Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawwdziwaoieczkaboza

oto co mam do napisania o KK w POLSCE!

Polecane posty

Wolę MARTINA LUTRA od każdego ksiedza katolickiego w Polsce bo odszedł od kościoła, normalnie żył - ożenił się i miał dzieci Z ŻONĄ, a polscy księza robią dzieci żonom morderców i wyobrażają sobie, że rodzina to coś co istnieje tylko na pokaz. Osobiście nie wiem czy Martin Luter był idealnym ojcem ale przynajmniej miał dzieci przy sobie i co najwyżej umarły bo były chore, a ci - samych samobójców robią i zwalają na postronne osoby. Nie cierpię polskich księzy - są głupi jak snopy siana i mam ich wszystkich gdzieś. Ponieważ jestem katoliczką to pójdę znowu po to ich rozgrzeszenie, a którym i tak nie wiedzą co zrobić - wsadzić sobie do zadka - ale ich nie znoszę. Wszyscy skończą w piekle, a jak nie oni to te barany zwane WIERNI. Bez sensu. Ale cyrki robią. Powinni być żonaci i iść w schizmę. Banda wariatów chorych umysłowo. Jak dla mnie.

Po co im ten celibat - niech się ożenią, nie? I tak są jedną wielką hipokryzją - jak w Rosji. i tyle. A czy Najświętszy Sakrament to wiem że tak od BYŁEJ ZAKONNICY, a od żadnego księdza. Od mojej matki i tyle. Ale oni są. Jeszcze profanuja sakramenty Bogu bo źle chrzczą i robią sobie kpiny z wszystkiego, a głupia wróżka jest nie do ogrania przez nich. Takie dekle. A tu gdzie mieszkam jednego napuścili na ... HISTORIĘ. I wiecie - tak może być też, ale ja też jestem napuszczona na historię. I na niego też. I go pokonałam bo... zawsze jestem trzeźwa. ZAWSZE. I po co ktoś powie. Bo nie wolno chlać. I tyle.

Oni ich rodowody - oni działają na szkode państwa. PRZECIW PAŃSTWU. Oni myślą że rodowody są z BIBLII. Oni są NIEPOWAŻNI to było po to, żeby kościół ratować przed Arabami. Oni sa niepoważni i tyle. Z tego była STAŁA PRACA i tyle. Ale oni tego nie rozumieją i przez nich w ogóle pracy nie ma już w Polsce bo nie umieją rozgrzeszać. Nawet papież był cymbałem i nie rozumiał, że wszystko jest z rozgrzeszenia no to wiecie - należy ich DOKUMENTNIE OLAĆ. Naprawde. Nic nie są warci. Już ja wiem co piszę. Swoje w życiu przeżyłam i tyle :(

Jedyne co oni wiedza to co mają w galotach ORGAN SEKSULANY wiecie - tak sobie piszą - i że trzeba SKASOWAĆ bo Judasz nie był papieżem i tyle. Nie był papieżem - to dosłownie SKANDAL. Bo żałował, że zdradził Pana Jezusa. Przynajmniej tak mówił, a święty Piotr nie mówił i został papieżem - to napisał w książce polski ksiądz wiecie i to taki wykształcony. Oraz opisał tam ORGAN SEKSUALNY Judasza. Nie mogę :( To jest banda kretynów - jednak miałam sie przyjrzeć tym ich doktoratom. Już wcześniej bym wyraziła uznanie do Lutra i tyle.

Oby się wiecie tylko nie okazało, że jego żona BYŁA ZAKONNICA nie miała każdego dziecka z innym. Bo co to była zakonnica może wymyślić? Tylko dzieci i to nalatane. Trochę ich mu tam umarło - może i tak było? Nie wiemy. No ale on się starał. Ona tam miała jakieś ciężkie porody i to tam może ... choć NIemki raczej są moralne. I tyle. Ale nigdy nic nie wiadomo. Nie mniej dzieci nie torturował to może być, a reszta mnie nie obchodzi wiecie- jeszcze w moim wieku... :(

Niemniej - tak miało być. No wyprzedzam epokę DO TYŁU - cała wstecz - jak dla mnie.