Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cd......

jest tu jakas dziewczyna ktora by ubierała mnie w damskie ciuszki??

Polecane posty

Gość fruzia blondi
wchodzić nie wchodzi, ale gdyby zobaczyli ciebie przebranego za kobiete, pokładaliby się ze śmiechu. Musisz się cały czas konspirować.

fruzia blondi -> każdy ma jakieś zboczenia tylko nie każdy chce je ujawnić swojej drugiej połówce bo się wstydzi

fruzia blondi -> konspirować? to we własnym domu też trzeba się ukrywać z fetyszami?

Gość cd......
i na tym polega cały fun, nikt nie wie co siedzi w twojej głowie, to takie trochę igranie z pruderyjnym i zdewociałym społeczeństwem któe nie akceptuje innej formy rozrywki niż samo stosuje. Zauważ że nikt nikomu krzywdy nie robi ani nikogo nie szokuje bo takie akcje odbywają się w 99% przypadków w domu. Oczywiście są faceci którzy odważają się wyjść tak na miasto ale często są tak dobrze ucharakteryzowani że nikt ich nie rozpozna. Więcej tolerancji i świadomości że ludzie są inni i każdego podnieca co innego.

Gość fruzia blondi
Autor wspomniał tu o pełnej depilacji ciała, a nie jest to u mężczyzn powszechne. Są sytuacje, gdy trzeba się rozebrać. Kobiece ubrania trzeba w domu ukrywać. Pół biedy, jeśli ktoś mieszka sam, ale jeśli są inni domownicy, mogą trafić przypadkiem na damskie fatałaszki i zapytać, co to jest i po co. Może zapukać sąsiad, kiedy facet jest przebrany za kobietę i wtedy musi udawać, że nie ma go w domu. Niektórzy fetyszyści wkładają damską bieliznę i pończochy pod męskie ubranie i tak wychodzą. Wyobraź sobie, że taki gość łamie nogę i trafia na pogotowie. Mogę się tylko domyślac, że ukrywanie takich upodobań jest bardzo stresujące.

Gość cd......
jeśli Cie kocha i ufa bezgranicznieto zrobi to dla Ciebie, zakochani faceci nie mają żadnych oporów ;)

Gość cd......
Fuzia - np. pływacy robią pełną depilacje i jakoś nikt im nic nie zarzuca, są też faceci z natury nieowłosieni, dla jednych to stresujące dla innych stres powoduje większe podniecenie. Każdy doskonale wie na ile moze sobie pozwolić, przeciez nie będzie latał w damskich ciuszkach przy rodzicach, no chyba że są wyjątkowo tolerancyjni i wyluzowani. Nie mierz wszystkich swoją miarką.

Gość fruzia blondi
Fetyszyści byli, są i będą. Mnie wcale to nie oburza ani nie gorszy tylko śmieszy. Pewnie powstrzymałabym się przed roześmianiem się komuś w twarz, gdybym taką osobę spotkała czy przyłapała na takich zabawach, ale nie zmienia to faktu, że dla większości ludzi, którzy nie mają takich potrzeb, jest to śmieszne.

Gość cd......
myślisz że kogoś to obchodzi że tobie czy komukolwiek wydaje się to śmieszne? jakie to ma znaczenie?

Gość cd......
uwierz mi że zakochany facet wskoczy za swoją kobietę w ogień więc co to dla niego przebrać się w ciuszki. Kiedyś to zrobiłem dla swojej byłem mimo że też miałem opory i mnie to nie kręciło. Parę lat później uświadomiłem sobie że to mnie jednak kręci. Popracujcie nad zaufaniem, facet musi być pewny że to co robicie zostanie tylko między wami i że nie wypomnisz mu tego nigdy ani nie będziesz się z tego śmiała.

Gość fruzia blondi
Tobie może być to obojętne, ale zazwyczaj ludzie nie chcą uchodzić za dziwaków i nie chcą być śmieszni. Poza tym znalezienie kobiety, życiowej partnerki, która by taki fetyszyzm akceptowala, łatwe nie jest i skoro tu piszesz, to się pewnie o tym przekonałeś.

Gość cd......
oj nie jest to łatwe, nasze społeczeństwo jest wychowane w duchu katolickiej poprawności i akceptuje tylko nieznaczne odchyły od tego co mówi kościół. np. anal, oral itp ale jak ktoś już ma większą wyobraźnie od razu uznawany jest za dziwaka i odmieńca. Na szczęscie powstał internet i dzięki temu można łatwiej znaleźć ludzi podzielających twoje fantazje.

miss lipstick 123 -> założę się że jakby był odpowiedni moment i być mu powiedziała że chcesz go przebrać za kobietę to by pozwolił ;)

Gość on 111
achtung pedau!!!

Gość on 111
achtung pedau!!!

Gość on 111
achtung pedau!!!

Gość cd......
temat nadal uważam za otwarty :)

Gość zoannnna
:)