Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DodaBiba:)

Uparty dwulatek:(

Polecane posty

Mamy pomocy!! Mam dwuletnią diabliczkę, która wieczorem omija łóżeczko szerokim łukiem:( ( wchodzi do niego tylko gdy układa puzzle) Gdy miała 11 m-cy elegancko w nim zasypiała i był spokój całą noc i tak przec 4 m-ce, ąż tu pewnej nocy dostała zartucia i wymiotowała (w tym łóżeczku). Uciekła do wózka i od tamtej pory o spaniu poza wózkiem jak i w dzień tak i w nocy niema mowy:(:(:(:(:( Myślę, że się przestraszyła i niemam kompletnie pomysłu jak ją teraz przekonać do spania w łóżeczku. Próbowałam być twarda, wkładałam ją do niego myślałam, że popłacze i jej przejdzie, ale dostawała okropnej histerii. Jeżeli któraś z was miała podobny problem BŁAGAM RATUJCIE!!!!!!!!!!!

Gość jedno pytanie...
dwulatka spi w wozku????? a sa takie wielkie wozki?

podkładam koc pod nogi:/

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
schowaj wózek zeby nie widziała go i tyle. Niech lata nawet całą noc, w końcu się zmęczy i zasnie. Jeżeli nie chce spać w swoim łózeczku to połóż możę ją w dzień na kanapie ewentualnie kup jej nowe. Ale schowaj wózek koniecznie!

Gość hola hola hola
moze wez ja do sklepu nich sobie wybierze jakas ladna posciel-zachec ja do tego pokazujac rozne, moze jakies nowe misie do lozeczka, moze postaw gdzie indziej, pod tym katem pokombinuj:) przeciez na dluzsza mete 2 letnia dziewczynka nie moze spac w wozku!jak nie podziala lozeczko wywalic i kupic tapczanik.

Gość mjknjn
idzie razem do sklepu i kupcie jej nowe łóżko ( nie łóżeczko) bo dwa lata to już spore dziecko i nie kładź jej we wózku.

ale nie kumam w jakimona wozku spi?w spacerówce? czy jak? jak dwulatka upchnac do wozka? i jakim cudem dziecko ma sie tam wyspac?

próbowałam chować wózek ale płacze aż się zachodzi i hyka całą noc. Czasem z tych nerwów wymiotuje :(

To jest wózek wielofunkcyjny:) Taki co z gondoli można zrobić spacerówkę a dokładnie nazywa się on sdbor pepe. Jest to ogromna katorga bo czasem mi w nocy z niego się wysówa na podłogę:/ Pościel ... już próbowałam niestety nie podziałało:( Ale faktycznie pomysł z tapczanikiem mi do głowy nie przyszedł:)

Kupic nowe, najlepiej tapczanik jest ogromny wybór, może boi się sczzebelków? No i pomeczyc się kilka nocy w koncu kiedys usnie;) Wiem co to znaczy, tez amm dziecko malo spiace i wiele nocy nie przespanych!

Przepraszam adbor pepe:)

świetne łóżeczko;)

Naprawde fajne:) Faktycznie tak zrobię. Wezmę małą na zakupy i może coś z tego będzie:) Oby moje resztki sił nie poszły na marne i żeby się udało bo świra dostanę:):)

Dzięki dziewczyny za cenne rady :) Jak jeszczę macie jakieś dobre pomysły nie wstydzcie się piszcie :D Każdy pomysł jest dla mnie droższy złota!