Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maadziaaaa;) ;) :)

Słuchajcie co zrobił mój nowy chłopak w czasie sexu :D :/ :/ :/ :/ :/!!!!!!!!!!!

Polecane posty

jesteśmy para od około 2 miesięcy .. uprawiamy sex od około miesiąca zawsze było bosko poprzedni partner nawet się do tego nie przyrównuje ;) ale to co zrobił wczoraj NIGDY Mi się nie przydarzyło chociaż wcześniej miałam chłopaka od 4 lat i nie jedna rzecz widziałam ;) otóż kochaliśmy się długo jakieś 40 min i chłopak zamiast się spuścić zsikał się :/ mówił że miał takie dziwne wrażenie że to leci sperma a poleciał mocz czy z nim jest wszystko ok ? ja też zareagowałam na to nie bardzo bo zaczęłam się głośno śmiać .. przytrafiło się wam coś takiego?

Gość marcin84w
cos z nim jest nie tak albo go nie podniecasz.ja chocbym chcial to w czasie sexu nie mogę się wysikać

Gość resident
to nie prowokacja tylko prawda ;)

Ale to raczej nie możliwe żebym go nie podniecała bo mógł by się kochać non stop... i on mówił że był pewien że to leci sperma .. ale właśnie coś sobie przypominam jak mówił mój były że to nie możliwe ....bo coś mu sie tam blokuje jak sie ze mną kocha i nie da rady sie zsikać ;) (wtedy nigdy bym nie pomyślała ze mi sie to przydarzy)

akurat to to naprawdę nieżadna prowokacja ..sama byłam strasznie zaskoczona ... a może mu powiedzieć żeby wybrał się do lekarza ....sama mam chęć się spytać czy z nim wszystko ok .... złudzenie_optyczne ??????????????no nie wydaje mi się zeby to było normalne :/ justyna z wasem :D-ale przed chodzeniem kręciliśmy ze soba okolo 7 miesiecy + codziennie sie widzielismy w pracy...zreszta w pewnym wieku kobieta ma swoje potrzeby i wcale tu nie chodzi o faceta ...... wiec mnie nie oceniaj ok ?

Gość xdgvfgfdbgb
nie ma nic złego w seksie po miesiacu , sama tak zrobiłam, a bylam zakochana i on też, bylismy razem jeszcze dlugo :) po prostu byla chemia, a jak masz faceta brzydala to zwlekasz rok

Gość stawiam na pierwszą
No trochę to dziwne, może chłopak ma rzeczywiście jakiś problem urologiczny. Może ma coś z nerkami? Niech pójdzie do urologa się zbadać. Dziwne, że sam nie poczuł, że sika, a może tak lubi i nie chce się przyznać co? Są i tacy :)

więc uważacie że powinien sie wybrać do urologa tak ? ale nigdy mu sie takie cos nie przytrafiło wcześniej wszystko z nim było ok ...chociaz z tego co mówił prze demną uprawiał sex aby 7 razy ..... a to jakiej choroby moga byc poczatki ? prostaty ? własnie tez sie dziwie ze on może sie kochac tak długo nieraz nawet po godzinie .... z byłą miał tak samo ..... jego pierwszy raz trwał 2 godz .... a z tego co pamietam moj były na poczatku 4-6 min i po sexie .....

ale tak się zastanawiam jeżeli mocz płynie z pienisa to moze zapladniac. Wiec jak ja sikam to mi leci mocz z cipci. Czy moge zajść w ciąże podczas sikania? boje sie :(

no co ty ? nie zrobił by czegos takiego... widziałam jaki potem był zawstydzony ... on mówił że czuł tak jakby powoli ciekła sperm a był to mocz ... po tym zdarzeniu kochalismy się z 2 razy i wszystko było ok ..... ale może naprawdę chłopakowi zaczyna sie jakis problem z prostata .... bo żeby taki niedoświadczony chłopak wytrzymywał godz to chyba tez nie jest do końca normalne co nie ??? a jego członek mało kiedy jest naprawdę bardzo twardy ...tzn jest twardy ale nie na tyle by np wsadzic mi jak jestem sucha ..... a byłemu sie to udawalo ..