Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandra1986

ladna czy nie?

Polecane posty

Gość remulussssssssssss
Bumbumshoko Pierwszy to za uwarzyłem :P

Gość laleczko droga!
to ja ci wytłumacze. wstawiasz swoje zdjecie na forum, co jest głupotą. z kazdym mniej pochlebnym wpisem robisz sie coraz bardziej agresywna (a wierz mi, ze było ich mało), zaczynac strzelac fochy i sie obrazac. czujesz to? jak to wyglada? mi to wyglada tak: nie do konca sie akceptujesz, albo chcesz sie podobac kazdemu. chciałas sobie podniesc samoocene, ale nie wyszło jak chciałas, wiec jestes teraz zła. jak ze juz popełniłas to wklejenie, to teraz trzeba wytrwac do konca... wiec sterczysz tu i piszesz cokolwiek, byleby udowodnic ze ty siebie akceptujesz. w tym co pisze nie ma zarzutów, tylko taka moja konstatacja z obserwowania tego topełe.

remulusss to nie bylo do Ciebie.wybacz, ale ludzie uwielbiają dołować innych, szczególnie gdy mają jakiś kompleks. Natomiast nie jest też niczym pozytywnym zbyt wysokie mniemanie o sobie, bo czesem może skończycię to ... choćby rozstrojem nerwowym... no wlasnie jak mozna miec przyjemnosc z dolowania kogos dla mnie to takie osoby maja jakies kompleksy ja gdybym miala to nie wstawilabym tu tego pieprzonego zdjecia...

Gość remulussssssssssss
Bumbumshoko Ale miejmy nadzieje że się mylimy-nie wytrzymałbym tutaj na forum z dwiema jeni87.Toby była masakra :P

Gość pjjjjooootrrr
5 na 10??? jestes sliczna! nie jestes przecietna, przecietne laski mijam codziennie na ulicy, a nie wygladaja jak Ty! z przyjemnoscia daje 8/10, wydajesz sie bardzo naturalna i lagodna, lubie takie dziewczece kobietki, super- naprawde!

Gość remulussssssssssss
aleksandra1986 Nie denerwuj się bo złość piękności szkodzi :) Może jeśli masz taką możliwość to usuń to zdjęci bo im szybciej to zrobisz tym lepiej-to jest specyficzne forum a Ty źle zaczęłaś.

Gość atrakcyjna Pani
Kochana nie przejmuj się ani trochę, każdy kto pisze jakieś bardzo negatywne słowa to albo robi to by się lepiej poczuc, wyładowac jakas frustracje, czy kto wie co jeszcze. Normalnej osobie, gdybys się nie spodobała to po prostu by nie komentowała. Ale gorzej jest jak jakas brzydula która nawet nie dorasta Ci do pięt chce się wyżyc bo jest niczym. Ja zajmuję się fotografią na co dzień i mam do czynienia z masą dziewczyn i kobiet większosc z nich bardzo atrakcyjna. Mogę powiedziec swoim skromnym zdaniem, że Jesteś naprawdę ładną dziewczyną. Masz duży potencjał ładne oczy, włosy, nie Jesteś otyła. Masz nauczkę, że z barachłem lepiej nie zaczynac, bo to i poziom niski i czasu szkoda. Dobranoc.

Gość pjjjjooootrrr
ej ej nie przejmuj sie... zauwazylem taka prawidlowosc: czasem im ladniejsza tym nizsze noty- TYLKO PO TO BY ZDOLOWAC, z zazdrosci. niektore baby takie sa, jeb*** :/ wybacz przeklenstwo ps faceci czasem tez- by zdolowac taka laske, u ktorej wiedza, ze nie maja szans, jestem facetem i mam kolegow, wiec widze co robia i slysze co mowia!

Gość atrakcyjna Pani
dokładnie Pan ma rację w 100%

Gość pjjjjooootrrr
i jeszcze cos- powyzej maja racje, lepiej usun zdjecie to zaraz sepy sie zleca i reszta plebsu i zaczna uzywanie. jestes tak samo zawzieci i wobec brzydkich i ladnych jak w tym przypadku- zal mi was. a tobie aleksandro radze bardziej stabilnego poczucia wartosci- bo nawet jak laska jest super sliczna to NIGDY 100% sie nie spodoba

Gość remulussssssssssss
aleksandra1986 Nadzieja umiera ostania :P Pewnie że da się tutaj poklikać,ale źle to rozegrałaś.Może jutro jak zaczniesz bez zdjęcia i oceny będzie lepiej :)

Gość pjjjjooootrrr
* jestescie

nie uwazam nikogo zle komentujacego za barachlo itp.sama sobie jestem winna na cholere bylo mi wstawiac to zdjecie i jeszcze ta ocena,chcialam tylko przyjemnie sobie z kims pogadac to wszystko...dziekuje i dobranoc wszystkim

Gość remulussssssssssss
aleksandra1986 Kolorowych :)

Gość laleczko droga!
ale my tu zazwyczaj gadamy bez zdjec. ze zdjeciami to sympatia.pl

Dobranoc, nie przejmuj się :) Temat niedługo tak głęboko się zakopie pod innymi, że nikt go nie znajdzie.

Gość do zruchania
nawet

Gość głupia dziewczyna
ej, a ja bym chetnie swoje zdjecie wstawiła.

no tak wiec zrobilam z siebie idiotke i wystawilam na posmiewisko,moglam sie poprostu najpierw tutaj lepiej rozejrzec...dobrej nocki wszystkim

Gość do zruchania
no to wstawiaj, powiem ci czy ciebie tez bym zruchal :D

Gość głupia dziewczyna
ale nie w celu zapytania jaka jestem w skali 1-10, ale zeby sie dowiedziec jakie sprawiam wrazenie... miłej, oziebłej, kumpeli, suki, matki, kochanki? no wiecie... człowiek zyje tak szybko i nawet nie zauwaza czesto, nie ma swiadomosci jakie wrazenie wywiera na innych. chciałabym wiec :) ale sie boję ;(

Gość ładna,ładna
ładna

Gość ja tam bym poklikal
z autorka bardzo chetnie :classic_cool:

Gość szukaj ksiecia z innej bajki
hahah znam ja..... ladna poproscie fotke z usmiechem. feta wjebala jej polowe trybów.

Gość remulussssssssssss
szukaj ksiecia z innej bajki A niby skąd ją znasz i co o niej wiesz?? Jakoś dziś Ci nie wieżę :P

odezwe sie jeszcze ale tym razem bez zdjecia,bedzie chyba lepiej bo przeciez tak naprawde nie zalezalo mi na tym by ktos mnie ocenial,chwila bez zastanowienia sie i mozna zniechecic cala reszte do siebie a tego przeciez nie chcialam...

Gość szukaj ksiecia z innej bajki
kiedys smigala z moim kumplem. duzo o niej wiem pilem z nia nieraz ... poprostu ja znam. muglbym poszukac wspolnych zdjec ( nie sna obojga, ale na jednej bibie) ale mi sie niechce. p.s. cycki ma marne, kumpel pokazywal mi na zdjeciech.