Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrawdziwwaowieczkaabozza

życie bez rozgrzeszenia - oto mój najnowszy wątek.

Polecane posty

Może ktoś jeszcze się tu wpisze, co? Jak sobie żyjecie bez rozgrzeszenia? Ja powiem wam nie narzekam. Mam już roślinę i zwierzę - maluteńkie, że mogę stać o stała pracę i powiem wam - piszę to już kiedy wiem, że z tym rozgrzeszeniem rady mi dalej nie dadzą bo powiem wam szczerze już się zaczęłam martwić, że pójdę się rozgrzeszyć i po mnie przez BANDĘ DEBILI, którym nigdy nic złego nie zrobiłam i tyle. Ale piszę to bo wiem, że jak poproszę Boga to się nie muszę im poddawać bo wiecie co oni są naprawdę skandaliczni :( A ja nie zamierzam słuchac przez nich podwójnych morderczyń. Bo wiecie - jak ktoś jest niemoralny to tylko chce żeby się nie wtrącac, a ktoś kto ma na sumieniu więcej to cię zmusza, STRĘCZY - taka prawda. I wiecie - dlatego stoję o tego młodszego brata bo do niczego mnie nie stręczył, a laska lat 21 wymagała dla siebie posłuszeństwa gdy tymczasem wiecie powinna zginąć na miejscu i tyle. Także widzicie - po to jest rodzeństwo adoptowane. I wiecie - ja nie chciałam nikogo za tą granicą obrazić ani źle życzyć. Tylko potrzebowałam trochę czasu, żeby się uspokoić. Nie wiedziałam wtedy wielu rzeczy gdy wyjeżdżałam. Poza tym po to się wyjeżdża. I powiem wam dopiero teraz się uspokoiłam i tyle. I znalazłam odpowiedzi na różne pytania i jestem normalna. Po pół roku. Bo wiecie - ja nie rozumiałam czemu ja mam ZNOWU uczyć tej biologii cholernej. Dlaczego? To było nie to co myślałam. A co wiecie by było gdybym wróciła. Znalazłabym stałą pracę? I to jest jedno pytanie i wiecie ja bym mogła wrócić do szkoły , nawet po niższej cenie, ale napiszę wam, że ja miałam rację. Ja to miałam wszystko wygrać w tym 2005 roku. Bo po prostu racja była po mojej stronie. Może mieliście się mnie w tym sądzie zapytać o to PO CO JA SIĘ UCZYŁAM W ŻYCIU? Bo to byłoby takie pytanie - PO CO TE SZKOŁY ISTNIEJĄ? I wiecie - jak sobie tak myślę teraz w domu to ja bym wam te szkoły rozwaliła jakbym do nich wróciła. Tacy jesteście. A po co one stoją, nie? I tak nie ma z nich pracy to po co. I nie musielibyście w tych szkołach robić nic już. A bo co prawda to prawda. I tak tylko pełno zabójstw tam jest i gwałtów. Ale musiałabym wrócić jako anglistka. I tyle. Bo wiecie - oni mnie pomawiali CHYBA, że podpisałam sie BIOLOG, a jak miałam uczyć w szkole to poszłam bo kasy miała mniej. I tak mnie pomówili, a to nie była prawda bo ja już byłam na skraju choroby psychicznej powiem wam bo ja nie rozumiałam z tej szkoły NIC. I nie chodziło mi nawet o pieniądze W SZKOLE tylko o to, że ja nie miałam racji. No teraz wiem, że miałam i Z TEGO WZGLĘDU JEDYNIE mogę nie żałować, że nie chciałam wrócić. Bo nie chciałam W ŚREDNIEJ być świnią, a biologii nie umiałam uczyć w roku 2009. Jeszcze wtedy wiecie nie wiedziałam, że moja matka była nauczycielką, ja nie jestem z Polski, rok uczyłam biologii wiecie za samobójczynię ze studiów, przez to jeden Amerykanin się zabił i tyle. Przez głupiego bloga mojego i przez 1 Polkę, która sie zabiła w 2004 roku na wiosnę. No dziś wiem, że na bloga po angielsku o ANGIELSKIM by nawet nie zerknął. Ale wiecie - zalezy o czym bym pisała. Ja dziś wiem o czym mogę pisać. O KIM . I tyle. No może by przeczytał. I ja wiem gdzie on miał pojechać, ale się zabił przez moją matkę w sumie bo to też wiem. No i że był nieochrzczony to go diabeł roztrzaskał, ale on tego nie rozumiał, a tak by rzeczywiście przeżył i miałby o czym pisać. Ciekawe wiecie tylko czy by dziś wymyślił to co WTEDY miał zrobić by pracować w jakimś wydawnictwie bo wiecie - takie tam osoby siedzą na pewno, a on taki wartościowy w sumie i nic. A nie umiał wymyślić tylko gdzie wyjechać żeby ograć tych wszystkich głupków wiecie. Bo on nie umiał stać o rodzinę. Taki miał dom, że nie umiał. Ale patrzcie ta Polska była mu potrzebna i ja też i się uratował tylko mną i to wiem. Czyli tak miało być, a gdybym wiedziała o matce to by mnie przeciągnęli wtedy na swoją stronę bo muszą mi przyznać wiecie byłam niezła a dziś znalazłam kolejny temat na swojego starego bloga - całkiem niezły temat. No i tyle. Ciekawe co by powiedzieli na to w USA. Ale co ? Po 6 latach pisać to dalej? Ma to sens? Bo 6 lat temu wsadzili mnie do paki na 6 lat i tyle z całości. Tyle z mojego doktoratu bez pleców w Polsce jedynie, że nie skończyłam w pace. Naprawdę :( Ale to na rok dwa do tej paki bym poszła, a tak? 6 lat? To prawie jak za próbę zabójstwa. Za co jest 6 lat słuchajcie? No 5 lat :(

