Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mayyygda

Czy ktoras teraz tak jak ja czeka na to czy jest w ciazy?

Polecane posty

Gość mayyygda

Normalnie nie moge przestac o tymmyslec, okres mam dostac 11 kw, aja bym juz najchetniej zrobila test. W ogole czytalam ze owulacyjne pokazuja ciaze wczesniej niz esty ciazowe, kusi mnie zeby kupic i zrobic :P

Gość ja mam mieć
14:).Poczekamy razem!!

Gość mayyygda
ja 11, ale starasz sie o dziecko czy takie to bardziej nieplanowane :)?

Gość amadeos33
Tez czekałam @ spóźniła mi się 2 dni i dziś niestety dostałam :(

Gość nesvitka
ja @ powinnam dostac 17.04 :) Takze zobaczymy :)

Poczekajcie dziewczyny do okresu. To taka moja dobra rada jeśli czekacie na dziecko. Niektóre testy wykryją już 6 dniową ciążę czasem przed okresem test mógłby już wyjść pozytywny a co jak okaże się, że jajeczku nie udało się zagnieździć w macicy i wasze marzenia popłynęły z okresem w siną dal??? Człowiek sobie robi nadzieje, cieszy się a potem wielki zawód. Lepiej poczekać choć ten jeden dzień po spodziewanym terminie@

Gość mayyygda
no tak o ile wczesniej nie dostnie sie okresu, ciezko jest wytrzymac i o tym niemyslec niestety :P

Gość gosialalallalala
Ze swoim chlopakiem kochamy sie bez zabezpieczenia gdzie konczy we mnie od ok pol roku i nic :(( Teraz mysle czym to jest spowodowane, czy za dlugi okres brania tabletek anty (juz ze 2 lata ich nie biore, ale bralam ok 5 lat), bralam tez 2 razy ta tabletke 72h po, w swim zyciu. Zastanawiam sie czy nie wybrac sie do ginekologa i porobic badania w tym kierunku, ze nic nei wychodzi czy nie martwic sie? mam juz 25 lat i chcialabym miec dzieci.

Gość ChlopekRoztropek
Poczekaj 2 tygodnie po stosunku i zrob test :)

Gość mayyygda
ojej, wspolczuje bo faktycznie mozliwe ze to przez tabletki, dlatego ja nie chce ich brac, bralam tylko raz przez miesiac i skutkow ubocznych bylo wiecej niz z nich korzysci.

Gość sdfghjkl
ale starasz sie o dziecko,czy czekasz w stresie ze może wpadłas? masz jakies podejrzenia,czy tylko sobie wkrecasz ze możesz być w ciązy?

Gość justlittlebit
nie staram sie o dziecko to moze byc ewentualna wpadka wszystko temu sprzyja wystarczy tylko czekac :) Chociaz ja bym sie z tej ciazy ucieszyła, marzy mi sie dziecko od dluzszego czasu, moj facet tez by chcial ale on chce czekac jeszcze z 2 , 3 lata na nie wiem na co, lepsze czasy :D no oczywiscie wiadomo w naszym kraju to mysle ze bym musiala czekac z 10 lat. albo nie wiem ile, duuuzo