Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berenika klucha

Co to znowu za moda wśród dziewczyn i kobiet, w pale się nie mieści ;/

Polecane posty

Gość berenika klucha

Od kilku miesięcy a teraz jak się zrobiło cieplej to już w ogóle zauważyłam, że większość dziewczyn np na wykłady na uczelnię wchodzą z dużymi butelkami wody mineralnej(niegazowanej oczywiście). Nie z małymi, tylko z dużymi ile to tam ma 1l albo 1,5 l. I nie wezmą tego do torby tylko paradują trzymając w ręku. Na moim wydziale to jakaś plaga, praktycznie każda ma taką butlę :O

Gość lolololololololol
Kretynki poprostu.Wzorują się hollywodzkimi gwiazdami które noszą te kubełki z kawą albo właśnie butelki.Żal du*pę ściska.

Gość moze jesli w umowie
i to aż tak bardzo Ci przeszkadza? :o ludzie czego to się jeszcze nie bedzie czepiać :o

Gość noradora
no i co z tego? niech piją jak im tyle wlezie, coś w ty widzisz złego?

Gość noradora
* w tym

Gość effy.
przynajmniej się nie odwodnią. Mi jakby się chciało to bym nosiła. Dla niektórych 0.5 l to jest na raz

ja tak nosze 0,5 mi nie starcza na caly dzien na 2h seminarium i 5h wykladow dlatego kupuje 1,5l a czasem jak jeszcze mam trening w ciagu dnia to w ogole w czym jest problem i cala kontrowersja?

Gość berenika klucha
dodam że taką wodę raczej te grubsze piją a te szczupłe kefirki, maślaneczki i soczki marwit :O

Gość mały odkrywca
omg:O to mają się chować żebyś nie widziała jak piją? Przecież to logiczne ze student zwykle dwa razy ogląda złotówkę zanim ją wyda a kupowanie wody w większych butelkach bardziej się opłaca niż w mniejszych. Poza tym jak ktoś jest cały dzień poza domem to nie opłaca mu się nosić 3 małych tylko jedną dużą butelkę. Paranoja:O

kefirki i maslanki tez pije matko kochana a co ty pijesz? bo juz bardzo nam sie zaweza krag napojow.....

Gość berenika klucha
no bo jestem gruba a dietetyczka kazała mi pić dużo wody, drażni mnie to, że te chude pindki tak się aszą z tą wodą :(

Gość njknkj
bo naczytaly sie bredni, ze czlowiek powienien pic 10 litrow wody na godzine i mysle, ze sa takie trendy i prowadza zdrowy tryb zycia:D

Gość BlueBerry00013
straszne... okropne, chodza z butelkami, fukushima może się schować ze swoim tsunami i trzesieniem ziemi... masakra, dziewczyno temat sie nadaje na bbc world....

Gość BlueBerry00013
u mnie tez dziewczyny chodzily z butelkami z wodą, ale dlatego, że się pić k***a chciało!

Gość oio26.
no i co w tym kurwa złego ?? Pić się chce jak się siedzi po 8 h dziennie mała butelka np. mi nie starcza na tyle godzin i tez chyba zacznę chodzić z taką dużą bo jest po prostu bardziej praktyczna anie malutka która starcza mi na dwie godziny.

Gość =roksanaaaaa
oooooooooooooooooo Boże !!! Jak można chodzic z dużymi butelkami wody !!! Co za głupia moda !!! Wypieprzyć je wszystkie z uczelniw trybie natychmiastowym !!! ps. że tez takich wsiurów jak ty autorze tematu przyjmują na uczelnie, no chyba że to pierwszy roczek i niedługo wylecisz :P

Gość dziewczyna z butelką
Hej głąbie ja jestem szczupłą i ładną studentką i przynosze taką butelkę na wykład bo mi tak się bardziej opłaca niż kupować kilka małych !

Gość sdfgvgfg
popierdolone suki- mnie też to na ulicy wnerwia - kurwa może wytrzymac cały dzień a w chałpie się napic

Gość hiena,6
berenika tak im zazdroscisz butelek z woda to soboe sama kup, też masz problemy a może zazdrosc przez ciebie przemawia dziwaku.

Gość 23190u
Nie rozumiecie, cioły, że te głupie lasencje WZORUJĄ SIĘ NA AKTORECZKACH Z HOLLYWOOD i w związku z tym jak trendy jest uprawianie seksu lesbijskiego w hollywoodzkich filmach, tak i one próbowały, na przykład.

Gość 23190u
Noszą kubeczki z kawą i butelki wody, bo oglądają w gazetach czy necie FOTY Z AKTORECZKAMI Z HOLLYWOOD, gdzie te AKTORECZKI NOSZĄ TE KUBECZKI I BUTELECZKI. :D Głupi ludzie nie myślą po co się zachowują tak a tak, tylko naśladują innych. :D