Wiecie - ja tego nie rozumiem jak wy możecie tych księży wszystkich słuchać. Oni są już ograni tą moją wizją, że im nikt nic nie zrobi, ale ja bym wzięła i się ich pozbyła wszystkich. Na bezludną wyspę ich wysłała. Taką gdzie lesbije żyły. Była taka wyspa grecka powiem wam. Bo oni na to zasługują. Na zesłanie jak dla mnie. Gdyby Bóg nie miał litości to by tak z nimi zrobił. Za popieranie morderców - to kić sie należy - no to tak akurat, a lesbij też bo zawsze żyły w odosobnieniu. Bo zawsze gwałciły facetów. Bo to jest chyba ich największa tajemnica - gwałt zbiorowy na facetach. Bo na babkach to bez sensu, ale na facetach - to wyczyn miały. No i za to, że polscy księża takie popierają zsyłam ich na bezludną wyspę - niech se tam siedzą, nic nie robią, rozgrzeszają się wiecie, gwałcą, mordują albo budują. Nie wiem :( Wszystko bez sensu, nie? Ale tyle powinno być, a reszta? No i powinni być tu jacyś żonaci. A MOŻE NIE? I zaraz by był święty spokój, a tak wiecie - wszystkich tylko żenią. Całe rozwiązanie wszystkie w małzenstwie. CZY ONI SĄ NORMALNI? NIe w pracy i kasie tylko w małżeństwie. Nigdy ich nie poprę. Nie potrafię :(

