Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ayahuasca07

Różnica wzrostu!

Polecane posty

Gość do Ayahuasca07
Taaaa?? No ale powiedz... chciałabyś mieć żałosnego typa o 168 cm bądź mniej ??? Nie rozśmieszaj mnie!! Laska co ma nawet 155 cm i się szanuje to NIE SPOJRZY nigdy na poniżej na konusa poniżej 170 cm!! Ale kolega taki może być, spoko. Ale partner sexualny - NIGDY !!! Niscy są fatalni w łóżku, słabi i ogólnie za kobiety nie powinni się zabierać, jedynie w agencji !!

Gość Mary183
Ja mam 163 a mój mąż 180 17 cm różnicy

W ogole by mi to nie przeszkadzało!! Znam pare w której dziewczyna ma 165 a facet może 168 i jest super! Dogadują się,szani\ują się i są szczęśliwi więc w czy problem!! Równie dobrze mogłabym powiedzieć,że facet który łysieje to nie facet i nie powinen mieć kobiety! Posłuchaj siebie jak to w ogóle brzmi!!!

Gość prinzesska27
Ja mam 153 moj narzeczony 190

Gość agula80
sex z faceten wyzszym o ponad 15 cm jest do bani, zadne dopasowanie ja 165 , on 170 i jest bosko

Gość do Ayahuasca07
Bo taka prawda!! Facet poniżej 170 cm i w dodatku łysy to aseksualny jest i kobiety nie powinien mieć, a jak już to na serio BARDZO niską, taką do 150 cm max!! Jak laska ma 165 cm albo więcej i patrzy na łysiejącego 169-centymetrowego kurdupla jak na obiekt pożądania, to powinna się LECZYĆ i to w zakładzie ZAMKNIĘTYM bo to zboczenie jest i to nawet niezbyt bezpieczne...

Gość prinzesska27
Bez przesady...

Gość kolejna pusta agula80
To dobrze że ma 170 cm, bo jak by miał centymetr mniej i byś z nim była, to bym osobiście odnalazła Cię i Ci nakopała w dupę za Twój zjebany gust i pogląd!!! Facet wysoki jest lepszy, płodzi LEPSZE dzieci (z lepszymi genami), lepiej się zna na rzeczy, jest męski i żadna laska nie powie że jest inaczej, chyba że na serio jakaś pusta desperatka zboczona...

Gość Roy Nelson rox
Kurdu - znowu ci się płcie pomyliły.

Gość prinzesska27
Jesli facet ma w sobie 'to cos' to nie znaczenia czy ma 170 175 czy 190

ja mam z moim facetem 15 cm różnicy i jest rewelacja! nigdy bym nie zamieniła tej różnicy wzrostu. a z kolegą niżej nie mam zamiaru prowadzić tej wojny słownej. ty masz swoje zdanie a ja swojego nie zmienie. Amen :D

Gość i chwała bogu prinzessko27
bo od 170 cm jeszcze ujdzie, ale jak koleś ma mniej niż 170 cm (nawet 1 cm) to wtedy to MA znaczenie i każda szanująca się laska nie powinna patrzeć na takiego jako na obiekt sexualny !!! AMEN :)

Gość grytyyt
15 cm? Ale głupia teoria. Mam 180 a moja żona 175 cm i jest nam bosko. Moge ja jechac od zakrysti na stojaka. Według mnie im żona jest bardziej ma zblizony wzost do facet tym lepiej i seks lepszy :) A 30 cm róznicy to wygląda komicznie

Gość prinzesska27
Ja bym osobiscie nie chciala nizszego partnera. Uwielbiam to ze jest taki duzy...

Gość jacek z katowni
Ja mam 165 cm :( Czy to oznacza że nigdy nie znajde sobie partnerki?

Gość prinzesska27
Znajdziesz...

Gość upitamarzeniamix3
jeżeli jest miłość między dwoma osobami to nie zwraca się uwagi na wzrost ! Bo wygląd się zmienia a to co w środku zostaje.. Ja wolę być w sumie z niższym chłopakiem i być z nim szczęśliwa i szanowana przez niego niż z facetem który ma prawie 2 metry a do pięt mi nie dorasta ze swoim poziomem inteligencji.. A z wysokich szpilek zawsze można zrezygnować co się nie robi dla miłości :)

Gość Angela*.
Ja mam 176cm wzrostu i wcale nie uważam, że niźsi faceci są gorsi! Czasem jest wręcz przeciwnie, bo mają ciekawą osobowość i nie są tak w sobie zadufani. Mój pierwszy chłopak miał 170cm i nigdy mi to nie przeszkadzało. Może być tak, że niska dziewczyna chce mieć wysokiego, a wysoka lubi niewysokich i na odwrót. To wszystko zależy od charakteru, inteligencji i otwarcia na świat. Tak więc głowa do góry, niewysocy panowie :) Nie słuchajcie zaściankowych, ograniczonych ludzi. Każdy ma prawo do miłości i szczęścia!!

Gość taka sobie kobietkaa
ja - 155cm, moj ukochany Misiu - 189cm :)

Gość zycie_warte_grosza
idealna para, niscy faceci nie zasluguja na takie slodkie aniolki jak Ty. Na taki maly skarb, ktorym moga sie opiekowac, tylko wysocy zasluguja na kluczyk do Twojego serca.

Gość milunia lolunia
a ja chociaz mam 150cm to moge przy moim nie dlugo mezu nosic szpileczki lobutina nawet 20cm bo on ma 185 :D kocham mojego Jacusiaaa 😍

Gość sdvsfbf
ja mam 160, a moj facet 194

Gość zniesmaczony.
Jak pedofilia niektóre :o żałośnie wygląda laska 150-160 i facet 190 cm.

Gość zycie_warte_grosza
dobrze robicie dziewczyny, trzeba wytepic slabszy gatunek w postaci facetow ponizej 170cm, zeby sie nie rozmnazali.

Gość taka sobie kobietkaa
zycie_warte_grosza , hihih wiem!! my malutkie aniolki lubimy tylko wysokich!! :D

Gość policjant ens
"a ja chociaz mam 150cm " jezuu przecież ty jesteś upośledzona mając taki wzrost :/

Gość superbitch
zycie_warte_grosza, debilu, dziecko dziedziczy kosciec po matce. tak wiec jak taka karlica 150cm zada sie nawet z facetem 190 to synek im wyjdzie 160-170cm. i co, te wszystkie niskie 'kobietki' tez wypadoloby wytępic, nieprawdaz? idz puknij lbem o sciane z 10 razy to moze ci mozgownica wroci na miejsce. 🖐️

Gość mammmmm 165cm
i mój men też tyle i jest najmądrzejszy, nawspanialszy i najprzystojniejszy :-) w życiu bym nie chciała takiego dwumetrowca, który by musiłam mnie szukac gdzies pod nogami albo prowadził pod pachą jak jakiegoś cholernego ciułałę

Gość zycie_warte_grosza
skoro tak mowisz, to troszke to zmienia... hm... niskie kobietki sa slodkie, ich nie wolno dotykac. ale jak urodzi syna, to trzeba mu skrecic kark od razu po porodzie, zeby pozniej nie byl konusem. Facet, ktory ma 170 to taki chwast na ziemi.