Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomasek

Jak wywołać zakochanie u dziewczyny?

Polecane posty

Gość tomasek

Witam! Chodzę do klasy z dziewczyną w której się zabujałem. :) Piszę z nią dzień w dzień juz od dłuższego czasu. Staram się ją czasem rozśmieszyć, czasem jestem bardziej poważny, przy okazji mówię jej komplementy. :) Mówię do Niej ładnymi określeniami typu: Kotku, Skarbie, Żabciu itd. Tez czasem używa ich w stosunku do mnie. Wie że się w Niej zakochałem bo powiedziałem jej o tym i dość często jej to powtarzam. Niestety tylko przes smsy, bo w szkole nasze rozmowy to takie lelum polelum (o nauce, czasem się z kogos pośmiejemy itd itp ). Dlatego ze troche sie stresuje i nie potrafie wymyslec tematu wiec czasem milczymy.. Piszę bo bardzo proszę o wskazówki, to znaczy na jakie tematy najlepiej z Nią rozmawiać, jak najlepiej mowic jej mile komplementy, jak zachowywac sie przy Niej. Nie mialem jeszcze niestety dziewczyny wiec nie mam za bardzo doswiadczenia. :( Z góry dziekuję i pozdrawiam. :)

Gość tomasek
nie rozumiem. :P

Gość tomasek
16. i pół. :D

Gość texas_cowboy
Idź gówniarzu tatusia spytaj i nie zaśmiecaj forum erotycznego!

Gość tomasek
tata też ma małego. widziałem, jak razem się kąpaliśmy

Gość tomasek
chodzi o to ze nie wiem na jakie teamty z Nią rozmawia.ć zeby byla bardziej zainteresowana. przez smsy to cos zcasem popiszemy ciekawego ale w szkole to prawie nic. :( i jeszcze jedno. czasem sie do Niej przytulam, tzn. obejmuję ją. :) czy to moze sie jej podobac? :) wydaje mi sie ze jej to nie przeszkadza. i tez nie jestem zbyt atrakcyjny (koksem to ja nie jestem - dość szczupły i cienki, niestety także niski - choc troche wyższy od Niej). Kiedys mi napisala ze za rok, dwa to bede ladnym chlopakiem..:)

Gość tomasek
ej kurwa. o tym penisie to nie ja pisalem. ktos sie tak podpisal.. ja powaznie pytam.

Gość tomasek
blagam pomozcie. :(

Gość tomasek
dotychczas jedyną żywą istotą z jaką miałem taki bliski kontakt fizyczny był mój pudel

Gość Władysław 1948
a pokazywałeś jej swojego mikrosiurka?

Gość cyniczny kochanek
pukiel wlosow dziewicy, oczy zaby i skrzydlo nietoperza, musisz zakopac to w 1 pelnie wiosny na rozstaju drog pod lipa, jak zapieje 1 kur musisz wykopac zawiniatko i nosic w lnianym worku na wysokosci serca, zapewne niewiasta pokocha cie rychlo

Może porozmawiajcie o muzyce,sztuce,książkach,filmach. Poczytaj o modzie to jej tym może zaimponujesz,w jakiś sposób.Idźcie do kina, pubu,parku na zakupy,gdziekolwiek a tematy same powinny się nasunąć.

Gość tomasek
Wielkie dzieki. :) jeszcze jedno. :) jak mówic jej komplementy ? no bo przecież nie powiem jej ni z gruch ni z pietruchy że np. ma ladne oczy.. :(

normalnie podczas rozmowy gdy skaczycie temat to zamilcz przez chcwile patrzac jej w oczy i po chwili milczenia powiec ze ma sliczne oczka:)pomyl troche to cos wymyslisz a najlepiej niemyslec o tym wogule samo przyjdzie tak jak twoje zauroczenie:D

Gość jakich nie ma
możesz też rzucić tekstem "pokaż cycki, bo masz niezłe" :classic_cool:

widzisz tomasek, że na tym forum trudno trafić na życzliwe osobniki... uważam, że w waszej relacji potrzebna jest jakaś pzremiana, jeśli nie jest na nia za wcześnie. trudno określić, co czuje do ciebie ta dziewczyna, ale sądząc z opowieści pewnie cię lubi. skoro nie mówi ci o innych chłopakach, to znaczy, że nie chce cię zniechęcić i nie przekreśla cie jako "chłopaka" i nie nakłada śmiertelnego piętna pozostanie jej "przyjacielem". bo nie jest możliwa szczera przyjaźń pomiędzy dwiema osobami, w której jedna jest zakochana w drugiej. może zaproś ją do kina, albo tam gdzie ona chciałaby pójść. to zalezy od jej zainteresowań. jeśli rozmawiacie każdego dnia, to musisz ją trochę znać. i nie wyznawaj jej ciągle swoich uczuć, bo sie w końcu przestraszy. ps. trochę patologicznie sformułowny temat :P zakochanie to jednak złożony proces i początek miłości, żeby można go było tak po prostu wywołać, jak zdjęcia w studio fotograficznym. pozdrawiam.

Gość tomasek
masz racje. dzięki. :D a co myslicie o takiej sytuacji: jestesmy raz sami w szatni. niestety nie potrafilem nic wymyslec wiec tylko rozmawialismy o przedmiocie szkolnym. jak wychodzilismy to trochę sie smiala bo w innej szatni zauwazyla kilka par dosc malych bucików. :) no i powiedziala ze ona ma duze nogi, ja wtedy nie calkiem powaznie powiedzialem ze są tez ladne. ona nie patrzac na mnie tak po prostu powiedziala: "przesadzasz". jak myslicie. bo mi wydaje sie ze troche mnie olala wtedy. :(

Gość tomasek
no tak. :) to jest tak: raz napisala mi czy jestem pewien ze nie ma chlopaka. ja napisalem ze mam nadzieje ze nie, bo byloby mi troche smutno poniewaz zalezy mi na naszych relacjach i ze jak juz wtedy wie jestem w niej zakochany. :) ona mi napisala ze nie musi mi byc przykro, ale nie jestem jedynym ktory sie stara. raz jej napisalem czy mam u niej w ogole jakies szanse, ona na to ze nie wie i ze mnie lubi. :) nic wiecej chyba wtedy nie bylo. czasem mowi mi o tym ze np. jest lub byla u kolegi, ze kolega do niej przychodzi wiec sie maluje.. nie wiem czy jej pisac ze jestem troche zazdrosny..:( wydaje mi sie ze zwraca na mnie uwagę bo zawsze w szkole siada obok mnie, na przerwach czesto na mnie patrzy. :) ale jakos nigdy nie stara sie do mnie zagadac. z gory to ja wymyslam jakis temat. :(

Gość tomasek
pożyczyłem jej swoje kalosze

Gość tomasek
wypierdalajcie idioci !

Gość tomasek
co wnioskujecie po moich 2 ostatnich dłuzszych wypowiedziach ? :)

Ach jak ja ci zazroszczę problemów :) Ale i tak cieszę sie, ze nie jestem nastoletnia frajerka zastanawiającą sie na tym, czy On przyjdzie czy będę kopał piłkę z kolegami :D Tak, wiem, teraz jestem duzą frajerka, która ma złamane serce i uczulenie na pyłki :D

Gość tomasek
zadnych wniosków ? ;P

Gość Piotr Cyrwus
Myślimy, że niby jesteś miły chłopak ale bardzo nerwowo reagujesz na podszywy. I pewnie ona też tak to widzi, że do niej jesteś miły a czasami dostajesz białej gorączki jak coś Cię wkurzy. Jesteś nieobliczalnym psychopatą.