Z lesbijami wiecie ich tam wysyłam i niech im zrobią dzieci. Zrobić dziecko lesbie - niezły wyczyn, nie? Co o tym sądzicie? Nie powinna usunąć. I w tej sposób rozwalam grupę moją ostatnią niemiecką życząc heh przywódczyni gwałtu przez faceta i ciąży - DRUGIEJ. Bo podobno jedno dziecko w Polsce ta mordercza lesba już ma. No to drugie i tyle. Bo kasy to ma jak lodu, nie? I wiecie - jak ci faceci są tam coś warci to se zgwałcą na rodzeństwo lesbę 21 letnią, ale mnie? Bo na pewno były plany, żeby mnie faceci zgwałcili tam na dziecko bo tak stoi o dzieci. Ale ja nie mam dzieci. Ja stałam o NAUCZANIE dzieci, a reszta to z 3 samobójstw i tyle. I to trzeba docenić bo diabeł jest straszny i tę laskę zgwałcą przeze mnie, ona usunie i dalej to samo. I się potępi bo ...nie ma dzieci. A tak by wróciła do Polski i tu by się z tym dzieckiem hajtnęła bo ODE MNIE wie, że jest adoptowana, ale nawet DZIĘKUJĘ tylko wyrzut z firmy. No to za to gwałt zbiorowy i aborcja za popieranie baby, która dopuściła sie aborcji twierdząc, że jest się samotną matką. A jak jest wiecie dobrą matką to się tej aborcji miała domyślić i o tę babę nie stać i tyle. A kto ją zgwałci to wam nie powiem. Bo się nie chce poddać, a nie ma racji i tyle. Już jej nie ma bo grupy nie ma już. Każdy sobie rzepkę skrobie bo osoba kontaktowa się nie przedstawiła i nie mają racji bo kompromitują firmę niemiecką i wszyscy powinni wylecieć. AMEN :( Bo wiecie - Venlo w zasięgu ręki I CO ONI TAM WSZYSCY ROBIĄ mając kwiatki w zadku? Po polsku sobie rozmawiają. No to im nawet Venlo niepotrzebne. A zwłaszcza samotnej matce 2 latka, nie? :(

Ona wiecie na mnie, ze co ja mogę wiedzieć o dzieciach jak ja nie mam dzieci. No wiecie - wyrodne matki to tam TYLKO TAKIE SA. A ona mi się nie da bo stoi o nią ten co płaci. Ale to są MORDERCY W PRACY FIZYCZNEj - no ten co płaci nie, ale ona tak wiecie - to jest morderczyni dwukrotna w pracy fizycznej i koniec. No to chociaż stała praca bo wiecie ja ją wysyłam do piekła i może sobie tam siedzieć i dalej niszczyć wszystko bo ona z miną dziecka 2 letniego wszystko niszczy i ludzi i te kwiatki - wszystko. To jest 21 letnia psychopatka, którą w Polsce powinni złapać i wsadzić do psychiatryka i tyle. Jeszcze chodziła na mnie do kościoła do komuni. Bo ja chodziłam. Ale ja chodziłam na przerób, a ona pali, pije - to ma przerób. I tyle. I ma 21 lat i 150 cm wzrostu, chuda jak szczapa - ona ma dziecko Z TEGO PICIA? Dlatego jej nie uwierzyłam. Bo pijaczki nie zachodzą. Najwyżej poroniła i tyle. A sobie jedzie na dziecku. I ten co płaci jest po jej stronie i grupa też - po stronie 2 ktorej mordrerczyni W PRACY FIZYCZNEJ. Wy tego nie rozumiecie - to jst SKANDAL i wszystko sie zaczyna zmieniać. Powinna być ona w biurze i koniec. Ma przemieszane kraje, ona nie zna rodziców biologicznych, z jakich jest państw - jest za głupia żeby tam rządzić i koniec. I zupełnie zdegenrowana - powinna siedzieć w kiciu - to raz, a dwa w psychiatryku i to w IZOLATCE. I taka DEBILKA I PUSTA PAŁA nie będzie mi podskakiwać wiecie i koniec. Jakoś zawsze sobie radziłam w życiu i w szkole też i mordercy nie będą mną rządzić i koniec. Żadni. Dlatego nie wrócę tam nigdy i nie chcę o niej słyszeć bo żadnych dzieci nie ma. Niech se ją gwałcą jak chcą i ile chcą i nie obchodzi mnie to nic wiecie bo miała stac o mnie, ale z 2 morderstw to wiecie - marny koniec. Ja to tylko piszę, żeby tam ŻADNYCH UWAG DO MNIE NIE BYŁO i tyle. Jedyny powód. Mi sie już śniło dużo rzeczy, ja je mam ograne. Po prostu co złego to nie - wszystko gdzieś jak każdy i tyle. Normalne życie, szukanie pracy - mogą mnie pomawiać jak chcą - same głupoty i kłamstwa. Jedynie, ze nie zaczęłam od policji jak nalezało i koniec :( No co jeszcze można poradzić im słuchajcie? NIech same się dadzą do kicia wsadzić - co im pozostaje? Przynajmniej niektórym tam... :( PRACA FIZYCZNA :(

