Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ayahuasca07

Różnica wzrostu!

Polecane posty

Jaka jest różnica wzrostu pomiędzy Wami a Waszymi partnerami???? Odpowieda Wam? ile byście chcieli żeby było?:)

Gość minimum 15 cm
Generalnie to jest tak że facet nie powinien być kurduplem. Może mieć od 172 cm w górę, ale jak ma mniej to nie powinien zabierać się za dziewczyny :P Niedawno czytałam że jak facet ma 169 cm wzrostu to ŻADNA laska nie będzie dla takiego kurdupla pasować, no chyba że będzie naprawdę BARDZO niska, taka nie więcej niż 150 cm !! A tak to nie ma regóły, jak facet nie jest niski to może mieć nawet równą sobie, ale najlepiej jak minimum 15 cm facet jest wyższy od laski :)

Gość zxcvbnm159753
U mnie jest 35 cm różnicy; ja 153cm, on 188 cm . Słodko ;))

Gość i tak powinno być
Fajne są pary kiedy laska nie za wysoka, a facet wysoki!! Ale pary gdzie koleś ma 169 cm są ZAWSZE ŻALOSNE !!! Wzrost 169 u faceta to dno, taki nie powinien mieć w ogóle dziewczyny, a sex jedynie w agencji, bo taka prawda!!

Gość kilimandżaro
Ja mam 162 a mój facet 191

Gość gfhkgfvkjhgujnj
ja mam 176 i moj chlopak tez 176. jestesmy rowni i jest super;P

Gość qqqqqkuqqqqq
hmm u mnie ja 156cm moj partner 190cm i jakos dobrych 5 lat juz za nami;) Moge nosic wysokie obcasy i tak bede nizsza i zmieszcze sie pod ramieniem mego meżczyzny

Gość Roy Nelson rox
do minimum 15 cm czemu piszesz w rodzaju żeńskim , jak i tak dobrze wiemy , że jesteś tym informatykiem z Bydgoszczy?

Gość Olwia11111
Ja 170 partnet 195 i jest miodzio

Gość uuuuaaaa
ale Wy porąbani jesteście

Gość Roy Nelson rox
Ayahuasca07 pisałem do gościa który się podpisał "minimum 15 cm"

Gość ja mam 160cm a on 194 cm
i tak dajemy radę już od dziewięciu lat :)

Gość minimum 15 cm
Nie nie, że niby ja informatykiem hehe Bo jak ktokolwiek na forum napisze że wzrost 169 cm u faceta to najgorszy i najbardziej ścierwowy wzrost, to jeden oszołom myśli że to jedna osoba pisze :P A to jednak prawda, jaka laska chciałaby żałosnego kurdupla o wzroście 169 cm ?? no ŻADNA i całe szczęście!! :D

Gość ja mam 160cm a on 194 cm
mój luby woła na mnie breloczek :D

Gość Roy Nelson rox
koleś pisze we wszystkich tematach dt wzrostu zawsze podkreślając, że 169 to najgorszy wzrost dla faceta , że już lepiej mieć 120. I jeszcze ten tekst " facet co ma 169 nie może uprawiać seksu w pozycji 69 bo następuje negatywna korelacja liczb : 169 i 69. a jak laska ma duże stopy to ma dużą pyzdę i takiego niskiego nie poczuje".

Gość Roy Nelson rox
kurdu_bydzia, przecież wiemy , że to ty , nasz kochany misiu-pysiu.

Gość to co pisze Roy Nelson to praw
a Tak właśnie jest!! Na szczęście młodych facetów po 20-tce z żałosnym wzrostem 169 cm jest zaledwie kilku w kraju i na szczęście nie mają dziewczyn więc luz :)

Gość 44444444444
a ja 174cm a moj facet 192cm :)))))) szczesliwy bo nie musi sie schylac zeby kobiete przytulic :)

Gość kichanka
a mój narzeczony ma 167 a ja 165 i jest nam z sobą bardzo dobrze. nie wyobrażam sobie, że mam być z kimś innym

Gość kichanka widać że pusta
dupa z ciebie!! 165 dla takiego kurdupla to stanowczo ZA WYSOKI wzrost !!! Kolesie poniżej 170 cm powinni być SAMI !!! Nie psujmy tego co udało nam się zbudować przez ostatnie lata. Wzrost kobiet i facetów poszedł w górę i kurduple poniżej 170 cm nie powinni się dla kobiet liczyć jako partnerzy sexualni!! Jedynie jako koledzy albo znajomi !!!

Gość kichanka
sam jesteś dupa... a raczej sfrustrowanym singlem, który nie potrafi sobie dziewczyny znaleźć... :)

Gość Roy Nelson rox
kurdu_bydzia Naprawdę polecam ci konsultacje tego typu teorii z chłopakami z Maximusa. Póki wrzucasz sam sobie to ok, bo to nawet zabawne, ale jechanie po czyimś facecie...

Gość kichanka widać że pusta
Jestem kobietą, mam 178 cm wzrostu, a mój facet ma 198 i jest super !!! Nie mogę patrzeć po prostu jak kurduple na siłę szukają lasek, po co im to.... Bozia wzrostu nie dała to niech są sami, a jak laska jest inteligentna i się szanuje, to na takiego poniżej 170 cm NIGDY nie spojrzy jak na potencjalnego kochanka!! Sex kurdupli - ok, spoko w końcu wszyscy mamy do tego prawo, ale niech płaci!! Niski wzrost poniżej 170 cm powinien odmawiać możliwości bezpłatnego urpawiania sexu z miłości!!!

Do "kichana widać,że pusta" takich ludzi jak Ciebie powinni usypiać przy urodzeniu bo to wstyd dla ludzkości!

Gość hahua
Co za roznia jaka jest roznica we wzroscie, co to kogo obchodzi. Najwazniejsze zeby nie bylo duzej roznicy IQ, bo wtedy to dlugo ze soba nie wytrzymaja. Ale sadzac po wpisach, to niektore Panie sie tu wypowiadajace maja nie tylko nizutki wzrost, ale i IQ.

Gość hahua
poprawka: wysokie Panie wypowiadajace sie w tym temacie niestety tez maja niziutkie IQ.