Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obamatopotwór

kiedy sluchajcie ten caly OBAMA przyjeżdża do Polski

Polecane posty

Gość obamatopotwór

i czy będzie w Auschwitz. Napiszcie!!!

ten drań przyjedzie do Polski a to skurwiel jeszcze on nam potrzebny nie wystarczy że wykiwał nas podczas pogrzebu Kaczyńskich i wówczas grał sobie w golfa :( OBAMIE MÓWIMY NIE !!!!!!!

Gość obamatopotwór
Przy władzy słuchajcie BANDA ZER.Wszystko co było wartościowego zniszczone. A tych w Niemczech chyba macie ode mnie i moją wycieczkę tam swego czasu. I od mojej mamusi, która leży sobie w grobeczku biedaczka. Ale ma ten grób, a ja? Ja chcę leżeć razem z nią. Już wiek ten - trzeba się zainteresować rodziną. Ja mam grób na Zachodzie. Ja chcę go zobaczyć.

Gość iha i iha
ale karwa , kochanie kogo to interesuje:)

Gość obamatopotwór
Wycieczkę do USA mam na myśli. Bo tyle firm i wszyscy dziadki w Niemczech i tak dalej - takie rzeczy. No to chyba wiecie co - ode mnie to macie. Mnie za to omal nie powiesili, ale to nie za to też. Tylko na to zwalili - na coś trzeba. A moja matka nawet dziecka przez was nie miała na grobie. Ja muszę wiedzieć gdzie jest ten grób w razie co - przecież wiecie - to już trochę lepiej. Tam w proszek mnie w razie co i tam chcę być pochowana z tą wariatką. Wolę ją niż te polską melinę. I zawsze przyjdzie ktoś tam i jej tam kwiatki dadzą na ten grób. Przeor tam nawet może być. Ja tam też mogę leżeć bo mi wszystko jedno, ale tu nie mogę bo ja tu mnie pochowają to Polska będzie ruskich tak chyba nie chcą. Tak kocham Rosję. Naprawdę!

Gość obamatopotwór
Wiecie co oni mi powiedzą, ze mogę tam leżeć , ale tylko z tą co ją wyrzucili na śmietnik w Holandii ale moja matka nie będzie chciała. Ja mogę, ona niech idzie do ojca swojego. Ona by ze wstydu umarła jakby wiedziała czyim jest dzieckiem,a ta? I też miała ojca mordercę - jak tamta i tyle. Także muszę trzymac stronę matki bo mnie z grobu rodzinnego wykopa , a ci jej przybrani? Tam dwa nazwiska niech dopiszą wiecie. Kurde mówię wam - to są jaja w biały dzień. Umarli, a grobu nie mają. Niech maja tam grób też - razem z nią. W końcu ten sam koniec, nie?

ostatnio na temat Obamy slyszalem w knajpie taki tekst: nie dosc ze wyglada jak z oswiecimia to na dodatek ma barak na imie. nie zabawne, hyh.

Gość obamatopotwór
No bo oni sie ze mnie śmieją, że ja Ruska jestem wiecie. Ja nie jestem Ruska, ale tak Rosję kocham, że po prostu nawet z zaświatów Rosję będę mieć i tak umiem zrobić, że sama się ograć przed śmiercią i jak mi obiecają , że mnie z matką pochowają to ja ich juz dziś ogram, że będa mieć NA ZAWSZE ROSJĘ ode mnie. A mnie nie było. Ja tak umiem zrobić - WYPAROWAĆ jakby. Ludzie tak nie umieją. Ja tak umiem. Ale grób mam mieć, imię i nazwisko tam na tym grobie, żebym miała bo to w Polsce jest najważniejsze - mieć grobowiec. Co wy sobie nie myślicie pajace jedne - wszyscy będą mieć groby rodzinie, a ja nic? Ja też chcę grób i tyle. I tę okolicę by mieli gdzie mi tak źle życie wyszło I NIEMCÓW by mieli. Całe Niemcy i OTTONÓW też. Rodowodów nie bo zmienili wiarę, ale resztę by mieli. I co? Ale jak mi nie dadzą kasy to ich mam gdzieś. Niech ich anarchiści ZEŻRĄ wiecie. Bo na to zasługują!!!