Wiecie ci Arabowie tez nie są idealni ale żeby je wyrzucić wystarczy tam pożar i tyle. Nie trzeba zabijać właściciela. Bo to jest mój brat i też musze o niego stać bo po mnie. Wystarczy pożar. Po mnie jeszcze bomba zostaje wrzucona do mieszkania. Tak tam jest. Sąsiedzi po mnie mogą im trotyl podłożyć pod drzwiami - i do góry i na dole mają prawo podłożyć trotyl - zadzwonić i żeby wybuchło. Bo ja mam za sobą próbę zabójstwa i przeżyłam, a moja koleżanka ze studiów wiecie tak brata zabiła, wyjechała, pracę dostała i też się zabiła. A one tam wiecie - nawet jakby się zbiorowo zabiły to nikt się nimi nie przejmnie. Tak ich mają dosyć bo widzę. No i wiecie - ponieważ są już nie do ogrania i zaczynają mi psuć opinię bo co im zostaje to ja...TEŻ IM ZEPSUJĘ OPINIĘ. Wy możecie w to nie wierzyć, ale ja teraz będę tak robić, że jak sobie ZAŻYCZĘ to zepsuję wam tak opinię że powylatujecie. CZEMU? Bo moja matka biologiczna była gwiazdą w rodowodzie - BO MIAŁA RODOWÓD - a gwiazda nie przejmuje się opinią. A ja dostałam rodowód od ojca a miałam go po matce i ja nie byłam żadną gwiazdą, ale po niej nie przejmowałam się opinią. NIe umiałam - co to warte? jakieś głupie ploty. I dlatego ja rządze tą opinią. I będa mieć złą i tyle. Niby nic, ale... jak chcą znaleźć stałą pracę ze złą opinią? Żeby im zal nie było, że nie chcą wrócić. A jak chcą mieć dobrą to powinny mnie przeprosić bo to co się działo w Polsce ze mną to nie jest ICH SPRAWA. Podobno stoją o pracę na stałe - to niech się tym zajmą wiecie, a nie moimi sprawami bo mnie ich dzieci obchodzą GÓWNO. Bo nie mam stałej pracy, a one? I tyle mnie obchodzi i mam rację jak zwykle bo to wiem i koniec. A wy sobie myślcie co chcecie bo jej nie macie i koniec :( Bo opinia jest ważna, ale czy najważniejsza? A dla was jest najważniejsza i nic poza tym sie nie liczy i ...nie macie racji bo najważniejsza jest PRAWDA. I tyle. A czy ta opinia to prawda? A to was już nie obchodzi. A teraz będzie tak w całej Polsce bo tacy są Niemcy to wy też i tyle. Tyle od nich dostaniecie - jechanie WYŁĄCZNIE na opini. Bo na to zasługujecie i tyle.

