Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osa1

jak załatwić kochankę...

Polecane posty

Gość okienka nie pokienka
;)

Coś ci sie popieprzyło kochana.Wyślesz tylko 2 wiadomości w 1 minucie oczywiście jak zdążysz:D

Gość Droga zdradzona zono
wiesz, na poczatku czytalam sobie w celach rozrywkowych, ale jak zaczelam czytac te wszystkie twoje wypociny, pisane po roznymi nickami, to wlos sie jezy, ty na prawde maswz jakis problem. Potrzebny ci menatal status assesment

Gość to ja wam powiem,
kłębek, tak, już dawno po. jesteśmy zaręczeni :)

drogie czytelniczki ktoś zrobił mi przysługę i podszył się właśnie pod mój nik osa1 ,teraz jestem jako Tara75 i widać ,że kochanki nie mogą znieść ,że topik ma się dobrze dlatego zaczynają mącić i robić zamieszanie .....a ty szmato won z mojego topiku ja go założyłam wynocha !!!!!!!!!!!

Gość Na prawde nie rozumiesz
Czy udajesz greka, a moze jestes debilka? Ppowklejalam twoje testy droga utorko, pisane pod roznym nickami, ale swietnie widac, ze pisala to jedna i ta sama raczka :)

Tara75--,pocaluj mnie w dupsko i chooja mi ugryż:D

Gość Debilna taro
Wybacz, ale to nie ty ecydujesz gdzie ktos ma pisac. To publiczne forum i bede pisala, gdzie mi sie podoba, a tobie nic do tego, zalosny chochole :-o

do -a moja kochana byla szmata skopiowała bo myślała ,że ja piszę z kilu ników hahaha dobre sobie ale prostaczka .... osa1 masz ubaw ,że podszywasz się pod mój nik jesteś idiotką do twojej wiadomośći zalogowałam się na stałe i teraz już nie podszyjesz się pod Tara75 :)

zabolało wszystkie kochaneczki ,że tak fajnie się tu pisze na wasz temat i ,że coś się dzieje myślicie ,że jak się podszyjecie pod czyjś nik to bedzie koniec zabawy ....nic z tego

Gość Oszukana.....
witajcie Fajny macie topic:) Zabiore też głosu troche w tej sprawie bo jakby nie było mnie to też dotyczy A mianowicie bylam po tej drugiej stronie.... NIEŚWIADOMIE oczywiście SkOOOOOrwiel nie przyznał się że ma żonę i nawet nic nie dał po sobie poznać Uśpił moją czujność na ok miesiąc Później zaczęłam coś podejrzewać i tak sie zaczeło.... śledzenie, poszukiwania w necie, pytanki znajomych itd i wkońcu wyszło szydło z worka w co on gra Myslałam że go zabije ale to by była dla niego za mała kara za to jak mnie oszukał Najdziwniejsze było to że miał b.ładna i fajna żonkę nie znam jej ale wśród znajomych była bardzo lubiana -to mnie przekonało że to po prostu taki typ człowieka i jego koooorewski charakter Spotkałam sie z jego żona o wszystkim jej powiedziałam: jak się poznalismy, jak odkryłam jej istnienie itd Jej reakcja możecie sie domyśleć jaka była... twierdziła że to i tak moja wina A niby z jakiej racji!!!On przecież mnie też skrzywdził tak jak i ją Po tej akcji nie zamierzałam już utrzymywać z nia kontaktu nawet nie wiem czy są razem czy nie

Gość Na prawde nie rozumiesz
Taro--osa 1 moze sie dogadamy?Lubię takie laski jak ty.Daj namiary a przytuptam wylizać ci dawno nie ruchaną cipusie:D

do oszukana no widzisz ale to on cię oszukał nie mówiąc nic o żonie i to ty sama doszłaś szybko do prawdy i chwała za to ....często jednak jest tak ,że kochanka wie o istnieniu żony i dzieci ale nie obchodzi jej to ...

Gość Oszukana.....
A zemściłam sie tak że jeszcze tego samego dnia umówiłam sie z nim Jeszcze nic nie wiedział o mojej wizycie u jego ślubnej.... Zaproponowałam mu wyjazd na spacer za miasto Po spacerku zaproponowałam dziki sex w aucie Jak juz go rozebrałam do gaci poprosiłam żeby wyszedł i wyciagnał koc z bagażnika to zrobimy to na masce samochodu ...Jak wyszedł zamknęłam drzwi i odjechałam :D Ale miał mine jak odjeżdżałam a on sie darł co ja robie he he Nie wiem jak do domu wrócił miałam to w dooopie Tel.wyłaczyłam i wszystko mu odesłałam pocztą z pozdrowieniami dla żony .....

Gość Oszukana.....
i skopałam sku.rwielowi dobrze doopę:D

do na prawde nie rozumiesz hahaha mam już tu takiego co całkiem dobrze sobie radzi z takimi rzeczami więc nie jest mi nikt dochodzący potrzebny.

Gość sfsgthanjik
nie nabierajcie sie na ta pisde mialczydelko z niej jest niezla dziunia i wszyscy na zdradach znaja jej kurestwa :D miauczydelko As zdrady Zarejestrowany: 2007-10-01 Posty: 306 Re: jak poznajemy kochanków nie wiem dlaczego tak sie dzieje ...ale faceci na ogol lgna do mnie ...wiem ze mam ladna buzie...figurka pelna choc do rzedu wielorybow nie naleze...swoich kochaneczkow poznawalam glownie przez net choc znajomosci z realu byly zawsze dluzsze i trwalsze ...w tej chwili mam takie cudo ze moglabym rzucic dla niego to co mam w domu... zapachem nocy wracam w dzien .. Offline

Gość Oszukana.....
Rozumie was dziewczyny calkowicie Jak picz wie że jest żona nie wspomne juz o dzieciach to dla mnie lekko mówiąc jest to niezrozumiałe A przyjaciółkę to bym zajebała!

Gość Oszukana.....
sfsgthanjik-- lepsza nie jesteś szmacisko:(

Gość Oszukana.....
to o skopaniu dupy to podszyw :(

Gość zalosne zdradzone
Dziwicie sie, ze mezowie was zdradzaja? Co za hipokryzja kuchennych efemeryd :-o W/g mnie jednym z powodow, to wasze nickie pochodzenie spoleczne, nedzne wyksztalcenie, brak konkretnego zawodu, kompleksy, sprawiaja, ze facet od was ucieka do slicznej i pachnacej niuni. Pa, pa i duzo sily, bo lepiej juz nie bedzie 🖐️

Gość Oszukana.....
jakas kooorwa sie podszywa!!!!!!!!! Więc spadam jak ktos będzie pisał pod tym nikiem to nie ja dziewczyny Powodzenia w zemście :D

Gość Oszukana.....
Ty ośle popiertolony a wypiertalaj stąd:D

Gość Oszukana.....
do załosne zdradzone.... Zona tego debila co mnie oszukał była na wysokim stanowisku kierowniczym... wiec poziomu niskiego nie miała A może powiesz że za wysoki???? Głupota takich ludzi mnie przeraża jak twoja To jest po prostu smutne że taki debilizm chodzi po tym świecie :( Teraz spadam naprawdę :)