Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołmajgat

chryste co za patologia!!!

Polecane posty

Gość ołmajgat

szok !!! dziś dostałam maila od szwagierki z wyzwiskami i wulgaryzmami, że ukradłam jej brata I teraz mnie swoją żonę kocha bardziej od niej CO TO K.... MA BYC?? Ona była wredna czasem, złośliwa, ale olewałam ją i traktowałam uprzejmie, ani chamsko, ani wylewnie Ot po prostu uprzejmie. A ta, pół roku, po ślubie naszym taki wyskok Nie wiem czy ona jest jebnięa czy co ??? Boże poczułam się jakbym przeczytała wypociny kochanki a nie siostry .... LITOŚCI co za idiotka nie mówiłam o tym mężowi, jak radzicie mówić mu co ona mi wypisała czy olać to i udawać, że nic się nie stało Nie chcę się wdawać z nią w jakieś polemiki, bo to prostaczka jest, kłamczucha i plotkara Potem jeszcze powymyśla niewiadomo co ......

Gość ale ona nie wiedziala
ale jak ci napisala, ze co? moze przesadzasz ?

Gość ołmajgat
napisała mi tak: ty coś mało do mnie się odzywasz Masz coś do mnie? bo ja do ciebie mam!!!!!!!!! ukradłaś mi brata złodziejko i kocha teraz ciebie bardziej niż mnie Zawróciłaś mu dupą w głowie i rządzisz jego chujem po prostu masakra!!!!!!! jeśli przesadzam to nie wiem w ktrym miejscu Mnie osobiście zatkało, jak przeczytałam te wypociny MA SAKRA

Gość ef23434
pokaż mężowi!!

Gość Johnny Bravooooo
Faktycznie patologia. Mam nadzieję, że jej braciszek jest inny bo inaczej kiepsko będzie z tobą

Gość ołmajgat
chyba jest inny Jesteśmy juz razem 6 lat i nie widze tego Ta siostra mieszka na szczęście za granicą Ale szok dosłownie Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam Teraz się dowiedziałam, że ona na świeta przyjeżdza Brrrr aż boję się z nią spotkać

Gość Johnny Bravooooo
Pokaż mężowi. I nie spotykaj się z nią.

a moze oni cos kiedys razem?? bo inaczej tez nie rozumiem...a moze ona go o cos poprosila,ale on w imie rodziny powiedzial,ze nie ma czasu.pokaz mu,na pewno jest jakis powod i on go zna,tylko nie chcial ci mowic,zebys sie nie zloscila

Gość ołmajgat
Pokażę, ale musze się uspokoić, bo mogę w nerwach powiedzieć niemiłe rzeczy Widzieć się z nią nie chcę Będzie kwas, bo ona jak przyjeżdża mieszka u teściów, i to by wyglądało, że musiałabym teściów nie odwiedzać Cholera :/

Gość tbhrunrryjyj
zapytaj czy ona wczesniej rzadzila jego chujem,ze teraz sie wkurza:D

Gość noooooo....
pokaż bo później coś jeszcze na Ciebie nawymyśla i mąż może Ci nie uwierzyć. Swoja droga hehe niezła laska jest. Ile ona ma lat wogóle?

Gość ołmajgat
tak szczerze jakieś 2 miesiące temu go prosiłą o pożyczkę dużej kwoty, nie zgodził się Ale to chyba nie jest powód?

Gość Johnny Bravooooo
Ona nie może być zdrowa psychicznie. Która siostra pisze do dziewczyny brata, że zaczęła rządzić jego chujem?

Gość ołmajgat
no raczej uwierzy - mam taką nadzieję ;) Zresztą mam to w mailu, więc dowód jest :) No właśnie co do wieku ona ma 35lat!!!!!! więc to nie jakaś siksa

Gość ul. Ćwiartki 3/4
Tak szczerze, jak tam Twoje kaczki i osiołek, no i ten tulipan, co to lubi przechadzać się pomiędzy czerwonymi latarniami.

patrz jak tu mnie pamietaja.kaczek nie mam,tylko gesi i wszystko dobrze:) wlasnie urodzily sie 4 kozki i mnostwo owieczek:) osiolki zdrowe i wesole! czekam juz na rozwiazanie u krolika i kotka-piekna wiosna:) co do tematu- chyba jednak o ta pozyczke chodzi.kiedys by jej pewnie dal,ale teraz ma swoja rodzine i pewnie to dal za powod,wiec dla niej przez ciebie jej nie pomogl.coz.szkoda,ze sie rodzina kloci o durne 2 tysiaki.

Gość ołmajgat
wiesz co ja słyszalam rozmowe odnośnie tej pożyczki Powiedział jej, że jej nie pożyczy, bo nie wie na co ta kasa i że boi się, że mu nie zwróci Zwłaszcza, że rok temu jej pożyczył i nie oddała w terminie I nie chodziło o 2 tys tylko o 15 tys Wygladało to tak, zadzowniła i powiedziała przelej mi szybko 15 tys i nei chciala powiedziec na co i po co i w ogole nic A przeciez to nie jest 100 zl Wiec ja nie bylam powodem czy nasza rodzina, ze jej nie pożyczył

Gość Johnny Bravooooo
Tak. Ona jest chora psychicznie.

Gość ołmajgat
to moze traktować ją jak świra i przytakiwac? :D hehhe jak w dowcipie - lekarz kazał przytakiwac :)

najwyrazniej po tym musialby byc miedzy nimi jeszcze jakas rozmowa na ten temat.pokaz mu maila,to sie sprawa szybko wyjasni.byle do niej nie lecial z morda,nie ma po co robic dymu w rodzinie

Gość albo twoj maz przestal interes
owac sie swoja siostra,albo rodzina w ogole,bo zawrocilas mu w glowie.moglo tak byc.przykro mi.duzo tu twojej winy.

Gość ołmajgat
w czym jest dużo mojej winy?!

ze z twojej winy odsunal sie od rodziny.ty jestes temu winna.

Gość ołmajgat
nawet nie chce mi się tego komentować :)

przeczytaj kilka razy moje wypowiedzi to moze zrozumiesz co mam na mysli.wy mlode panienki wszystkie takie madre jestescie.czy nie olewa rodziny?moze wlasnie o to siostra meza ma zal?nie pomyslalas o tym?

Gość Liselotte
odwala wam z tymi prowokacjami już nie wiecie o czym pisać????? A reszta łapie się na te pierd..... ly.