Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikie25

czy myślicie że inne dzieci będą się śmiały

Polecane posty

Gość mikie25

z mojego synka, jeśli dam mu na imię Mikołaj? nie chce krzywdzić dziecka, ale mi się bardzo podoba to imię.

Gość a co to nołlajfy?
będą ryły z niego jak szalone non stop!

Gość sadffffffffffffff
A czemu mają się śmiać??Znam kilku Mikołajów i nic takiego nie było.A dzieci będą się śmiały z czegokolwiek bo to w ich naturze

Gość hvjvhkj
to jest normalne imie!!!!!

Gość mikie25
ale kojarzy się ze św mikołajem...

Gość fakt to ładne imie ale badzmy
szczerzy... Imiona, które się kojarzą z czymś charakterystycznym, nie zawsze mogą się dziecku spodobać. Ja znam 3 Mikołajów, ich rodzice niby wprowadzili tradycję GWIAZDORA, zamiast św. Mikołaja, ale i tak zawsze narzekają, że to z dupy imię. Tak samo jak Sylwester, Andrzej... Nosiciele mają o to żal do rodziców, choć normalnemu otoczeniu to nie przeszkadza. Jeśli chcesz mieć 100% pewności, że dziecko nie bedzie miec do Ciebie żalu, to wymyśl jakieś inne lepiej, bardziej uniwersalne. Ponadto jakbyś się czuła, jakby rodzice Ci dali na imię Stasia, Krzysia, Jadzia? Imiona ładne, ale niszowe

Gość hvjvhkj
Pracuje w przedszkolu: jest tam 2 mikołajów. Jeszcze nie słyszałam, żeby śmiali się z tego imienia. a skojarzenia są ale nawet sie o tym nie myśli

Gość a co to nołlajfy?
to imię jest jakieś dziwne. Pierwszy raz takie słyszę! po co robić idiote z dzieciaka?

Gość będą lały z niego jak stare
hahahaha

Gość nie napisałaś
mj synek ma kolegę Mikołaja i jakoś nikt sie nie śmieje

Gość mikie25
no wlasnie ale nigdy nie mam pewnosci co sie dziecku spodoba. moge mu dac na imie np piotr czy paweł, a jak pojdzie do przedszkola to okaze sie ze te imiona przeszły do lamusa. teraz to ciagle slysze jakies denisy, kewiny, xsawerych i inne zmyślanki. chciałam dać dziecku normalne imie, bez wydziwiania ale nie wiem na co sie zdecydowac :( nie chce żeby synek mial kiedys do mnie zal..........

Gość fakt to ładne imie ale badzmy
Piotr i Paweł nie musisz dawać, kochana jest dużo stron w internecie ze wszystkimi imionami, jest taki wybór, że nie sposób nie znaleźć ładnego, niepowszechnego, ale zarazem nie niszowego i takiego, którego nie będzie mieć w klasie dwóch chłopców, tylko jeden.

Gość mikie25
podoba mi sie wlasnie Mikołaj, w moich stronach nie jest to jeszcze na tyle popularne imie zeby co drugi chłopak miał, poza tym brzmi tak ładnie, mikołaj, mikuś, a z tymi imionami to tylko taki przykład. obojetnie co dam, nigdy nie mam pewnosc czy sie przyjmie. chciałam poznac opinie osob ktore znaja mikołajów, czy sie spotkały z jakimś naśmiewaniem z tego imienia.

Gość mikie25
może dacie jakiś przykład? jak dalibyście na imię synkowi?

gdy miał sie urodzić nasz syn były dwa imiona do wyboru mikołaj lub mateusz.moje dwa wymarzone imiona.wybraliśmy ostatecznie mateusz.ale teraz gdyby był drugi to na pewno dałabym mikołaj.imie jak każde....nie będą się śmiały,dzieci.

Gość 15 lat ze wsi
powiem ci prawde. Mój kolega ma na imię mikołaj i tak z niego leją że chłopiec nie ma życia!

Gość ja dam.....
Maciej lub Maksymilian

Gość paschalina
Mikołaj bardzo fajne imię- na pewno lepiej niż te wszystkie dziwaczne Brajany albo Alanki ;)