Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gim.nr2

Wiecie jaka afera jest u mnie w gimnazjum ???

Polecane posty

Gość taka prawda......
nayczycielka -- dokładnie, no ale to kafffe, więc zawsze gnoicie wszystkie kobiety/dziewczyny, jedna drugą, no cóz solidarność międzykobieca ponad wszystko ! 👋

Gość pancia ancia
a dlaczego karać dziewczyne za rozłożenie nóg i zrobienie zdjęcia ? za co kara ? za posiadanie pochwy ? uczennice niektóre uprawiają seks w kiblach w szkole i nie są karane bo nikt nie uwiecznił zdjęciem a tą trzeba ukarać bo zobaczyli zdjęcie zastanówcie się na logike jest to nonsens

Gość dfjklij
no tak a potem jak będziecie się użalały że np. mąż was rzucił/pracę straciłyście to sobie przypomnijcie co piszecie o innych, że to wasza wina,

Gość wiesniak
teeeebancia. wiem ze lubisz pokazywac swoje cialo,nawet gdy jestes w domu i wtedy sasiad ktory ma kobiete patrzysz na niego suko...opanuj sie !!! bo kiedys naprawde stanie ci w gardle, Wiem co mowie...taxi z sasiedniej bramy

Gość sks
pancia ancia mzesz rozlozyc nogi dla mnie za 2 i pol zlotego ? przepraszam

Gość praca przez internet
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://www.20dollars2surf.com/?ref=250275

Gość gim.nr2
tak, poszłam sie uczyc. Czy to takie dziwne , skoro do szkoly chodze ?? Zgadzam sie z wami, ze chlopak powinien pniesc konsekwencje, ale narazie chyba nie wiadomo, kto to. Az tej dziewczyny sie wszyscy teraz smieja. Ja uwazam, ze nie powinna takich zdjec wysylac bo to niebezpieczne, i jeszcze filmik jak sie masturbuje heh.