Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laracroft76457

WAKACJE 2011

Polecane posty

Gość laracroft76457

Kafeterianie, macie plany ?? Ja zaczęłam przeglądać z chłopakiem te oferty biur podróży ale przyznam że coraz bardziej nas kusi wzja zorganizowania czegoś na własną rękę. Robiliscie tak kiedyś? Ja przyznam że strachliwa jestem i mam troche obawy.

Gość tralalaolala
ja tam jak co roku ze znajomymi na mazury pojade, tez sami

Gość krystynazeszczecina
No pewnie, takie na własną rękę są najlepsze, nikt Ci nie planuje co kiedy masz robić, jedziesz gdzie chcesz, jesteś niezależna, można coś spontanicznie wymyślić itd. Teraz to w grupy znajomych wynajmujemy zwykle domek gdzieś np. na tydzień ale pamiętam studenckie czasy jak stopem się jeździło po calym kraju ;p Jak czytałam ten tekst wczoraj to aż się łezka zakręciła - http://www.wiadomosci24.pl/artykul/cztery_sposoby_na_darmowe_wakacje_188093.html

Gość ...,,,,....
Mnie zagraniczne wyjazdy nie ciągną. Bieszczady, Tatry, Karkonosze - nic więcej na wakacje nie potrzebuję:)

Ja też z chłopakiem już powoli rozglądam się za jakimiś ciekawymi ofertami, głównie na allinclusive.com.pl i jak tak patrzę to Egipt i Turcja sa w tym roku bardzo tanie. Nas jednak interesują nieco inne kierunki. Dobrze, że chociaż urlop nam się zgrał ;)