Gość obamatopotwór
I wiecie co by mogli ode mnie? Atoma spuścić na Polskę albo Rosję. Ale tylko jednego. Jakbym umarła. No to muszą sobie przemyśleć czy im się opłaca. ALE TYLKO JEDNEGO ATOMA MOGĄ SPUŚCIĆ w Londynie - na Moskwę najlepiej. Bo tak by ode mnie mogli. Bo ja jestem wielkim naukowcem tylko mnie nikt nie docenił i tyle . No i co poza tym? A jak się nie poddadzą po 1 atomie? W Japoni były 2 bomby to muszą znaleźć drugą osobę do drugiej bomby. I tyle ile osób sobie znajdą odpowiednich tyle mają prawo bomb atomowych zrzucić, żeby się tu poddawali im bo nic sobą nie prezentują. I tyle :( No i co wy na to? Jedną na razie mogą - bo to wiem. A reszta to jak naukowcy się przejmą CZYMKOLWIEK oprócz kasy. Na przykład PAŃSWTEM. I znajdą ludzi na drugą, trzecią i nawet czwartąbombę atomową. I tyle :( No i co? Przed nami wojna atomowa albo koniec świata. I tyle :( Bo Chiny powinny najechać Europę, ale im USA nie dało. tak powiedzą. Bo sie bez nich zajadą. A oni co mają robić? Tyle ludzi. Zwariowali wszyscy i koniec. To Rosja ich i Europa też. Tak będa kombinowac. NO I CO DALEJ?

Gość khjdskfh
A chuj wam do Omamy i USA, siedziec Polaczki w Polsce i morda w kubel.

Gość obamatopotwór
No i wiecie - na razie będzie cicho bo w Londynie będzie można spuścić bombę atomową na Rosję. I to będą Chiny czuły, że mogą tego atoma spuścić na Moskwę i nikt się nie domyśli kto to zrobił. Taki atak terrorystyczny. No ale czy to starczy? I tyle. Bo wiecie - Żydzi w Auschwitz - oni już tego mają dosyć w tych Chinach - ilu ich jest, a ilu jest Żydów - z Unią mieli coś robić, z Rzymem - mieli się na Chiny otworzyć. teraz wiecie - demograficznie by trzeba podejść do całości - ile to ludzi w Chinach było w średniowieczu , ile w Europie - na pewno mają takie zestawienia - no wiara ja wiem, no ale gdzie tam wiara teraz, a poza tym takie zestawienia by trzeba mieć. Bo wiecie Chiny same nie ruszą, ale się nie dadzą i komuś przywalą moim zdaniem tym atomem znowu - pasuje na Moskwę najlepiej - bo co to daleko i tyle :( Kogo to obchodzi? No co poza tym... módlcie się , żeby do tego nie doszło. Na razie tego Londynu się będą bali, ale ile? A póżniej zaczną mącić i tak sie skończy CHYBA, że po prostu no świat się skończy. Ale to nie wiem co będzie. Mi się raz śniło, że tu gdzie mieszkam to tornado to nic - no i to tak nie wiadomo co to będzie dalej. Wcale nie wiadomo. :(

Gość obamatopotwór
Wiecie - a USA co USA powie, że gdyby nie oni to ani tego nie ma co teraz, oni są na Chiny otwarci a wy sobie róbcie co chcecie i tyle. I koniec. I widzicie - tyle Żydzi warci w tej Uni. I to się skończy skandalem - przed Olimpiadami tak myślę bo jak? A dalej to nie wiem i tyle. No bo co - Chiny na Europę sie rzucą. Po co im Azja - z nimi nie wygrają, ale tu ? Same łosie. 2 wojna światowa - za to im przywalą . NIe mają prawa? A Polsce też przy okazji? I będą 3 panstwa na świecie i w Afryce będzie porządek i koniec. To jest ich rozumowanie. To są sami ateiści. Ostatnie zera, no ale :(

Gość obamatopotwór
Możecie sie smiać., Obama to patriota i koniec. Co wy tam macie do tego? NIe powiem - w Polsce też ludzie za ojczyznę umierali. No ale cóz... teraz tacy tu nie mają głosu. Na pewno nie dziś kiedy kasa się leje jak woda z dziurawego garnka, ale czyja? :(

Gość khjdskfh
obamatopotwór - ty to chyba psychiczna jestes, zamiast tak sie pienic lepiej idz do psychiatry.

