Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocicalwicaaaa

Rzygam na widok swojego ciała.

Polecane posty

Gość kocicalwicaaaa

Rzygam na widok swojego ciała... tzn na widok brzucha. Mam łądną buzię figurę. Nie narzekam na brak adoratorów... ale przed żadnym mężczyzną już się nie rozbiorę...

Gość kocicalwicaaaa
Aco ci sie stało ?

Gość ja ja ja
a co z twoim brzuchem jest nie tak?

Gość ja ja ja
aha rozumiem , moze cwiczenia pomoga i balsamy ujedrniajace ? tak pisze nie wiem nie znam sie

Gość pooioioippio
Wiecie co, ja też nie jestem zadowolona z brzucha. Jeszcze dwa lata temu był idealnie płaski i wyrzeźbiony (mimo, że nie ćwiczyłam). Niestety obecnie, prawdopodobnie po lekach, jest tak nadęty i napompowany, jakbym połknęła piłkę. Wygląda to źle tym bardziej, że jestem szczupła. No ale co poradzić..

Gość kocicalwicaaaa
Mi pomoże tlko operacja. Ja mam wiecej rozstepoiw niz na zdjeciu

Gość ja ja ja
sluchajcie wiecie jak wiele kobiet ma rozstepy ja np nabawilam sie ich w wieku dojrzewania teraz sa juz biale niektore spore niektore prawie niewidoczne nie rodzilam dziecka wiec nie mam brzucha rozciagnietego ale rozstepy mam teraz uzywal na nie kremu gerbera przeciw rozstepom wybiela je jestem zadowolona a efektu , na stale nic nie usunie rozstepow wiem bo mam meza lekarza pytalam go o to a to co gadaja w gabinetach kosmetycznych to bujdy i komercja :)