Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osa1

jak załatwić kochankę...

Polecane posty

Gość kwasna cytrynka
a ja zrobilam tak.... -opowiedzialam o wszystkim u niej w pracy - powiadomilam osobiscie jej meza -jej numer telefonu podalam do agencji towarzyskiej...hi hi hi -na jej urodziny zamowilam jej Pana z ogloszenia z gazety z rubryki "towarzyskie" he he heh - do jej skrzynki na listy wlozylam zawartosc pampersa mojego dzidziusia :-D Kochanicy sie odechcialo a moj mezus zostal SAM

Gość a ja wam powiem,
cytrynko, ciesz się, żeś nie trafiła na mnie :D ja bym ci tą "zawartością pampersa" buźkę wysmarowała :P

Gość Słodycz zemsty
Misiu dostał w pierwszej kolejności. Pomieszkiwał kilka miesiecy to tu , to tam. Nie mógł sie przenieśc do któregos z naszych mieszkan, bo nie będę przecież dezorganizowała ludziom życia, bo sobie desperatke po kątach posuwał. Na dzień dzisiejszy on pracuje ze zdwojoną siłą, co by na wszystko starczyło, a wydatki powiększyły się, bo postawiłam teraz na samorealizację. Realizuję więc swoje marzenia, podróżuję,dbam o siebie jak nigdy dotąd, wydaję multum kasy na swoje zachcianki. A i naszym dzieciakom musi być lux. Biedaczek, no cóż, skurczył się troszeczkę, poszarzał i posunął się ekspresowo o jakieś 10 lat . Teraz mam go gdzieś i bezczelnie traktuję jak zwykły bankomat. Nie kocham go już, choć on teraz patrzy na mnie smętnymi oczętami zbitego psa. Mam swoje zycie, sprawy i miłe męskie towarzystwo, acz większość za jego kasę. wiem, że mnie kocha i podziwia, nie spodziewał się, aż takiej zmiany. Warto być dla takiego zimna suczą.

Gość ale z was
masz miłe męskie towarzystwo?? znaczy jesteś nadal żoną zdradzacza a umilasz sobie (jako mężatka) czas męskim towarzystwem?? oznacza to że jestes taką samą kurwą jaka był twój mąż kiedy cię zdradził, wszakże ty nie robisz nic innego teraz jak on kiedyś debilki, stosujecie zasadę Kalego, ale dosiegnie was ręka ... nastepnej kochanki która na tyle zauroczy waszych mężów że ten już bez skrupułów was opuści a wy pozostaniecie samotne i zgorzkniałąe, a ta kochanka której dokopiecie, zemści się na was w podobny sposób dobrze siebie nazwałaś - SUCZ, SUKA!!!!!!!!!!!!

Gość taka sama fajna zona
A ja żadnej kochanki się nie boję!!Nie dopuszczacie do siebie myśli że wasz kochanek może wydupczyc was i wrócić do żony.Boicie się tego i dlatego tu przesiadujecie.

Gość Słodycz zemsty
Rozwód mi do niczego potrzebny. Ludzi traktuję tak jak sobie na to zasłużyli. Nie obchodzi mnie juz z kim on śpi, choć jego z kim ja, bardzo. I niech sobie znajduje, tyle tylko, że musiałby się dorabiać od łyżki. Po jego hołupcach bezpiecznie rozdzieliłam majątek, a on może co najwyżej na nim pracowac. Tak jestem suką dla różnej maści skoorwesynów i takich "kopciuszków", które myślą, że doopskiem i cudzym kosztem umoszczą się wygodnie, nie licząc sie z nikim. W takich sytuacjach zawsze stosuję prawo Hamburabiego. :D

Gość ale z was
słodycz zemsty ............ dla mnie nie ma żadnej różnicy pomiędzy tobą a mężem kurwiszonem i kochanką kurwą ot co!

