Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczek karmelkowy

POLSKA TV w USA?

Polecane posty

hej dziewczeta, prosze, czy mozecie podac pomysly na zdobycie polskich kanalow w usa? wiem ze niektore kompanie oferuja polskie kanaly (chyba polonia i tvn24) ale za duze pieniadze, czy jest jakis sposob zeby odebrac ich wiecej i nie wiem, np czy warto sciagnac talerz satelitarny (typu cyfrowy polsat) z PL? i komu sie wtedy placi za odbior? nigdy nie mialam polskiej telewizji a meczy mnie ogladanie tvn24 na komputerze chcialabym czasem sobie obejrzec cos po polsku (i zeby dzieci ogladaly)

Gość plug it in
to podlacz sobie komputer do tv i bedziesz mogla ogladac wszystko na duzym ekranie :) jest mnostwo stron z bajkami dla dzieci w necie za darmo - polecam ten sposob ogladania tv

za taka rade to dziekuje, nie mam 60lat umiem sobie wyszukac strony z polish news i bajkami. chce zestaw polskich kanalow i po to zamiescilam ten topik. kto ma czas za kazdym razem podlaczac laptop do tv i wyszukiwac programu ktory trwa 25min zeby go ogladnac na ekranie telewizorqa? :/

Gość USAUSAusausa
Dziewczyna Ci chciala pomoc a ty jej w taki sposob odpisujesz. Jak jestes taka madra to sobie sama znajdz sposob na ogladanie polskich kanalow. Ja wiem jak, ale takim bufonom jak ty nie mam zamiaru pomagac.

przeciez wyraznie napisalam w 1szym poscie ze sciagam programyt z internetu, jeste skolejna osoba ktora powtarza w kolko to samo, czytanie ze zrozumieniem?

Gość Adamo...
a szukałas na google jakie mozna polskie programy sciagnac w usa

Gość galenail
A mowia,ze do USA zaczeli ostatnio ludzie na poziomie przyjezdzac!