Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka Postu 14

Wspólna kąpiel z mamą-to coś złego??

Polecane posty

Gość Autorka Postu 14

Hej!!Czy uważacie za coś nienormalnego i zboczonego jak nieraz razem kąpię się z moją mamą? tzn ona jest moja macochą, ale traktują ją jak matke, i niekiedy jak jest późno i nie chce nam sie czekac kiedy jedna wyjdzie z łazienki,i za godz dopiero nastepna włazi, to od czasu razem w wannie się wykąpiemy, a mamy wieksza wanne więc nie ma problemu.Lecz nie jest tak zawsze, sporadycznie aby się też powygłupiac, pewna znajomi powiedziala że moja "matka" to pedofilka, a ja tak tego nie traktuje. Wypowiedzcie się na ten temat , tez krzywo się na to patrzycie? dodam że mam 14 lat i jestem dziewczyną :)Ja myśle że nie ma nic złego ja nastolatka tez już rozwinięta fizycznie, widzi nago drugą kobiete , lub od czasu razem się wykąpią,czy to juz musi oznaczać podtekst seksualny? ja tego nie pojmuje, dlaczego tyle ludziom kojarzy się to z erotyzmem, przeciez z ojcem się nie kąpie, tylko z osobom mojej płci, a na dodatek bliską dla mnie, a sporo osób uważa to za zboczone i nienormalne,a przeciez nie jest to notorycznie i nagminne :(

Gość Nie pojmuje tego,,,,,
tak, jest to dla mnie dziwne, i niesmaczne, ogladanie gołych cyckow i krocza drugiej osobie, , i zboczone doprawdy :(

Gość jestem przeciw00
ja też tego nieuważam za normalne , i jest to dla mnie takie..... nie umiem znaleźc słowa, jeszcze z dzieckiem mozna się wykąpac, ale nie z nastolatką, tak uważam

Gość perwersyjneee
niby nic nie jest w tym złego, ale wspólna kapiel jest raczej nie zabardzo dozwolona, mowie co ja mysle, nie wiem jak pozostali, też dla mnie to jakby "zboczoone" z lekka

Gość kjrghds
hmm dziwne, nie wiem co o tym myśleć, może z Twojej strony to tak nie wygląda ale ze strony macochy....dziwne.

Gość a dla mnie to normalne
tez kąpałam sie z mamą albo siostra kapałam sie z mamą jeszcze jak mieszkalysmy u rodziców i nigdy nie bylo z tym problemu.Mame mamy super, jak najlepszą przyjaciólke i lubiłysmy sobie razem poleżec w wannie ( rodzice mają wielką wanne) i pogadać, poplotkowac itp żadna z nas nie ma z tego powodu odchyłów ;);)

Gość co??????nigdyyyyy
ja tego nie uznaje, i żaden normalny dorosly tez nie, inaczej to zboczony pederasta, i mozliwe ze twoja macocha ma zapedy pedofilskie, pisze serio, zdarzając sie kobiety pedofilki

Gość to jest niepoważnie całkiem
ja sie krzywo na takie rzeczy patrze, dla mnie kąpiel jest zbyt erotyczna zeby razem się kąpać

Gość zostaniesz lesbą , a kyszz
a tatus sie przyłącza ????::;) Nigdy tego bym niezaakceptowala, zeby razem z mamą sie bym miała kąpac, dziewczyno idź po rozum do głowy, bo jeszcze zostaniesz lesbijką a to trzeba psychiatrycznie leczyc sie z kllesbijstwa, i po co ci to????

Gość innoveaa
Serio wszyscy uważają to za dziwne? Bo ja do dnia dzisiejszego bez problemu mogłabym wejść do wanny z siostrą czy z mamą. Ja często dotrzymywałam towarzystwa siostrze w łazience. Ona leżała we wannie, a ja siedziałam na klopie i gadałyśmy :D Stare, fajne dzieje :)

Gość srga2
może twoją matką powinna się zając opieka społeczna albo psycholog/psychiatra .

Gość kjrghds
zostaniesz lesbijką??? wiekszej głupoty to juz dawno nie słyszałam!

Gość ona jest molestowana i nie wie
jest to wykorzystywanie seksualnie, dziewczyna nie ma jeszcze 15 lat,i zapewne nie zdaje sobie z tego sprawy, ale babka ją molestuje nadzywczajnie, , dla mnie jest to erotyczne

Gość robinson wydm.
masz tak zamiar kąpać się z chora psychicznie matką do końca zycia ? Wy jesteście normalne ? Twoja matka przypadkiem nie ma jakiś skłonności pedofilskich ? Ojca też sobie zapraszacie ? Kurwa mać to jest chore.

