Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadfasdfasd

jak długo mogę nie płacić podatku zanim mnie zamkną?

Polecane posty

Gość sadfasdfasd

w przyszłości planuje zarobić trochę pieniędzy z działalności gospodarczej, pożyć trochę za tą kasę, a następnie popełnić samobójstwo z tego i z innych powodów nie wyobrażam sobie płacić jeszcze od tego podatku ktoś wie ile mam czasu na taką działalność zanim do drzwi zapuka państwowy aparat przymusu?

Gość antynaziantyue praw.
nawet jak zapuka, to przecież nikt cię nie zmusi, żebyś od razu wszystko spłacił. są sądy itp

Gość sadfasdfasd
no właśnie nie wiem :o skarbówka ma zwyczaju zamrażać firmom konta bankowe gdy tylko mają jakieś podejrzenia a jak prowadzili dochodzenie przeciwko Optimusowi to prezesa antyterroryści wyciągnęli z samochodu na światłach :o czyli przed jakąkolwiek rozprawą sądową :o

Gość antynaziantyue i hate.podszywy
historia Kluski jak się wydarzyła, to inne czasy mimo wszystko było, teraz samowolka skarbówki została ukrócona. a czy musisz pieniądze trzymać na koncie firmowym? nie możesz wyjąć i nie wiem, w skrytce bankowej trzymać? albo w szwajcarskim banku?

Gość uspokoj sie
raczej przyszły samobójca nie ma zadatków na człowieka sukcesu prezesa Optimusa:) A prezesi warzywniaków nie sa nękani przez antyterrorystów:)

Gość yutururtyuty
mimo wszystko mogę w krótkim czasie zarobić nawet kilkaset tysięcy PLN - bo nad tym projektem informatycznym pracuje już od 2 lat, tyle że bez działalności gospodarczej

Gość yutururtyuty
i w ogóle to produkt jest skierowany do przedsiębiorstw więc muszę im wystawiać faktury VAT, zmienia to coś?

Gość dsfgdgfd
no przecież nie zapytam o to ministerstwa finansów