Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osa1

jak załatwić kochankę...

Polecane posty

hahaha mafia pruszkowska nie koniecznie bo podobno w polsce mafie nie istnieją ale lafirynda została załatwiona na amen .

Gość umiar by się przydał
>ale lafirynda została załatwiona na amen . A że przy okazji zniszczyło się życie temu facetowi tuż przed ślubem i pozbawiło dziecko ojca to już taki pikuś mały, nie? Jak się już chcecie mścić to róbcie to tak, żeby zemsta trafiła tylko w tę osobę, która wam zawiniła a nie w jej niczemu nie winne otoczenie, szczególnie dzieci

Gość polsat2
Strasznie przeboleć nie możecie że ktoś chce tępić kurestwo.A ta od interpunkcji to ma wszystkich w domu?Czy kutas ją zostawił dla żony i dlatego tak siedzi na wszystkich tematach o kochankach.Moja droga sprawdz jeszcze na "rozwodnikach"bo tam też bywam . Witaj Tara35 :)

Gość polsat2
A kochanki to niby uważają na dobro dzieci?Nie bądź śmieszna!

Gość polsat2
Biedne dziecko że ma matkę kurwę no ale cóż.

To prawda do dziecka nic nie ma bo niczego nie jest winne choć moja kochanica miała to w d....ale jeśli chodzi o lafirynde to dostała za swoje los sie zemścił za to co robiła.

. A kochanki to niby uważają na dobro dzieci?Nie bądź śmieszna! I to ma być argument za tym, żeby dzieci kochanki w to mieszać? Chcesz być lepsza od niej czy chcesz zjechać do jej poziomu? Powtarzam; w takiej sytuacji jedyne osoby które powinny dostać nauczkę to kochanka a przede wszystkim mąż. Nikt inny nie powinien ponosić kary ze wybryki dwójki niewyżytych seksualnie ludzików.

>Biedne dziecko że ma matkę k**wę no ale cóż. No cóż, jakby się temu przyjrzeć to dzieci zdradzacza mają podobną sytuację, bo mają tatusia męską kurwę...

Gość polsat2
One myślą że jak wpierdoliły się w czyjeś życie,po trupach,to nikt o nich głosno nic złego nie powie.Powinni na kazaniu w kościele wygłaszać po nazwisku.

Witaj polsat jest na kafe topik właśnie o lafiryndach ,które rozwaliły małżeństwa i tam można sobie poczytać jakie to teraz one są nieszczęśliwe,biedne ,że gdyby tak można było cofnąć czas to one by takiego misia z bagażem czytaj dzieci ,żona ,alimenty itd.nie wzięły jakie one teraz są biedne bo misiu dzwoni do żony zapytać czy u niej wszystko ok ,że jak dzieci misiu przywozi to lafirynda taka biedna bo czuje się jak służąca i dobrze im tak kara za to co robią musi być .

Gość ja dostaję
Tara a ty współżyłaś z ex mężem przed ślubem?? To też byłas lafiryndą kretynko!

Gość ale....
przydałby się umiar dokładnie cieszyć sie z zemsty, jak dziecko ojca straciło, to chore.... i dziwne, że ktoś ma z tego satysfakcję :(

Gość a ja wam powiem,
no taak, polsat, bo kościółek jest wyznacznikiem postępowania dla każdego człowieka, ba! jest obecny w życiu każdego Polaka i każda, aboslutnie KAŻDA kochanka martwi się, co też ksiądz powie na kazaniu tej niedzieli... :D cześć żonki, widzę, że jad sączy się nieprzerwaną strugą :P

Gość polsat2
Czytałam i nieźle się uśmiałam. Jakoś mnie to nie dziwi,że tak im ciężko.

Gość ale....
09:28 [zgłoś do usunięcia] ja dostaję Tara a ty współżyłaś z ex mężem przed ślubem?? To też byłas lafiryndą kretynko! Komuś się obca sztuka czytania ze zrozumieniem :)

Tara Teraz to się zakręciłam.Kogo uważasz za lafiryndę? Kobietę która spotyka się z rozwodnikiem, czy kobietę która rozbiła małżeństwo?

