Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radoshinka

Kobiety, czy same serwisujecie swoje auta?

Polecane posty

Gość gość
Ja nie moge znalezc wątku a szukac w stolicy dobry serwis.Oczywiście bez szału cenowego,zeby ja go przypadkiem potem nie dostał jak będzie trzeba płacic za częsci...dzieki

Gość gość
Oczywiście! Mam swoich zaufanych mechaników w radomskim zakładzie http://www.dekar.radom.pl/ Jeżdżę tam zawsze jak tylko coś trzeba w moim aucie naprawić i raz dwa mam wszystko zrobione.

Gość gość
Ja to mam swój taki sprawdzony serwis samochodowy www.green-car.com.pl . Gdy tylko mam jakas usterke to udaje się od razu do nich, to solidna firma, która nigdy mnie nie oszukala.

Gość gość
Mi kiedyś na trasie skończyło się paliwo,ale na szczęście fachowcy z pomocy drogowej www.holowanie.mazowsze.pl je dowieźli i mogłam spokojnie kontynuować podróż.

Gość gość
No pewnie. Ja trzymam się sprawdzonego adresu: www.motostrefa.olsztyn.pl - prowadzą tam fachową diagnostykę i naprawę samochodów. Widać,że mechanicy znają się na rzeczy.

Gość gość
I ja znalazłem dosyc dobry serwis BMW -Autoredute w stolicy,jesli ktoś by szukał to poleca. I wydaje mi sie ze będzie idealny jesli chodzi własnie o taki przegląd.

Gość gość
Jak macie używane samochody,musicie pamiętać o solidnej ochronie antykorozyjnej. Ja byłam w specjalnym warsztacie,gdzie zastosowali aerozol z http://www.rustcheckcorolon.pl/ Takie działanie się opłaca ;)

Gość MArekjjA
ja korzystam z Euromastera, jest ok

Gość gość
Osobiście tego nie robię. Nie naprawiam samochodu, bo po prostu nie potrafię, ale zawsze pod ręką mam kontakt do sprawdzonego już przeze mnie samochodu serwisowego, który w razie takiej potrzeby zajmie się moim autem tj. www.pmix.pl. Warsztat samochodowy mieści się w Tychach, więc jeśli jest tu ktoś kto mieszka w tym mieście lub jego okolicach to nie powinien się zastanawiać nad wyborem.

Gość gość
Nie. Zdecydowanie nie. Wzięłam od męża wizytówkę do sprawdzonego serwisu samochodowego w Chotomowie i jeśli coś zacznie się niepokojącego dziać z moim samochodem to natychmiast oddam go właśnie tam. Wiem, że mąż nigdy nie narzekał na pracę mechaników z www.modzelewscy.pl, tym bardziej przekonuje mnie to, że warto do takiego miejsca pojechać.x

Gość gość
Ja się całkowicie nie znam na naprawie więc zawsze jeżdżę do serwisu. Dwa tygodnie temu byłam w serwisie www.slavauto.pl. Naprawę wykonali szybko i w przystępnej cenie.

Gość gość
Tak jasne... myslisz ze to takie proste... mozna tylko zaszkodzić jak zacznie polerować papierem :)

Gość gość
Ha ha ha. Weź mnie nie w******j.

Gość gość
Ja sprowadziłem Audi-było bezawaryjne,bezwypadkowe.Wiadomo ze coś tam trzeba było zrobic-ale w Autoreducie jeszcze wymienili mi tulei tylnego zawieszenia i jest ok.

Gość gość
Desperaci spamerzy reklama już swoje warsztaty

Gość gość
Ja teraz musiałam zrobić wymiana tulei tylnego zawieszenia i padlo na ten serwis www.autoreduta.pl dlatego właśnie ze nie chciałam jechac do Pana Czesława za rogiem,zebym musiał dokładac jeszcze potem 2k do tej całej naprawy.

Gość gość
Moim zdaniem zdecydowanie warto jest postawić na wybór opon Pirelli. Najlepsza jakośc i 100% pewności ze bedziecie zadowoleni.

Gość gość
Powinniście pomyslec o oponach Pirelli. Jesli chodzi o opony to te są najlepsze.

Gość gość
Ostatnio umówiłem się na przegląd eksploatacyjny, jednak w związku z nagłą sytuacją rodzinną nie mogłem go odebrać o umówionej porze. Ku mojemu zaskoczeniu zaproponowano mi, że odwiozą samochód pod mój dom. Sprawdzcie sobie sami https://serwis-audi-warszawa.autoreduta.pl/

Gość gość
Dla mnie to jednak cena moze przerazic.Zdecydowanie jestem za Land Roverem.Ale oczywiscie tez nie w takiej cenie.Kupiłem 5 letniego w Autoreducie zrobili mi regeneralcje maglownicy i jest dobrze.Ja na te auta nie narzekam. Co do mniejsca to zdecydowanie polecam https://www.autoreduta.pl/serwis