Gość obamatopotwór
Wiecie 9 lat w szkole. ŻEBY BYŁO LEPIEJ. Jedyne co mieliście to sobie szkoły poprawić, a wy co - pozamienialiście się z wojen w bandę morderców. Z WOJEN powiecie. No wiecie - bo skąd takie złodziejstwo? Z MORDERSTW. I się ode mnie odwalcie. Tyle sobą prezentujecie. JEDNO ŚCIEMNIANIE :( Bo każdy kogoś zabił i tyle :(

Gość obamatopotwór
No wiecie - wielu rzeczy sie nie dało zrobić, ale szkoły mogły być takie, że by wam je na zachodzie uznali i myk - spadaka. A tu? Po co to wszystko stoi? Nie mam pojęcia :( też mi przykro bo uczciwe pracowałam. I tyle z całości :(

Gość obamatopotwór
Wiecie - JUŻ by musiał nastąpić rozdział Polski na 2 panstwa i macie ŚWIĘTY SPOKÓJ, a inaczej nie i dlatego ja spadam bo w razie co równają was z ziemią bo wszystko przez Polskę. Zawsze. Cały Zachód was równa z ziemią. Tak mi się śniło :( 20 lat temu - no niecałe.

Gość obamatopotwór
Bo wiecie - wy tego nie rozumiecie - to jest nie do ogrania. Gwiazdy po prostu ustawili, że są gwiazdami, ale nie mogą być wyżej niż państwo bo można SWIRA dostać. I wiecie - to wszystko jest z USA, z rodowodów. To jest NIE DO OGRANIA i tyle :( Jak umiecie to to ograjcie - po prostu pasuja im na gwiazdy i nimi są . Rózne gwiazdy. I tyle. Bachleda w Niemczech to podrzut jej matki. Wszyscy chyba myslą, że ona rodowód - nie ma. To nie jest Niemka. Bo po nich. Wszystko na nich. A tak wiedzą, że nie ma i otwarli granicę. Tyle :(

Gość obamatopotwór
No wiecie - to teraz DZIEKI mnie macie trochę zapasu na ten Najazd NIEMCÓW. WIELKI NAJAZD NIEMCÓW - z 20 lat. Nawet może być atom w Rosji z Londynu przesyłka dla Moskwy za Lenina cudnego i TAK MOŻE BYĆ. Jako atak terrorystyczny, żeby po prostu przejrzeli na oczy, że tak napiszę. I za 20 lat mogą was Niemcy z ziemią zrównać i nic się nie stali. Mnie też ktoś napisze. NO 20 lat mają żeby armię przyszykować i Polskę napaść. No to moja wina? A może już nie będę żyła - tam 55 lat. Dożyję to? Moim zdaniem 44 i padnę - jak będę mieszkać w Polsce :( 13 maja w wieku 44 lat mnie zabiją. A powinni w 2044 roku mnie zabić 13 maja i to by coś znaczyło, a tak to może i coś znaczy? W 2015 może 2 kwietnia? A nie wiem :(

Gość obamatopotwór
No wiecie - co tu robiić dalej? Ale po moich postach Chiny boją się JEDYNIE Moskwy i tyle. A anarchiści są na ruskich zwaleni. Na Polaków, ale na ruskich chyba. A nie wiem zresztą. W każdym razie w Moskiwe nie spodziewają sie niczego dobrego od Londynu, a Pekin by coś robił, ale jak Moskwa zdradzi? Boją się, że to zdrajcy - muszą sobie przemyśleć i tyle :(

Gość obamatopotwór
Bo w sumie napaśc na Europę by musieli z Rosją - USA nie wypada - Afrykę mają na sumieniu. No to razem, a żeby się nie okazało, że ich zdradzą z USA i zostaną sami i wszyscy ich potępią bo mieli narodziny kontrolować, a tu nic :(