Bo wiecie ja MATCE tam mówiłam, że ja nie mam matki. MATCE - no to co za dzieci ona miała skoro bez znaczenia było czy się ma matkę czy jest się sierotą. No wybaczcie. To po co wam te matki w tej Polsce? I tę matkę skrzywdzono tym rodowodem bo jakby miała dobrze podany to jest normalny, ale że się nie liczycie z nia to po was. A ze mną też. To sobie żyjcie jak gwiazdy z rodowodu i zobaczymy co to będzie dalej. I teraz te laski w tej pracy - bo mi strasznie naświniły są to gwiazdy z bardzo złą opinią i mają to dokumentnie gdzieś. CO IM KTOŚ ZROBI jak Araby są po ich stronie? A są? A skąd one to wiedzą? I to jest bo nie uszanowały ani mnie ani mojej matki. A zwłaszcza ta co matką jest. I koniec i wszystkie do piekła bo są chore na łeb i tyle. No chyba, że dostaną stałą pracę i mój brat sie nimi przejmie a on jest ratowany przeze mnie zmianą rodowodu bo też ma źle podany a jest Niemcem DLA SIEBIE, ale znowu z innego państwa, nie wie kim jest od rzeczy ględzi temu. No przez Boga jest ratowany i ten jego brat też. Bo ja taka byłam od dziecka. Dlatego nie umiałam wymyślić swojego rodowodu i tak dalej. Bo miałam inny od razu.Czy rzymski? Nie wiem. Ale miałam od razu zmieniony, że stałam od razu o przyrodę a póżniej przyszła moja matka i były angielskie książki. No z krajów angielskich. I tak jest do dziś w sumie choć nie do końca. Jeszcze 1 książkę miałam z Francji - no wiecej, ale to tam nie było takie ważne - tyle ile. No jakoś tam było ale matki książki były ważniejsze. Tylko nie wiedziałam że to od matki mojej są książki. I tyle.

No co jeszcze więcej napisać, nie? Jest jak jest i tyle. Gwiazdy z rodowodów... straszne. No ale czasem w sumie jedyne co można to zmienić komuś rodowód i zrobić z danej osoby gwiazdę bo reszta nie ma sensu. I wtedy jest dobrze. A inaczej? Ale w przypadku moich sióstr się nie dało. I tyle. :( Musiałyby zmienić zawód. Było to możliwe? I tyle :(

2 matki tam były - no trzy. Jedna prawdziwa, reszta ściema. No jeszcze jedna, ale z nią nie rozmawiałam. Nie musiałam. Dla niej liczyła się praca. A reszcie o co chodziło? Praca i grupa i ona była OK, no ale morderczyni też i niemoralna. Piła, lesbiła się. Beznadziejna. Ja tylko trochę wypiłam i tyle. A wiecie - przeprowadzka. To by mnie faceci zgwałcili bo dzieci nie mam. Wszyscy schlani. Bez znaczenia no ale... no to lesby albo faceci - wiecie - ilu to tych wrogów kogo ogrywać? W końcu przegrałam z NIBY MORALNĄ no ale kurde - ona się grupą przejmuje. Jakbym to powiedziała co ona tam zrobiła to też po niej. A tu 3 dzieci. No wiecie - zjechałam i koniec pieśni. Więcej o nich słyszeć nie chcę. O NIKIM TAM. O tym bracie też. Niech se robi co chce - żeby wyjechać do pracy i jeszcze ratować komuś życie bo grupa chce go zabić. Jest to SKANDAL i wszystko sie przez to zmieni. A jakbym go nie ratowała to bym poszła siedzieć za morderstwo bo jak się mnie nie udało wrobić w pożar to za morderstwo ją pomówią - mnie - bo tak mi szło dobrze załatwianie ksiażek - zdaniem? BIURA? NIE ILONY JAGIER. I tyle. No wiecie - to jest jeden skandal. A ja - ile rzeczy miałam ogrywać w tej pierwszej firmie? I ZESRALI SIĘ WIECIE. Pożar bym im ograła I KONIEC - daj zarobić, wykorzystałeś i tyle. Ile jeszcze? Pożar, pracę, domek wredny - mało napisane NA NOCKI jeszcze praca.... No wiecie co... dajcie spokój - to atletę byście wykończyli - sorry a co dopiero BYŁĄ nauczycielkę :(