Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieoprzedszkole

zapisy do przedszkola Katowice - pytanie do zorientowanych w punktacji

Polecane posty

Gość pytanieoprzedszkole

witam, nie wiem czy znajdzie się ktoś kto dziś zapisuje dziecko do przedszkola w Katowicach, ale mam pytanie o punktację czy dziecko rodziców pracujących ma lepszą punktację czy dziecko rodziców gdzie jeden z nich jest bezrobotny na zasiłku? jesli ktoś wie to proszę o informację i dziękuję:) i nie piszcie że mam dzwonić do przedszkola bo mi tego w 3 przedszkolach nie ujawniono, wiem np. że w Mikołowie lepiej być bezrobotnym na zasiłkach z MOPS niż pracującym dlatego ciekawa jestem czy w Kcach też czy nie

Gość do autorkiiiii
jak jestes bezrobotna to siedz z dzieckiem a nie zajmuj innemu dziecku miejsca w przedszkolu! co maja zrobic rodzice ktorzy pracuja,co?

Gość innoveaa
Najlepszą punktację mają samotne matki. Później rodzice oboje pracujący, a później pod uwagę bierze się resztę ;)

jasne siedz w domu a nieprzyjemna kobieto nie pomyslisz ze ktos oddaje bo chce wlasnie isc do pracy a niema z kim dziecka zostawic tak jak ja np? no sory ale ja niemam nikogo z kim bym mogla malego zostawic i co mam nie isc przez durne przepisy do pracy tak

Gość oczywiścieee
oczywiście że dziecko rodziców obojga pracujących ma większe szanse niż dziecko, których jedno z rodziców nie pracuje.

Gość pytanieoprzedszkole
ja pracuję tyle ze na czarno, więc wypraszam sobie, maly chodzi do przedszkola prywatnego ale dowiedzialam sie o zapisach więc chcę skorzystać, a że w Mikołowie Mops ma pierwszeństwo wiem od kier jednego z przedszkoli więc jestem ciekawa czy w Kcach też, i proszę napiszcie czy jesteście z Katowic bo jak widać co miasto to inne zasady

Gość do imili
no ale jesli ktos JUZ PRACUJE i dziecko nie dostanie sie do przedszkola to jest zonk..a ty skoro do tej pory siedzisz na tyłku w domu to prawdopodobienstwo, ze w ogole pracy nie znajdziesz:O

Gość litosci!!!!
pracujesz na czarno, korzystasz z mopsu...ja pierdziele,co za porazka:O:O:O pierdolone cwaniary kombinuja jak moga,rżna podatnikow na kase i jeszcze maja czelnosc żebrac o przedszkole:O:O dno!!

Gość to jest bardzo sensowny
przepis, ze wieksze szanse na dostanie sie maja dzieci rodzicow pracujacych.

Gość Jakie Wy jesteście
skretyniałe!!!!!! A ile jest matek,które nie tylko chcą ale muszą iść do pracy a nie ma z kim dziecka zostawić!!!!!!!!!!!!! Sama się staram o przyjęcie dziecka aby iść do roboty, a teksty typu jak tyle siedzisz już w domu to siedź możecie sobie wsadziić!!!!

Gość pytanieoprzedszkole
ludzie ale te dewagacje nie mają sensu bo to czy dziecko się dostanie do przedszkola będzie wiadomo pod koniec maja a ewentualnie pójdzie dopiero we wzreśniu więc jak się to ma do tych co dziś pracują i bezrobotnych na dzisiejszy dzień? nijak ci co pracują i tak muszą już gdzieś dzieci dawać a ci co nie pracują mogą jutro już mieć

Gość czemu nie pomyslalas o tym
wczesniej, zeby isc do pracy?

Gość pytanieoprzedszkole
do tej co tak się pieni możesz mi wytłumaczyć za co mam dzieciom kupić jedzenie skoro na bezrobociu dostaję 500zl a do pracy nikt mnie nie chce przyjąć?? ciekawe czy Ty byś nie poszła dorabiać na czarno, czy w domu byleby na chleb było, z MOPSu nic nie biorę bo mi się nic nie należy :/ a przedszkole jest mi potrzebne tak samo jak każdej pracującej i do września to zasiłku z UP już dawno nie będę miała bo mam go jeszcze tylko 1,5 mca i mam nadzieję że we wrześniu będę mieć pracę normalną na umowę bo tak mi obiecano, a że muszę frycowe na czarno odpracować to nie moja wina że takie czasy

Gość pytanieoprzedszkole
czemu nie pomyslalas o tym - BO PRACOWAŁAM NA PEŁEN ETAT!!! i mnie zwolniono 4mce temu, a od tamtej pory nie znalazłam pracy

Gość skoro pracujesz na czarno
to tego nie wykazesz... A jakies zasady musza byc.

Gość kobieto a niby kiedy
mądralo i z kim dziecko zostawić????? Poje.....bane gówniary Patrz na siebie, odjebaj sie od innych...

Gość na macierzynskim nie moga
zwolnic

Gość Now moim przypadku
a było to rok temu byłam na wychowawczym i zostałam potraktowana jak osoba nie pracująca, więc dziecko mi sie nie dostało.....

Gość pytanieoprzedszkole
nie ma sensu z Wami rozmawiać zadałam proste pytanie skoro nie wiecie to nic Wam do tego jaką ja mam sytuację, a na macierzyńskim jest się 4mce po porodzie a przedszkole jest dla 3 latków więc nie wiem co ma Twój wpis do tego tematu

Gość umowa o dzieło....
Dziewczyny, a co w przypadku jeśli jestem zatrudniona na umowę o dzieło,w dodatku umowa kończy mi się w czerwcu. Co mam zaznaczyć, że pracuję czy też nie? Bo tam w tym formularzu nie ma nic wyszczególnione na ten temat......Niby teraz pracuję, ale nie jest to praca pełnowymiarowa jak na etacie, a w formularzu nawet nie można tego zaznaczyć.... NIe chciałabym mieć jakiś nieprzyjemności.

A czemu wczesniej nie szukalam pracy bo nie moglam..jakbys miala dziecko po operacji serca bys wiedziala czemu ale co tu tlumaczyc glupim kobitetom...no jasne jak do tej pory nie pracowalam to nie znajde juz nigdy pracy no oczywiscie...wiesz wyobraz sobie ze nie moglam wczesniej dziecka oddac do zlobka i isc do pracy bo bylo po powaznej operacji serca a teraz gdy juz minal pewien okres czasu w koncu moge sobie na to pozwolic wiec nie komentuj glupio