Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sedgb

Młode atrakcyjne?

Polecane posty

Gość sedgb

Czy to prawda, że starszym mężczyznom podobają się młodziutkie i ładne kobiety? Czy jednak z wiekiem ten pociąg maleje, a wzrasta wyciszenie? :(

Gość hoohoo
podobac to chyba oczywiste ze sie podobaja;) ale w jakiś 95% nic z tego nie wynika:o a czemu pytasz?

Gość dwa głębokie wdechy
idiotycznie pytanie. Podobają się w ich mniemaniu ładne kobiety - nie muszą być młodziutkie, mogą być zaledwie młode :D A od podobania się do seksu jest dłuuuuuuuuuga droga, dzicinko, wiesz ?

Gość sedgb
Właśnie ja młoda nie jestem, ale samotna. Zainteresował mnie ktoś i zastanawiam sie czy mam szanse na rywalizację z młodszą. Dlatego pytam. :(

Gość sedgb
Ode mnie 5, a od niej chyba 15...

Gość sedgb
Dodam, że często ją jednak zagaduje, dotyka przyjacielsko. No nie ma się co oszukiwać, że jest ona atrakcyjna i wbrew pozorom dojrzała. Gdyby była trzpiotką aż tak bym się nie przejmowała, ale jednak ma zdrowe podejście do życia, wręcz godne podziwu.

Gość sedgb
Nie mam takiej urody, chyba też nie jestem tak barwna.

Gość chigainu
To pewnie jest tobą zainteresowany. Próbuj. Nie rezygnuj bo może być w porządku facet i myślący. Ze mną facet nawet nie chciał się spotkać mimo iż jestem dziewicą i pracuję w modelingu. Niby powinnam być ładna i fajna ale wybrał 16-17 latkę. Sam ma z 42 lata. Podobno jest wniebowzięty.

Gość chigainu
Też tak uważam ale chyba niektórzy mężczyźni nie za bardzo... Jak tu można mówić o osobowości jak ta dziewczyna już uprawiała z nim seks po dwóch dniach od przyjazdu?

skoro tak szybko poszli do łóżka to raczej nie wróżę im długiej przyszłości

Gość chigainu
Ona niby była dziewicą... ale bez komentarza ;) On w to wierzy więc może będą szczęśliwi.