Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alayah

Kurs makijażu UK najlepiej w Leeds

Polecane posty

Hej pytanie do kobietek z UK czy uważacie, że opłaca się zrobienie kursu make up? ogólnie interesuję się tym i mogłabym to robić dodatkowo ale niestety nie wiem jak to się odbywa czy któraś z was ukończyła taki?

Gość wloch spalony sloncem
wiekszosc z nich ukonczyla,wystarczy wyjsc na ulice,same tipsowe mariolki

Gość wloch spalony sloncem
a tye z p[akolami i innymi opalanymi przystojnioakami rto maja nawet wlasne solaria haha

Gość ale muzyczka tam jest ....
jezeli masz duzo znajomych to mozesz sobie zrobic,a jak nie to ja raczej odradzam ,bo jest masa dziewczyn ktore to robia, zoabcz sobie chociaz na gumtree, a wiadomo trzeba miec wiele ksometykow, wiekszosc dzieczyn jest po szkolach kosm.i nie zjamuj sie tylko make up ale chociazby regulacja brwi, przdluzaniem rzes itp. jak chcesz to zrobic dla sibei tylk-to ok, zoabcz sobie na hotcourses.co.uk flashlight.co.uk , ale jako ''biznes'' do ktorego nie jestes gotowa wlosyzc konkretna akse to raczej nie .

Ja jestem w Leeds od roku wcześniej podróżowałam po UK hehe. Ogólnie bardzo fajne miasto uwielbiam centrum ale nie w sobote bo za tłoczno. A ty ile już w Leeds? co porabiasz?

Gość hghhghggh
Honey, co robisz w Leeds? Pracujesz, uczysz się?

Gość wloh opalony pakistanska bryza
co ty,daje pakolom szpary.nic iommego nioe potrafie,tyylko omi fotrafia ma pokazac zycie.zycie,zycie jest nowela........

Gość honey nie pierdol
dopeiro co chorego psa chcialas oddac komus z ok. swietokrzyskiego ,a teraz nagle z LEEDS jestes: 1. nie jest z leeds, tylko z polski, ewentulanie mozesz MIESZKAC w leeds, 2. nie mieszaksz jeszcze w leeds tylko dalej siedzisz w poland.

Gość fsdfdsffddfsfs
Honey, jak tam twój pojebany braciszek, który każe ci wyjebać chorego pieska?