Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamama26

jak ubieracie niemowlaki do spania do śpiworka?

Polecane posty

Gość mamamama26

w pajacyka? czy body? dajecie długi rękaw?

Gość mamamama1
ja ubieram w nbody na dlugi rekaw i spiochy albo body bez rekawkow kaftanik i wtedy spiochy i tak jest caly dzien w tym a na noc wkladam w tym do spiworka takiego bez rekawow a na spacer tez jest w tym tylko spiworek mam z rekawami i troche grubszy

Gość jaha 28
ja zakładałam synkowi kaftanik i pajacyk . na noc wystarczy. w spiworku dziecko moze się zsunąć do środka i sie udusić także odradzam. tradycyjna kołderka oczywiście bez poduszki i będzie dobrze

Gość mamamama1
nie moze sie zsunac bo jest na ramionkach zapinany tak jak spiochy sie zapina i nie da rady sie wsunac

Gość jaha 28
no to dobrze , ja po prostu tak słyszałam.

moj 7 miesieczniak spi w pizamce czyli spodnie + koszulka z dlugim rekawem a pod koszulka body z krotkim.a i przykrywam go kocykiem albo kolderka , nie spi w spiworku

ja zakladam body z krotkim i pajaca cienkiego, na to spiworek. wczesniej byla bez spiworka i nakrywałam kołderką a pozniej kocykiem, ale zaczela sie zsuwac w dol lozeczka i wchodzila pod przykrycie :/ w spiworku jest znacznie bezpieczniej :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja przykrywam kocykiem, a spi w pajacu i bodach na krotki rekaw, albo w bodach na dlugi rekach i spiochach...spiworek mam, ale w nim musi byc jej okropnie goraco, wiec zrezygnowalam...btw. mala ma prawie skonczone 7 miesiecy

Gość a co to jest bodach
ja sie pytam??

Gość litosci!!!!
w bodach:O to jeszcze nic, lepsze jest to, jak te głupie pizdy pisza"body na długi/krótki rękaw":O:O:O

Gość agata_bbb to co
ty masz sybir w sypialni ze tak to swoje dziecko opatulasz w tyle warstw. Wspolczuje temu twojemu maluszkowi.

Gość ale ale ale......
w spiworek sie dziecko nie wsunie, zdecydowanie pod kolderke dziecko moze sie wsunac. spiworek jest zapinany i nie ma takiej mozliwosci. Moje niemowle spi w pajacu pod kocykiem, po co tak przegrzewac dzieci? Poscieli tez sie nie uzywa dla takich maluchow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość po pierwsze
mój syn śpi na poduszce ( nie główka, ale cale ciałko). Jest ubrany w body z długim rekawem, na to zakladam pajacyk. Przykrywam go kocykiem a potem dodatkowo kołderką. Nigdy się nie zgrzał. Ale u nas w domu dość chłodno jest.