 3

Czy znacie jakiego fajnego fotografa, który wykonałby sesję zdjęciowa młodej mamie? Nie chodzi mi o jakieś super artystyczne ujęcia, ale bardziej o fotki z klasą, nieprzerysowane w Photoshopie :) Interesuje mnie Wrocław albo Poznań. Z góry dzięki.

Gość Mama-Krzysia 3
znalzlam jednego fotografa, ktory robi bardzo fajne zdjecia, ale jego cena mnie zamurowala :/ 800zł to zdecydowanie za duzo no i nie oferował ani charakteryzacji, żadnej makijażystki ani nic niektórym w doopach sie przewraca!

Gość hania ... :)
w zeszłym tygodniu tez szukalam czegos podobnego i doszlam do wniosku, ze dzis to kazdemu sie wydaje, że potrafi robić zdjęcia. byle jak, byle gdzie, ważne żeby kasa wpadała do kieszeni. Przejrzałam full galerii i w żadnej prawie nic mi sie nie podobało. do autorki: znalazlaś już coś?

Gość Mama-Krzysia 3
na razie nie mam nic konkretnego. dzwoniłam w jedno miejsce, ale nie było wolnych terminów. Chyba, że ostatecznie przyjrze się linkowi zaproponowanemu przez br-br-br ;) A tak przy okazji: br-br-br miałeś z nimi do czynienia? ;)

Gość mangabie
w sumie niegłupi pomysł z taką sejsa. właśnie szukam takiej sesji na prezent na 18. dla siostrzenicy. dzieki za link :)

Gość Mama-Krzysia 3
ja jednak zdecydowałam się na tę sesje z linka http://prezentokracja.pl/One_Shot_-_stylizacj a_i_sesja_foto/produkt.html mam nadzieje, że będzie oki. bylam już zmęczona szukaniem na necie, więc poszłam na łatwiznę. ciekawe, jakie będą efekty? :)

Gość jdwininia
no to trzymamy kciuki, by sesja była udana

Gość a czy gd
a czy gdzieś można zobaczyc takie przykładowe zdjęcia z tej sesji? jestem bardzo ciekawa, efektów. sama myśle o takich fotkach dla siebie. wkrótce stuknie mi 40.... więc okazja jest :D

Gość dgdgshshjajakskslddlf;f;f;f;f;
a ta sesja to ma być z bobaskiem czy tylko sama mamusia?

Gość Mama-Krzysia 3
Zostawiam koleżance wolną rękę - może to zrobić zarówno z dzidziusiem, jak i sama :) Ciekawa jestem, co postanowi ;)

Gość biala dama tanczy z krolem
br-br-br, fajną stronę podaleś;) dzieki Tobie mam z głowy kupowanie prezentu dla koleżanki.

Gość br-br-br
a ty tez sie na ta sesje skusilas? czy cos innego?

Gość monka wonka
śmieszna nazwa: "jeden strzał" :D

Gość brudna halina
oo, fajna sprawa. najbardziej podoba mi sie, że samemu się decyduje, w jakim stylu ma być ta sesja zrobiona ;)

Gość lubie fotki
a jakie style sa do wyboru??

Gość natalka199012
też zamierzam kupić taką sesję w prezencie na 18. mojej przyjaciółki. myślę, że to fajna sprawa :)

polecam http://www.mediaam.com/ facet jest super zna sie na rzczy bogate portfoilo , mozesz robic co chcesz a on potem doda fajne tlo i zrobi film, ja z moja corka bawilam sie z tylu mialam bialy ekran, a on poten podlozyl tlo jakiegos miasta, potem morza i wygladalysmy jak na super wakacjach:) mojej corce zrobil takie zdjecia + montaze ze ruszylam znimi do agencji modelek, na prawde super i tanio, co bylo dla mnie wazne,

Gość olenka2712
no niby wszytsko fajnie, ale w przypadku tej oferty zalinkowanej przez Ciebie nie ma ani fryzjera, ani stylisty, ani wizażysty, wiec troche kiepsko

Gość zmijazygz
tylko szkoda ze fotek tak mało:/ ogólnie bardzo fajny pomysł na prezent.

Gość andolll
a moze mozna domowic sobie jakies dodatkowe zdjecia?

Gość majcher
a te sesje to sa tylko dla mlodej mamy czy mozna tez kupić to powiedzmy dla "normalnej dziewczyny? :)

Gość roltenda
no jasne, że może każdy iśc na taką sesję: młody i stary, gruby i chudy. Mam Krzysia3 pytała o sesje dla młodej mamusi, ale wydaje mi się, że nie ma żadnych przeciwskazań.

Gość mantylkowa dama
a mozna gdzieś zobaczyć zdjęcia z tej sesji??

Gość majciekowski
a niech mi ktoś wyjaśni: co to jest stylizacja GLAMOUR ??

Gość glamour??
moim zdaniem to taki wysoki pozim elegancji. jakieś koraliki, brylanciki, pawie pióra, perły ..... i fiolet :D nie wiem dlaczego, ale z glamour zawsze mi się kojarzy kolor fioletowy :)

Gość małpiszonnn
dziecko, poczytaj sobie może najpierw na necie, czym jest glamour, a potem będziesz chrzanić o fiolecie...

Gość ytrefde
Kurczę, szkoda, że dopiero teraz tu trafiłam, bo miałabym fajny prezent na 18. dla mojej chrześnicy. Jeśli już kots robił takie zdjęcia ze stylizacją, to prosze o wrażenia.

Gość luladia
ja też bym chętnie posłuchała opinie innych, bo właśnie rozważam zakup czegoś podobnego.

Gość manuelka 87
no fajnie, fajnie to wymyśliłaś;) mam nadzieję, że osoba obdarowana lubi być fotografowana. bo ja na przykład nie nawidze szczerzyć kłów do aparatu :/