Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandra1986

ladna czy nie?

Polecane posty

Gość ja mam....
co myslicie moglabym tu wstawic swoja gola pizde mimo ze znam swoja wartosc? :D czy to bedzie raczej wyznacznikiem pychy z mojej strony? :D:D ;)

Gość sgsr
fajne nogi !!!

Gość remulussssssssssss
aleksandra1986 Nie porównuj kafeterii do nk i fb bo to się mija z celem.I nadal nie odpowiedziałaś na pytanie-skoro znasz swoją wartość to poco ta ocena?? A i się ciesz że jej nie znasz i radzę omijać tematy z nią szerokim łukiem :)To taka rada dla początkującej ;)

Gość cabernet1234567890
bardzo ladna!

Gość Dżony Brawwo
Brzydki kolor włosów, brzydki makijaż, za dużo opalenizny. Reszta ok. Czyli wywalić te sztuczność. 5/10

ok,teraz tak mysle ze moze z ta ocena to lekka przesada byla...nie potrzebuje zadnej oceny bo niby za co zwykla przecietna dziewczyna ze mnie ktora z nudow zdjecie wstawila...przeciez to nic takiego przynajmniej wiecie jak wyglada osoba do ktorej piszecie...

Gość remulussssssssssss
Ja osobiście po temacie jenifer8787 jestem sceptycznie do takich tematów nastawiony :P No ale to już twoja spraw co robisz z mam nadziej własnym zdjęciem :P A skąd jesteś-jeśli można wiedzieć??

Gość taka prawda ona
pięknie powiedziane musze to zapisać:P

Gość taka prawda ona
no i słowo "kurs" zmienić na "cenę" chociaż do giełdy pasuje kurs :P

"Kobiety lubią giełdę próżności - niekoniecznie chcą się sprzedać, ale chcą znać kurs. 6" A to ciekawe bo ja nikogo nie potrzebuje do wystawiania mojego "kursu" więc nie pisz, że kobiety, tylko że głuptaski.

sztucznosc?nie przypominam bym poddala sie jakiejkolwiek operacji plastycznej,no ale ok kazdy ma inny gust i prawo do swojego zdania.

Gość Dżony Brawwo
opalenizna jest sztuczna, kolor włosów sztuczny i makijaż sztuczny. nie napisałem nic o operacjach, wiec nie odwracaj kota ogonem.

Jak wolisz. W każdym jest głuptasek, ale przy większych stężeniach głuptasek zaczyna być poprostu zwykłym głupkiem. "nie jestem w stanie ich zrozumieć" ale to po co wystawiają swoje zdjęcia do oceny wiesz? Chyba jednak nie końca ich nie rozumiesz...

moze i sztuczne,ale to moj styl,mi sie podoba jestem jaka jestem i dobrze mi z tym,komus moze sie nie podobac i akceptuje to,lecz boli to ze robicie ze mnie jakiegos pustaka moze nawet i jakas dziw....tylko dlatego ze wstawilam swoje zdjecie...

Gość remulussssssssssss
aleksandra1986 Przecież pisałaś że wstawiając zdjęcie byłaś przygotowana na niepochlebne opinie-więc się nie dziw :P

Gość taka prawda ona
haha co za kretynka matkoo :D :P 🖐️

Gość kruelny demon
a zreszta... haha, dziwne, ze w koło macieju piszesz "no moze to, ale ja siebie akceptuje", "no moze tamto, ale ja siebie akceptuje". to zazarte akceptowanie kazdego przytyku swiadczy raczej o braku samoakceptacji, ale moze sie nie znam :)

tak bylam przygotowana i jestem na niemile komentarze,jednak gdzies cos tam rusza w srodku kazdego czytajac pewne niemile zeczy...

Gość kruelny demon
mogłbym przerobic w fotoszopie, ale zabolałoby mocno, poza tym pamietam jeszcze historie ze zdjeciami sosssssa. takie rzeczy sie dobrze nie koncza. postanowiłem wiec niewinnie :)

Gość remulussssssssssss
To jak byłaś przygotowana skoro Cie to rusza gdzieś w środku-przecież przeczysz sama sobie :P Ale widocznie spodziewałaś się dużo pochwał i ewentualnie miłej nie pochlebnej odpowiedzi,ale tak niestety tutaj mało kto robi ;P

Gość remulussssssssssss
aleksandra1986 A to było do mnie z tym kretynem??