Gość kurierrr
kurde dziewczyno napisz że żartujesz, bo to co piszesz jest naprawdę chore. Myjecie się w tej wanie z matka na wzajem ?

u mnie w domu się tego nie praktykowało i nigdy robić nie będzie ale uważam że nie ma w tym nic złego-po co robić z ciała tabu?? wg mnie gdyby ojciec z dziewczynką albo matka z chłopcem tak robili to już nie ok a tak....a co powiecie na to że po treningach dziewczyny/faceci kąpią się razem?? autorko-nie stresuj się!:D

Gość 83agata83/
ja byłam nastolatką to jak siedziałam cała w pianie w wannie to siastra mi wchodziła albo mama żeby się wysikać :P w ubikacji a ja siędziałam po szyje w pianie, ale żeby się kąpać razem z matką i to w takim wieku to już jest coś nie tak, nie spojrzysz na to obiektywanie ale inni tak i posłuchaj tych innych oni mają rację to jest nienormalne.

ej ej ale ja mam np przyjaciółkę jak się wybieramy na jakeś przyjęcia czy coś nasi czekają-ja sobie z ciuchami do niej lub ona do mnie jedziemu wchodzimy razem do łązienki i latamy nago....nie rusza nas to-malujemy się ja jej zakładam sztuczne rzęsy ....no bez jaj i żadna nie jest les...

Gość kurczaczek l.
czarne oczy oczy taaaa po treningach ludzie stoją pod wspólnym prysznice a nie taplają się razem w wannie, naprawdę nie widzisz różnicy ?? I jeszcze ten wiek 14 lat przecież to już duża pannica, jeszcze jakby to było dziecko to rozumiem ale taka duża panna z matką nago w jednej wannie :/

robicie szum o byle co---w takim razie wszyscy sportowcy po treningu to pedały i lesby.... o jateż leżałam w wannie z siorą i plotkowałyśmy tak długo aż nam się dłonie tak nie pomarszczyły, że jak babcie wyglądałyśmy-przesadzacie---wiadomo że jedna drugiej nie podmywała......

wiecie co- królewna śnieżka była seksoholiczką bo właziłą do wyra 7krasnoludkom, kundel bury penetrowal wszystkie dziury-to nie wymaga komentarza, chłopiec brandzlował się zaczarowanym ołówkiem a bolek lolek na zmianę rypali tole.... no opanujcie się..... chyba że macie kompleksy a to inny topik potrzebny-jak ktoś nie ma fobii na punkcie swojego ciała jak moja siora i ja, moja kumpela i kilka innych kobiet z tego topiku to nie zrobi z tego halo jak wy

Gość a dla mnie to normalne
hehe widze ze tylko ja tak miałam w domu i jakoś wszyscxy żyją i mają sie dobrze.obie z siostra od dawna mamy swoje rodziny, mężów dzieci itp i jakoś wyrosłyśmy na normalne kobiety, żony i matki.skończyłysmy studia, mamy prace i nie jestesmy lesbijkami ani nasza mama tez:P więcej luzu i tolerancji ...

Gość rgfeqgvq33q
ja mam w domu bardzo dużą wannę, ale ile razy kąpię się w niej z mężem to nie da się położyć bez dotykania się nawzajem:) A sorry, ale dla mnie dotykanie się dwoch nagich osób ma podtekst erotyczny i to spory. Zwłaszcza w ciepłej wodzie:) Dlatego nie wyobrażam sobie dwóch kobiet, o ile to nie są lesbijki, razem w wannie.

Gość TJ7FBU
to ja mam pytanie do jakiego wieku kąpałyście się z siostrami? Siostrę w podobnym wieku jestem w stanie zrozumieć, ale matki nie !

Gość rgfeqgvq33q
co innego w dzieciństwie z siostrą. Ja też się z siostrą kąpałam, do czasu mniej więcej jak zaczęły nam rosnąc piersi. Ale byłyśmy dziećmi, a nie dorosłe baby razem w wannie:/

Gość rgfeqgvq33q
Ja tak do 11 roku życia, siostra młodsza o 2 lata.

hmmm myslalam po tytule ze chodzi o male dziecko no ale 14 lat z mama? moze nie tyle zboczone co dziwne i chyba niestosowne.Przesada i tyle. Troche prywatnosci.Wiesz co innego wejsc na chwile do lazienki gdy sie kapiesz a co innego siedziec w tym wieku w wannie razem z mamą. Chociaz ja w wieku 14 lat zamykałam sie na zamek zeby nikt nie wchodzil