Gość hbdvk lm,.
miauczydelko ty musialas juz kurewka urodzic sie :D 2007-10-18 09:07:46 miauczydelko As zdrady Zarejestrowany: 2007-10-01 Posty: 306 Reputacja : [+ 10/ -0 ] Re: Nasze Fantazje ja trojkacik mam tez za soba...z dwoma facetami....z dwoma kolegami ktorych dobrze znam ..zrobilismy to dwa razy....a ze lubie w obie dziurki to bylo ekstra...przezylam ...ale teraz wole juz duecik z Miskiem ... zapachem nocy wracam w dzien .. " buhahahaha:D

Gość a to kto
A ta gwiazda to kto???

Gość oto jedna z nich
goscinna w kroku kochanka

Gość a ja wam powiem,
skoro tak wygląda kochanka, ciekawa jestem, jak wygląda żona...:D żonko, pokaż fotkę, nie daj się prosić :P

Gość kochance brzuch odstaje
bardziej niż cyc :classic_cool:

Gość rozlazle krowsko
jakies

Gość oto jedna z nich
mój chłop lubi takie o figurze jabłka :O

no kobietki żony górą a ta lafirynda faktycznie zajebista hahah laska jak ta lala

Gość w.o.m.a.n
Odp.Zostałam kochanką byłego męża.

słodycz zemsty :) kawasna cytrynka:) i bardzo dobrze tym gnojom i tutaj widać ,że misiu dostaje za swoje a nie jak to większośc lafirynd twierdzi ,że my czepiamy się tylko ich ...

Gość ytyrytyty.
15:42 [zgłoś do usunięcia] hbdvk lm,. dobre to jest dawaj jeszcze jak masz jej wypowiedzi

Gość tragiczna ta kochanka
bazyl

Gość a ja dałam popalić
żonie mojego kochanka ,świrnięta była .na szczęście już się odczepiła od mojego miśka harpia bez honoru.

Gość a autorka chcac podciagac
topik, pisze pod innymi nickami, najzabawniejsze, ze raz jako zdradzona zona, raz jako kochanka. Bajkopisarka niespelniona, grafomanka w dodatku, ze nie wspomne o bledach i interpunkcji :d :D

Gość a autorka chcac podciagac
a poza tym to bardzo nieladnie wsadzac cudze zdjecie bez zgody wlasciciela. Nie sadze, aby to bylo zdjecie niby kochanki, pewnie jakies zdjecie znalezione gdzies w necie ;) a jesli nawet, to jaka szkarada musi byc zdradzona zona, skoro mezus, jak tu go nazywasz, polaszczyl sie na taka, jakby tu delikatnie powiedziec..? niezbyt urodziwa kobiete ;)

Gość buahahahahahahahaha
"a ja dałam popalić żonie mojego kochanka ,świrnięta była .na szczęście już się odczepiła od mojego miśka harpia bez honoru" hahahahahahahahahahahahahaha za to ty masz honor hahahahahaha tępa strzała jesteś

Gość Interpunkcja ..
Najlepsza w całej rozmowie jest pani od interpunkcji hahahaha jakaś nawiedzona.Tak to już jest jak się jest kochanką i nudzi się w domku bez misia.

Gość a ja wam powiem,
czeeeeeść zdradzone :D ale piękna pogoda, a tu w pracy trzeba siedzieć...

Gość chyba jestem hipochondryczką
witam weszłam z ciekawości bo tez rozmyslałam nad tym jak się zemścić na kochance męża, który zresztą do niej odszedł a ja dałam mu krzyżyk na drogę ale spasowałam, bo pomyślałam, że nie chcę mieć kłopotów z prawem, mogłaby na mnie donieść czy coś, a ja mam dzieciaki i jeszcze tego by brakowało gdybym miała przez to jakies problemy

Gość freeey
Ad.zdjęcia powyżej.....co ci faceci widza w tego typu kobietach????? zgroza! zero poczucia estetyki

Gość Co widzą?
Potwór nie potwór, byle by otwór :D