Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doooooookilid88fg

PODOBAJA SIE WAM FACECI W DŁUZSZYCH WŁOSACH ?????????

Polecane posty

Gość doooooookilid88fg

TEGO TYPU WŁOSY CO MIAL JOE LANDO z dr QINN! co gral saliego. albo ten co gral renegata na przykład lorenzo lamas

Gość movvom
Ble:O

Gość lfvsklk
bardzo mi sie podobaja :)))

w czasach młodzieńczych - bardzo taki np. Slash czy nawet Johny Deep, Michael Praed (ciekawe, czy ktoś pamiętał, kogo grał? ;) )

Gość doooooookilid88fg
zalezy jaka twarz. nergal odpada i majdan ale salli z dr qinn boski i ma polskie korzenie

Gość nie cierpię długich włosów
u mężczyzny - jest u mnie spalony na wstępie. Takie dziwactwo.

Gość doooooookilid88fg
UWIELBIAM FACETOW DŁUGOWŁOSYCH !!COS TAKIEGO MAJA W SOBIE NIEKTÓRZY ZE MASAKRA..PRZYSTOJNI I MĘSCY SIE WYDAJA ale nie typu nergal ale własnie tyPU teN CO GRAL w ZAGUBIONYCH ...CUDNY!

Gość chufer
Ubóstwiam długoswłosych:) szalenie mi sie podobaja:) choc nie wszystkim oczyewiscie pasuja dlugie wlosy:P

to ja będę inna i powiem ,że NIE :D wole schludnych... długie włosy od zawsze mi się kojarzyły z syfem i brudem.. Takie moje zdanie... ;)

Gość pianolka
w dłuzszych tak ale w takich calkiem dlugich jak Sali to juz mniej:o w kazdym razie szkoda ze 90% facetów w Polsce jest ogolonych na łyso lub z bardzo krótkimi wlosami

Nieumyte wlosy (nawet krotkie) nieumyte i brudne wygladaja paskudnie.

Gość esdfghjawsedrftgyhuawsedrft
wiem z dosqwiadczenia ze tacy faceco to na ogol bo sa wyjatki ale na ogol ok 90% to skurwysyny psychopaci i narcystyczne dupki zapatrzone w siebie i myslami o sobie skurwiele http://www.youtube.com/watch?v=02Q2U7NgKUo

zdecydowanie nie, facet mus byc meski, a dlugie wlosy jak dl amnie takie nie sa... mialam dawno temu takiego ''zalotnika'', po tym jak poprosuil mnie zebym mu zrobila warkocz, przestal dla mnei istniec, heheheh :-D :-D

Gość kilimanddfer
moj facet ma takie jak salii długie włosy ale zawsze nosi kucyka !! i powiem wam ze NIE MA DNIA BY NIE UMYL WŁOSOW !!DBA O NIE I MYJE NAWET DWA RAZY NA DZIEN JAK JEST PO BIEGANIU ALBO SILOWNI !!ZAWSZE MA CZYSTE I LSNIACE I LADNIEJSZE NIZ JA MAM ..NIGDY NIE MIAL NAWET TROCHE TŁUSTYCH !!

on mnie wtedy tez zabil :-) to byly jeszcze studenckie czasy, mieszkalismy w akademiku, i on przylazl ze szczotka do wlosow, i chcial zybm mu zrobila warkocza :-) nie doczekal sie biedaczek :-D :-D :-D :-D

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
w naszym kraju prawie sami łysole lub jezyki wiec te ktorym sie nie podobaja pewnie zachwycone:D

facet w warkoczu... a myślałam, że widziałam już wszystko xD

Gość wyłącznie dłuższe
Podobają mi się wyłącznie dłuższe włosy u faceta, ale takie najwyżej do ramion, taki typ przystojnego Francuza z cieniowanymi włosami do ramion Nie trawię u facetów łysych główek i byczych niekształtnych karków zwieńczonych łysa pałą lub krótka szczeciną prawie łysą...a takich jest najwięcej...a do tego w Polsce faceci po trzydziestce bardzo brzydną, starszy facet to brzydki facet....i do tego z pomarszczoną szyją........już lepiej niech noszą golfy

Gość Creme Gloss
Mi się NIE podobają. Wygląda to według mnie flejowato. Zwłaszcza jak klaki są przetłuszczone (a u facetów przetłuszczają się szybko). Lubię jak facet ma krótkie, ładnie ostrzyżone włosy. Jest to bardziej higieniczne, eleganckie i męskie. Tylko broń Boże bez żelu!

Wiesz co Bianca, jak facet ma mocne, grube wlosy to ladnie wyglada w warkoczu.

Gość agataaaaaaaalsi
warkocze i jakies ekstremalnie dlugie to przegiecie ale fajnie jak jakis ma dłuższe niż polski standard;)

Gość kloszarddir
SPADAJCIE GEJE