Gość ale....
02:21 [zgłoś do usunięcia] Słodycz zemsty poczułam po kilku latach, gdy wycierucha znalazła sobie narzeczonego. Zapowiedzi wywieszone w kosciółku .....I ups. Ślub odwołał, a ona wydzwaniała do mnie, że jej życie zmarnowałam. Ale ma choc pamiątkę po narzeczonym, acz chłopina uczciwie alimenty płaci. Ciekawe jak ukarała zdradzacza, bo o tym zapomniała jakoś .... w rostargnieniu zapewne napisać.....

Gość żuliannaa
On ma żonę :( nie mogą mieć dzieci :( zakochałam sie w nim :( nie zrobie nic :(

Gość cudnnnyyy temat
spakowalaam ciuchy w worki na smieci...o godzinie 14.50 postawialm przy dzrwiach wejsciowych firmy z wielka kartak i napisem...Zdradzona zona tu imie i nazwisko meza z pozdrowieniami dla kochanki tu imie inazwisko jej...(pracowali w jednej firmie). Nastepnie zebralama kilka smsow od niej i udajac nieusiwadomina poszlam zglosic doniesienie o nekaniu na komisariat w ktorym pracowal jej maz... Rozwod z orzeczeniem o winie, jak najwieksze alimenty i moj byly maz piszczy ze az milo...

Gość polsat2
A wam dupska ściska że o was mowa i nikt nie słodzi. Pewnie że się ciesze z każdej krzywdy jaką doznaje sucz.Obojętnie jaka ta krzywda,ma ją boleć.

Gość a ja wam powiem,
żuliana, a dlaczego nie? spróbuj przynajmniej, nic nie tracisz, a możesz zyskać ;)

Gość ale....
Żul...... możesz zrobić dużo, na przykład poszukać innego :) babranie się w sytuacji, gdzie facet ma żonę, jest conajmiej poniżające dla kobiety:)

Gość ja dostaję
do ale... czytam ze zrozumieniem, nie bój żaby żonki wybielają siebie jak mogą, kochanki wyzywają od lafirynd, katoliczki się znalazły bo co rusz czytam tu o księżach i ambonach a seks przed ślubem to czym jest w takim razzie, skoro tak zalatuje od was katolicyzmem?? tez byłyście lafiryndami jesli ciągnęłyście pałkę mezowi przed ślubem

Gość a ja wam powiem,
polsat, jedyne, co mnie ściska w tej chwili, to śmiertelna nuda w pracy :P jakaś nazbyt rozemocjonowana jesteś, oj chyba to ciebie srogo zabolała zdrada mężusia, że tak brzydko projektujesz swoje uczucia na kochanki :D

Żulianna nie pchaj się w to. Ma żonę to odpuść. W cudzy związek nie wchodź.

Gość cudnnnyyy temat
ach, z ta k...nie rozmawialam w ogole, nie znizylam sie do jej poziomu. Przyszla kiedys do mnie, tak sie stalo, ze wybieralam sie na waznee spotaknie sluzbowe otworzylam jej drzwi w najlepszych ciuchach jakie mialam (szczescie, bo akurt wtedy w ramach rozpaczy chodzilam ciagle w rozciagnietych dresach), ona cos chciala chyba wyjasnic, ja parsknelam jej smiechem w twarz i bez slowa zamknelam drzwi...wtedy zrozumialam, ze dosc "zaloby" po tym chamie...w ramach zmiany stylu zycia, wyrzucialm cala swoja stara garderobe, zmienialm radykalnie fryzure, a an rozprawie rozwodwoej patzrylam jak mojemu mezowi opada szczena w dol. Po ostaniej rozprawie rozowodowej poproslam kolege zeby czekal na mnie pod sadem z bukietem kwiatow...Nie pwoiem bylo mi zal maleznstwa ale teraz wiem ze to najlpesza decyzja jaka podjelam

Gość polsat2
Ona się o mnie nie martwiła,jest dla mnie obca nie mam wobec niej żadnych zobowiązań więc co mnie obchodzi że ona cierpi.Ja też cierpiałam i ona mi nie współczuła a wręcz przeciwnie,cieszyło ją to że miesza w naszym życiu.Dlatego nie mam zamiaru współczuc żadnej kochance bez wyjątków.A ich dzieci powinny być wytykane paluchami!!

Gość a ja wam powiem,
hahaha polsat, widać, że masz małomiasteczkową (żeby nie rzec wiejsko-kościółkową) mentalność :P w dużych miastach to tak nie działa, droga rozgoryczona, plująca jadem na oślep żonko :]