Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osa1

jak załatwić kochankę...

Polecane posty

Gość freeey
heheeh ale swój, pewnie atrakcyjniejszy otwór maja w domu, no jestem przekonana, że autorka tematu jest atrakcyjną kobieta. A meżczyzni bzykają sie z takimi raszplami, nie szkoda wam sprzętu marnowac?

Gość sylwiana29
nie szkoda im bzykac takie raszple bo oni to robia z checi spuszczenia z krzyza a ze taka sie zakocha albo zonka jest bardziej przebiegla niz maz to zostaja z takimi -nie wazny potwor byle mial otwor

Gość te błędy interpunkcyjne
faktycznie rzucają się w oczy muahaha :D Biedna autorka lubi sama ze sobą porozmawiać, przyznać sobie rację, no cóż :O Co do tematu - kobiety, zdradzone żony szanujcie się! Co was obchodzi kochanka? To nie ona wam przysięgała wierność, tylko wasz mąż. Jeśli na kimkolwiek chcecie się odgrywać, to właśnie na nim. I też nie jakimiś chorymi zagrywkami, tylko zwyczajnie pokazać klasę - rozwód, do widzenia i układanie życia na nowo. Straszne jest to, co niektóre z was tu napisały, jak można być tak mściwym, zgorzkniałym człowiekiem. Wiem, że zdrada boli i to bardzo. Ale czy to powód, żeby zmieniać się w taką jędzę? Straszne.

Witam zdradzone żony i nie koniecznie lafiryndy ... hahaha ale mam ubaw z tej interpunkcji znalazły się polonistki od siedmiu boleści a co do moich kilku ników dobry pomysł może faktycznie powinnam założyć ich kilka skoro i tak padło już takie podejrzenia to czemu nie .

Gość miecz mieczyslawa
Idz juz siostro przez zboze ,niech cie smrod prowadzi a po drodze modl sie zeby cie nikt nie zdradzil. Skoncz te glupie wywody o winnym mezu , bo tu nikt jego winy nie kwestionuje , to oczywista oczywistosc. A aaaa ,ze kochanka winna to inna kwestia , tez winna . Bo sie kurwa zdradzic samemu nie da , musi byc owa dziura (chetna nota bene i owy fiut -to w druga strone . :O

Gość miecz mieczyslawa
Taro WYBACZ to bylo do tej - te błędy interpunkcyjne

Gość jakie głupoty wypisujesz
ten od miecza - toś wymyślił nowinę! i jakiej rady udzielisz autorce, jak ma ową kochankę załatwić?

do a autorka chce podciagnac ależ ty pusta jesteś nawet mi nie jest żal takich jak ty ,jaka zgoda na co żeby zdjęcie lafiryndy mogli wszyscy zobaczyc hahaha jak najwięcej takich zdjęć powinno być mało tego tam pod tym zdjęciem powinna być możliwośc wypowiedzenia się na temat owej pani

Gość miecz mieczyslawa
Te madra inaczej "jakie glupoty wypisujesz" Z Tara to ja gadalam i radzilam zanim sie wszelkiej masci kurwy i kurwiska vel tepe strzaly nie zlecialy . :O

przypominam ,że moja lafirynda sama się załatwiła a topik był założony dla zabawy żeby można było pośmiać się :)

Gość kwasna cytrynka
witam :-D ech tam "moja" kochanka heh heh starsza jest odemnie sporo, gruba doopa w ksztalcie hmmm melona....ale widocznie taka sie podobala mojemu mezowi :-O i niech mu tam :-D jak mu sie sadlo i zmarszczki zameznej dzieciatej baby podobaly...hmmm to se pouzywal he he he i na tym sie skonczylo...jak kochanka wpi*erdol od wlasnego meza dostala to jej sie romansowania odrazu odechcialo... czasem sie tylko zastanawiam czemu faceci na kochanke wybieraja sobie paszteta? kiedys wydawalo mi sie ze kochanka to ta lepsza sliczniejsza i mlodsza..niestety w moim przypadku odwrotnie :-(

w moim też więc nie jesteś sama jak chcesz podaj mi swoja pocztę dam Ci namiary na moją lafirynde zobaczysz jaka cudna hahaha

Gość paszla wont
Tara75------>lala:D masz swoj temat ,to wypierdalaj w podskokach z zadarta koszula tam madrzyc sie :D kurwa zjadlo to wszystkie madrosci swiata i teraz dupa ciezka:D zagniezdzila sie tu i wyjebac za chuja jej nie da sie:D

Gość dssa
przez takie "zalatwianie"maz straci do Was szacunek i raczej bedzie szukal ukojenia u kochanki:D

Gość właśnie.
tara wklejaj tu taka odwazna i sie boisz?:D

Gość miecz mieczyslawa
E Pani szanowna to jest temat Tary vel osy ,wiec morda w kubel i lec loda zonatemu lowelasowi robic. :classic_cool:

Gość miecz mieczyslawa
ja sie zemscilam ,pisalam tu o tym i chce zeby on juz szedl sobie w bita cholere ,a on kocha ! No kurwa przepraszam bardzo ,ale ja juz nie kocham ,gardze szmata i mam w dupie czy gdzies pojdzie ,a nawet bym wolala o!

tępa strzała, kurwi.., mądra inaczej- aż tak nie musisz się krytykować:D temat prostacki i wypowiedzi żałosne, zwłaszcza żądnych zemsty pasztetów! nie macie za grosz godności ani szacunku dla siebie i innych a Wielkanoc za pasem i możecie rozgrzeszenia katoliczki je*nięte nie dostać!

Gość miecz mieczyslawa
Zegnam Szanowna Kurwe -zyczac milego popoludnia i wieczoru ,bo noc moze juz nie byc tak ciekawa .:P:P:P

Gość miecz mieczyslawa
Ja wlasnie tez :D:D

do paszla wont hahaha dupkę to ja mam lekką i zgrabną a wypierdalać prostaczko to ja nie muszę bo to mój topik może to ty powinnaś spadać ,żal ci dupe ściska i dobrze ...

Gość uważaj na szczękę
:D

"Miśki "siedzą w swoich domkach z żonkami a tym lafiryndom żal ,że samotne,porzucone i życie zmarnowane.Nic wam innego nie pozostało jak siedzieć tutaj i czytać co o was inni sądzą.

spadam stąd bo boję się, że głupota może być zaraźliwa

Gość miecz mieczyslawa
Tara a Ty mi sie kojarzysz z kims z tego forum :) Czy mowi Ci cos ksywa jaszczurka ?;)

Gość paszła wont
dupe to ty bedziesz miala lekka jak ktoras z kochanek twojego starego kopa ci wypali :D

nie ... ja tu jestem kilka dni od momentu założenia topika,wcześniej nigdy tu nie zaglądałam.